Καλησπέρα συναγωνιστή,δεν είναι το θέμα αν βαρέθηκα ή όχι,το θέμα είναι δεν ξέρω η δεν θυμάμαι τι της έχω κάνει και δεν μου απαντάει πουθενά ούτε σε πμ, ούτε σε SMS, καλά στο βαιμπερ με έχει μπλοκαρισμένο, Μυρτώ χρυση, καλή μου,τι σου έχω κάνει και έχεις θυμώσει; Καμμία απάντηση, πλήρης αδιαφορία, Μυρτώ θέλω να τα βρούμε, θέλω να γίνω από τους καλούς πελάτες σου γιατί μου αρέσεις πάρα πάρα πολύ σαν κοπέλα, τίποτα καμμία απάντηση, Μυρτώ ξεχασμένα περασμένα να κάνουμε μια νέα αρχή, νερό και αλάτι που λένε, τίποτα καμία απάντηση, μπορεί κιόλας η αδιαφορία της να δείχνει ότι δεν θέλει, απόλυτα σεβαστό, αλλά να μου στείλει ένα μήνυμα τι της έχω κάνει και έχει θυμώσει μαζί μου για να ξέρω τουλάχιστον,η Μυρτώ τίποτα πλήρης αδιαφορία, ούτε πμ εδώ, ούτε SMS, ούτε στο βαιμπερ, τίποτα απολύτως τίποτα, τέλος πάντων,να είναι πάντα καλά η κοπέλα και αν,αν,αν θέλει να στείλει πμ εδώ,η SMS η μύνημα στο βαιμπερ,να μου γράψει το της έχω κάνει και αν,αν,αν της έχω κάνει κάτι ΣΥΓΝΏΜΗ, μήπως, μήπως, μήπως κάνουμε μια νέα αρχή,αν,αν,αν θέλει η Μυρτώ βέβαια,αν δεν θέλει,της εύχομαι ολόψυχα να είναι πάντα καλά, καλό και ήσυχο βράδυ να έχετε από την Θήβα!!