old.school.cowboy79
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.952
- Πόντοι
- 1.056
Εξαιρετικά νέα!
Πρόγραμμα, δωράκι, ξενοδοχεία? Ισχύει ότι ίσχυε?Ναι επέστρεψε κανονικά παιδες.Μου το επιβεβαίωσε σε μνμ.
Προγραμμα ίδιο,δωράκι ίδιο για νότια,υπάρχει μικρή επιβάρυνση για κέντρο και βόρεια.Πρόγραμμα, δωράκι, ξενοδοχεία? Ισχύει ότι ίσχυε?
Ωραίος! Ευχαριστώ πολύ!Προγραμμα ίδιο,δωράκι ίδιο για νότια,υπάρχει μικρή επιβάρυνση για κέντρο και βόρεια.
Επάνοδος !Κάνα νέο είχαμε από την Μυρτώ;;;
Καλό νέο αυτό, αλλά καλό θα ήταν να μπει να μας το ανακοινώσει η ίδια.Επάνοδος !
Ναι,καλώς την![]()
Μυρτώ
Μυρτώ – εντυπωσιακή και διακριτική παρουσία Είμαι η Μυρτώ, ανεξάρτητη και προσεγμένη, με γυμνασμένο και καλαίσθητο σώμα. Προσφέρω στιγμές χαλάρωσης και ευχάριστης παρέας, με διακριτικότητα, σεβασμό και επαγγελματική προσέγγιση. Οι συναντήσεις μας συνδυάζουν χαλαρωτικό μασάζ με ερωτική επαφή, σε...kanesex.com
Επίτελους, φαίνεται να επέστρεψε. Καλώς ήρθε Μυρτώ
Με τοση περαση εδω μεσα....Και στενή....
Εγώ πάντως την είχα πάρει σε τρεις.Συνήθως μια στάση της αρέσει.....
Πολύ καλή συμμετοχή έχει.Πολυ καλό αυτό.Συναγωνιστές σημερινή συνάντηση με την Μυρτώ στο Πρίαμος Μοσχάτο..
Με το που είδα ότι επέστρεψε πήρα για ραντεβού...
Γυμνασμενη τελείως δέρμα λείο και άρωμα μέσα στη καύλα..
Μουνακι τελείως στενό αν και υγρό..
Έπαιζε την κλειτορίδα της και την γαμουσα σε όλες τις στάσεις και σε κάποια φάση έχυσε με σπασμούς όπου πήρε και τον χρόνο της να ηρεμήσει..
Πρόσωπο πανέμορφο για τα γούστα μου ευγενεστατη και δεν χαλάει χατηρια..
Όποιος πάει θα με θυμηθει..
Μου είπε ότι έκανε ένα διάλειμμα και επέστρεψε ανανεωμένη..
Κοριτσάρα θα τα πούμε πολύ σύντομα..
Καλωσόρισες και πάλι...
Εγώ θυμάμαι την κλειτορίδα. Αξέχαστη...Εγώ δεν θυμάμαι τις στάσεις, πάνε χρόνια...