hornyasfuck
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 40
- Like
- 42.082
- Πόντοι
- 27.946
Πολύ εύκολα καυλώνεις Ηorny. 20άρης είσαι βρε;;
Πρῶτον, ὄχι ἀλλά κρατιέμαι σέ φόρμα. Δεύτερον, Ἐάν μιά γυναῖκα "τό 'χει" δέ θέλει καί πολύ...
Πολύ εύκολα καυλώνεις Ηorny. 20άρης είσαι βρε;;
Πάντως το χέρι.....το χειρίζεται άψογα εκεί που πρέπει οπως πρέπειme auto to "flevato" xeri einai adynaton na kavlwsei kaneis...
Υπερβολικός, απλά το κορίτσι είναι γυμνασμενοme auto to "flevato" xeri einai adynaton na kavlwsei kaneis...
Εξαιρετική!!!!Όμορφη Τρίτη σε όλους καλημέρα![]()
γυμνασμένο ναι, αλλά και ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ... δεν είναι χέρι αυτό θηλυκό είναι Ultimate Warrior από τ αναβολικά.Υπερβολικός, απλά το κορίτσι είναι γυμνασμενο
Δεν έχεις και άδικο εδώ που λέμε. Η ηλικία μιας γυναίκας φαίνεται στα χέρια και στο λαιμό. Η συγκεκριμένη φώτο δεν την τιμά καθόλου..me auto to "flevato" xeri einai adynaton na kavlwsei kaneis...
Δεν έχεις και άδικο εδώ που λέμε. Η ηλικία μιας γυναίκας φαίνεται στα χέρια και στο λαιμό. Η συγκεκριμένη φώτο δεν την τιμά καθόλου..
Συνάντησέ την από κοντά και μετά έλα και πες μου. Μην εκφράζεις άποψη χωρίς να ξέρεις.![]()
Δες το λίγο μεμονωμένα και θα φρικάρεις. Αυτό δεν είναι μόνο θέμα ηλικίας, είναι θέμα του τι σκατά κουμπώνει τόσο καιρό. Μηδέν σεξουαλικότητα. Τέλος, ο τύπος που έχει πάει να φορτώσει είναι φουλ συναχωμένος , έχει πίσω otrivin / καραμέλες / μάσκες / μυξομάντιλα.
Πολύ ερωτικό σκηνικό
Καλά τα λες εσύΣυνάντησέ την από κοντά και μετά έλα και πες μου. Μην εκφράζεις άποψη χωρίς να ξέρεις.
το έχω κάνει , δις στο παρελθόν και έχω ιδία άποψη, βλέπε κριτική μου. Η προσωποποίηση της ματαιοδοξίας είναι δυστυχώς η κυρίαΣυνάντησέ την από κοντά και μετά έλα και πες μου. Μην εκφράζεις άποψη χωρίς να ξέρεις.
Δεν είμαστε όλοι για ολουςτο έχω κάνει , δις στο παρελθόν και έχω ιδία άποψη, βλέπε κριτική μου. Η προσωποποίηση της ματαιοδοξίας είναι δυστυχώς η κυρία
Klm μιρτο κουκλαραΚαλημέρα! Η Τετάρτη είναι εδώ ας τη γεμίσουμε χαμόγελα και καλή διάθεση.![]()
Καλησπέρα συναγωνιστές, εγώ επειδή είμαι τίμιος και ειλικρινής παρόλο που η Μυρτώ με έχει μπλοκάρει και δεν μου δίνει καθόλου σημασία που της ζητάω δεύτερο ραντεβού και με γράφει κανονικά και με τον νόμο στα παλιά των υποδημάτων της, αλλά θέλω να λέω την αλήθεια, ένα ραντεβού που έκανα μαζί της στο ξενοδοχείο Σάλεμ στην Αργυρούπολη, πέρασα φανταστικά μαζί της, είναι πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ σέξι κοπέλα η Μυρτώ!!Συνάντησέ την από κοντά και μετά έλα και πες μου. Μην εκφράζεις άποψη χωρίς να ξέρεις.
Την έχω βάλει στο μάτι και εγώ!! Αλλά έχω δώσει αρκετά μέχρι τώρα, και δεν βγήκε ο μήνας,, αλλά σύντομα θα γίνει ραντεβού για τεστ!!Καλησπέρα συναγωνιστές, εγώ επειδή είμαι τίμιος και ειλικρινής παρόλο που η Μυρτώ με έχει μπλοκάρει και δεν μου δίνει καθόλου σημασία που της ζητάω δεύτερο ραντεβού και με γράφει κανονικά και με τον νόμο στα παλιά των υποδημάτων της, αλλά θέλω να λέω την αλήθεια, ένα ραντεβού που έκανα μαζί της στο ξενοδοχείο Σάλεμ στην Αργυρούπολη, πέρασα φανταστικά μαζί της, είναι πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ σέξι κοπέλα η Μυρτώ!!
Για να σε έχει μπλοκάρει κάτι θα έκανες που θα την πείραξε. Γι' αυτό λέω πως πάντα πρέπει να σεβόμαστε τα κορίτσια και να είμαστε σωστοί στη συμπεριφορά μας.Καλησπέρα συναγωνιστές, εγώ επειδή είμαι τίμιος και ειλικρινής παρόλο που η Μυρτώ με έχει μπλοκάρει και δεν μου δίνει καθόλου σημασία που της ζητάω δεύτερο ραντεβού και με γράφει κανονικά και με τον νόμο στα παλιά των υποδημάτων της, αλλά θέλω να λέω την αλήθεια, ένα ραντεβού που έκανα μαζί της στο ξενοδοχείο Σάλεμ στην Αργυρούπολη, πέρασα φανταστικά μαζί της, είναι πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ σέξι κοπέλα η Μυρτώ!!
Happy Thursday! Ας κάνουμε τη μέρα μας υπέροχη, βήμα-βήμα Καλημέρα![]()