Tasosdabouras
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2025
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Υπεροχη!!!!Happy Thursday! Ας κάνουμε τη μέρα μας υπέροχη, βήμα-βήμα Καλημέρα![]()
Υπεροχη!!!!Happy Thursday! Ας κάνουμε τη μέρα μας υπέροχη, βήμα-βήμα Καλημέρα![]()
Καλημερα κουκλίτσα!! ΜΕ αυτά που βλέπουμε πρωί πρωί θα πάει καλά η μέρα μας!!!!Happy Thursday! Ας κάνουμε τη μέρα μας υπέροχη, βήμα-βήμα Καλημέρα![]()
Μια γλυκιά καλημέρα ωραια μου Κυρία..Happy Thursday! Ας κάνουμε τη μέρα μας υπέροχη, βήμα-βήμα Καλημέρα![]()

Καλημέρα συναγωνιστή,δεν θυμάμαι η δεν ξέρω να της έχω κάνει κάτι, αλλά και πάλι της έχω ζητήσει ΣΥΓΝΏΜΗ αν,αν,αν της έχω κάνει κάτι!!Για να σε έχει μπλοκάρει κάτι θα έκανες που θα την πείραξε. Γι' αυτό λέω πως πάντα πρέπει να σεβόμαστε τα κορίτσια και να είμαστε σωστοί στη συμπεριφορά μας.
Ναι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου συναγωνιστή ότι πρέπει να σεβόμαστε τις κοπέλες και να είμαστε σωστοί στην συμπεριφορά μας!!Για να σε έχει μπλοκάρει κάτι θα έκανες που θα την πείραξε. Γι' αυτό λέω πως πάντα πρέπει να σεβόμαστε τα κορίτσια και να είμαστε σωστοί στη συμπεριφορά μας.
Ως συνήθως φανταστική, όμορφη Πέμπτη να έχεις Μυρτώ!!Happy Thursday! Ας κάνουμε τη μέρα μας υπέροχη, βήμα-βήμα Καλημέρα![]()
Καλημεριζω αυτό το υπέροχο πρόσωπο κ χαμόγελο που λάμπει σαν ηλιος και αυτό το καταπληκτικό κορμι που είναι σαν άγαλμα του Φειδία!!!Happy Thursday! Ας κάνουμε τη μέρα μας υπέροχη, βήμα-βήμα Καλημέρα![]()
Που τον θυμήθηκες τον οικο βελτιώσεων...απίστευτα χρόνια...αντιαισθητικό τουλάχιστον, σαν κάτι body-kits του "tarantula autosport" που δεν μπορούσες να καταλάβεις τι αυτοκίνητο κρυβόταν κάτω από τους τόνους πολυεστέρα. vanity^2
Καύλα..Καλημέρα και καλή Παρασκευή! Να έχετε μία όμορφη μέρα και ένα επιτυχημένο κλείσιμο εβδομάδας![]()
Καλημέρα "άγαλμα "!!!!Καλημέρα και καλή Παρασκευή! Να έχετε μία όμορφη μέρα και ένα επιτυχημένο κλείσιμο εβδομάδας![]()
Όπως πάντα εντυπωσιακή η εμφάνιση σας ωραια μας Κυρία ... Καλημερα σας...Καλημέρα και καλή Παρασκευή! Να έχετε μία όμορφη μέρα και ένα επιτυχημένο κλείσιμο εβδομάδας![]()

100€ για νότια προάστια,120 για κέντρο και βόρεια.Που βλεπουμε τιμές ;

Καλό μήνα με πολλά χαμόγελα γυναικάρα όμορφη. Την καλημέρα μουΚαλημέρα σας και καλό μήνα.
Εύχομαι ο νέος μήνας να σας φέρει υγεία, δύναμη και όμορφες στιγμές στην καθημερινότητά σας![]()