petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 194
- Like
- 64.383
- Πόντοι
- 48.437
ετσι.Ολοι χρειάζονται μια κουκι στη πορνοζωη τους![]()
κι αλλοι αγαπησατε,αλλα δεν κανατε ετσι ομως.

δεν μας τα κανατε τσουρεκια σαν το Νταφυ.
ετσι.Ολοι χρειάζονται μια κουκι στη πορνοζωη τους![]()

αυτο ακριβως που λες.Καλα ενταξει μερικοι ειναι τραγικοι
Παιρνουν σβαρνα ολα τα πουτανονηματα και λεμε καλημεροκαλησπεροκαληνυχτες. Τι καταντια ειναι αυτη ρε πστμ
Get a life ρε![]()
Καλημερα σας Ωραία μου Κυρία..«Καλημέρα σας! Εύχομαι η σημερινή μέρα να σας φέρει χαμόγελα και θετική ενέργεια![]()

Ηλικιακά πόσο περίπου την κάνεις? Γιατί κάποιος είπε έχει περάσει τα 50 ισχύει? Αν ισχύει φενονται τα χρόνια στο κορμί της?Καλημέρα συναγωνιστή, είχα συναντήσει την κουκλάρα Μυρτώ στο ξενοδοχείο Σάλεμ στην Αργυρούπολη, μιλάμε γυναικάρα, κουκλάρα,γυμνασμενη όσο πρέπει να είναι,η κοπέλα είναι πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ σέξι,ευγενεστατη,στο ραντεβού της τυπικοτατη, βυζάρες, καλά πιασίματα,κωλαρα, όμορφη στο πρόσωπο, κάνει ότι μπορεί για να περάσεις καλά και θα περάσεις καλά με την Μυρτώ, είναι εγγύηση,κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη,η Μυρτώ είναι η ποιο σέξι και ποιο η όμορφη κοπέλα του σάιτ, μετά την Μυρτώ το χάος!! Κλείσε ραντεβού μαζί της και θα περάσεις καταπληκτικά!!
Καλημερα σας ωραια μου Κυρία.. Μια όμορφη ήμερα να έχετε σήμερα..«Καλημέρα σας! Εύχομαι η Πέμπτη σας να είναι γεμάτη χαμόγελα και θετική ενέργεια![]()

Καλημέρα συναγωνιστή,η Μυρτώ κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη είναι 45 με 50 χρόνων αλλά δεν φενονται καθόλου μα καθόλου τα χρόνια στο κορμί της!!Ηλικιακά πόσο περίπου την κάνεις? Γιατί κάποιος είπε έχει περάσει τα 50 ισχύει? Αν ισχύει φενονται τα χρόνια στο κορμί της?
Καλημέρα ομορφιά«Καλημέρα σας! Εύχομαι η Πέμπτη σας να είναι γεμάτη χαμόγελα και θετική ενέργεια![]()
Η μυρτω είναι γυναικάρα. Μοιάζει με κάτι MERCEDES ML 450. Με το μοτέρ M112. Δε σπάει δε χαλάει όσα γκάζια και να δώσεις. Όσα χιλιόμετρα και να έχει χαίρεσαι να το οδηγάς. Η ηλικία της κοπέλας δεν έχει σημασία. Πάρε τηλέφωνο και θα σε ανταμείψει.Ηλικιακά πόσο περίπου την κάνεις? Γιατί κάποιος είπε έχει περάσει τα 50 ισχύει? Αν ισχύει φενονται τα χρόνια στο κορμί της?
Καλημερα σας ωραια μου Κυρία ..Μια όμορφη Παρασκευή να έχετε..Καλημέρα και καλή Παρασκευή!
Να έχετε μια ημέρα γεμάτη φως, θετική διάθεση και όμορφες στιγμές![]()

Πραγματικά απίστευτο κορμι!!Καμπύλες,γράμμωση...!!!Καλημέρα και καλή Παρασκευή!
Ναι συμφωνώ, αλλά θα πρέπει να είναι Hi και στις υπηρεσίες και οχι διεκπεραιωτική.Πραγματικά απίστευτο κορμι!!Καμπύλες,γράμμωση...!!!
Η μυρτω είναι γυναικάρα. Μοιάζει με κάτι MERCEDES ML 450. Με το μοτέρ M112. Δε σπάει δε χαλάει όσα γκάζια και να δώσεις. Όσα χιλιόμετρα και να έχει χαίρεσαι να το οδηγάς. Η ηλικία της κοπέλας δεν έχει σημασία. Πάρε τηλέφωνο και θα σε ανταμείψει.
Μυρτώ ποίο χοτελ προτιμάς στα νότια για να πάω όταν κανονίσουμε??Καλημέρα και καλή Παρασκευή!
Καλημέρα και καλή Παρασκευή!
Ωραία φωτογραφία!! Να βλέπαμε και λίγο!! Πίσω κίνηση!!Καλημέρα και καλή Παρασκευή!
Υπέροχη!Καλημέρα και καλή Παρασκευή!
ΜιρανταΜυρτώ ποίο χοτελ προτιμάς στα νότια για να πάω όταν κανονίσουμε??
Μια χαρά είναι στις υπηρεσίες της και με πολύ θετική διάθεση. Ευχάριστος άνθρωπος γενικά.Ναι συμφωνώ, αλλά θα πρέπει να είναι Hi και στις υπηρεσίες και οχι διεκπεραιωτική.
Απλά το λέω σαν σχόλιο στην φωτογραφία της, μια και δεν έχω προσωπική εμπειρία.