xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 31.897
- Πόντοι
- 5.956
Μια γλυκιά καλημέρα και από έμενα Ωραία μου Κυρία.Καλημέρα σας, βροχερό πρωινό σήμερα. Σας εύχομαι καλή συνέχεια![]()

Μια γλυκιά καλημέρα και από έμενα Ωραία μου Κυρία.Καλημέρα σας, βροχερό πρωινό σήμερα. Σας εύχομαι καλή συνέχεια![]()

Επίσης γυναικάρα σέξυ,σου εύχομαι όμορφη Πέμπτη!!Καλημέρα σας, βροχερό πρωινό σήμερα. Σας εύχομαι καλή συνέχεια![]()
Το γλυκό χαμόγελο μας το δίνετε εσείς ωραια μου Κυρία βλέποντας εσάς.. Μια ωραια Παρασκευή να έχετε..Καλημέρα…
Μια νέα μέρα ξεκινά — με χαμόγελο, φροντίδα και όμορφη ενέργεια…

Καλημέρα σου εύχομαι ολόψυχα όμορφη Παρασκευή με χαμόγελο, φροντίδα και παρά πάρα πολύ όμορφη ενέργεια!!Καλημέρα…
Μια νέα μέρα ξεκινά — με χαμόγελο, φροντίδα και όμορφη ενέργεια…
Καλημέρα γυναικάρα!!!Καλημέρα σας, βροχερό πρωινό σήμερα. Σας εύχομαι καλή συνέχεια![]()
Καλημερα ομορφιά, καλό σαββατοκύριακοΚαλημέρα σας.
Σας εύχομαι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, με χρόνο για χαλάρωση και απόλαυση![]()
Ποποπο κάτι στήθη, γειά σου κοπελαρα και σέξυ Μυρτώ, όμορφο Σάββατο να έχεις!!Καλημέρα σας.
Πραγματική Κυρία,η Μυρτώ και ευγενέστατη, απαντάει στα μύνηματα "αμέσως","αμέσως" και παρά πάρα πολύ "εξυπηρετική,την παίρνεις τηλέφωνο ή της στέλνεις μύνημα για ραντεβού και απαντάει "αμέσως ","αμέσως " και στα μύνηματα και στα τηλέφωνα!! Κορυφαία κοπέλα του σάιτ,η Μυρτώ, μετά την Μυρτώ το χάος!!Καλημέρα σας.
Καλησπέρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ μεγάλη μου αδυναμία!!Καλημέρα σας.
Καλημέρα αστέριΌμορφη Κυριακή
Να βρείτε χρόνο για όσα σας γεμίζουν και ανθρώπους που σας κάνουν να χαμογελάτε Καλημέρα….
Καλημέρα συναγωνιστή, είχα συναντήσει την κουκλάρα Μυρτώ στο ξενοδοχείο Σάλεμ στην Αργυρούπολη, μιλάμε γυναικάρα, κουκλάρα,γυμνασμενη όσο πρέπει να είναι,η κοπέλα είναι πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ σέξι,ευγενεστατη,στο ραντεβού της τυπικοτατη, βυζάρες, καλά πιασίματα,κωλαρα, όμορφη στο πρόσωπο, κάνει ότι μπορεί για να περάσεις καλά και θα περάσεις καλά με την Μυρτώ, είναι εγγύηση,κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη,η Μυρτώ είναι η ποιο σέξι και ποιο η όμορφη κοπέλα του σάιτ, μετά την Μυρτώ το χάος!! Κλείσε ραντεβού μαζί της και θα περάσεις καταπληκτικά!!καλημέρα σε όλους
έχει συναντήσει κανένας την Μυρτώ μετά την πρόσφατη επάνοδο της?
είναι ακόμα σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο όπως πιο παλιά?
Καλημέρα κουκλάρα και γυναικάρα ατελείωτη, όμορφη Κυριακή να έχεις!!Όμορφη Κυριακή
Να βρείτε χρόνο για όσα σας γεμίζουν και ανθρώπους που σας κάνουν να χαμογελάτε Καλημέρα….