Χαίρεται Μυρτώ καλό μήνα και καλή Σαρακοστή με υγεία, από την Θήβα!!Μια όμορφη Κυριακή σε όλους καλημέρα….
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χαίρεται Μυρτώ καλό μήνα και καλή Σαρακοστή με υγεία, από την Θήβα!!Μια όμορφη Κυριακή σε όλους καλημέρα….
Φωτιά στα κόκκινα το κορίτσι μαςΜια όμορφη Κυριακή σε όλους καλημέρα….

Κυρία μου καλή εβδομάδα και καλή Σαρακοστή να έχουμε...Μια όμορφη Κυριακή σε όλους καλημέρα….

Συλληπητηρια !Δεν χρειαζεται να απολογεισαι....Σε ευχαριστουμε ... να προσεχεις!Καλημέρα σε όλους λόγω Θάνατου ενός Αγαπημένου μου προσώπου χρειάστηκε να ταξιδέψω στο εξωτερικό …. Έφυγα εκτάκτως Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρόλαβα να ενημερώσω για την απουσία μου, να είστε όλοι καλά να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο…..
Τα συλλυπητήρια μου , να σαι καλά να τον/την θυμάσαι.Καλημέρα σε όλους λόγω Θάνατου ενός Αγαπημένου μου προσώπου χρειάστηκε να ταξιδέψω στο εξωτερικό …. Έφυγα εκτάκτως Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρόλαβα να ενημερώσω για την απουσία μου, να είστε όλοι καλά να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο…..
Ζωή σε εσάς ,,τα συλλυπητήρια μας,, να ζήσετε να τον θυμόσαστε ωραιοτατη μου Κυρία ...Καλώς μας ηθρατε και πάλι εδώ ..Χαιρόμαστε που εσείς είσαστε καλά πάντως..Καλημέρα σε όλους λόγω Θάνατου ενός Αγαπημένου μου προσώπου χρειάστηκε να ταξιδέψω στο εξωτερικό …. Έφυγα εκτάκτως Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρόλαβα να ενημερώσω για την απουσία μου, να είστε όλοι καλά να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο…..

Το θέμα , όπως και για κάθε έναν απο εμάς , είναι να είσαι καλά και υγιείς.....Καλημέρα σε όλους λόγω Θάνατου ενός Αγαπημένου μου προσώπου χρειάστηκε να ταξιδέψω στο εξωτερικό …. Έφυγα εκτάκτως Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρόλαβα να ενημερώσω για την απουσία μου, να είστε όλοι καλά να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο…..