xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 32.011
- Πόντοι
- 5.956
Μια όμορφη ήρεμη και δημιουργική εβδομάδα και από έμενα ωραιότατη μου Κυρία...Καλημέρα μία υπέροχη εβδομάδα σε όλους….

Μια όμορφη ήρεμη και δημιουργική εβδομάδα και από έμενα ωραιότατη μου Κυρία...Καλημέρα μία υπέροχη εβδομάδα σε όλους….

Καλησπέρα συναγωνιστή, επικοινώνησα μαζί της και με κανονική κλήση και με μύνημα SMS και με κλήση βαιμπερ και με μύνημα βαιμπερ, ούτε μου απαντάει καθόλου, πουθενά,αλλά δικαίωμα της είναι!! Καλό και ήσυχο βράδυ να έχεις συναγωνιστή από την Θήβα!!
Σκέτη καύλα.....Μία πανέμορφη μέρα σε όλους καλημέρα…
τι ερωτας εισαι εσυ ρε κοριτσι μου ???!!!!!!!!! L O V EΜια γλυκιά μέρα σε όλους καλημέρα…..

Καλησπέρα συναγωνιστή,της είπα ότι είμαι από την Θήβα, τίμια, απλά και ειλικρινά!!Μήπως δεν της έγραψες ότι είσαι από τη Θήβα κ μπερδεύτηκε;;;
Ωραιοτατη μου Κυρία θαυμαστής της ομορφιά σας και του απίστευτου κορμιού σας...Και την δικά μου γλυκιά καλημέρα για σήμερα με πολλά και όμορφα χαμόγελα ...Συννεφιασμένες καλημέρες με
Πολλά χαμόγελα…

Κορίτσι μου .... εσύ!!!!!Συννεφιασμένες καλημέρες με
Πολλά χαμόγελα…
Καλημερες στην τορπιλακατο Μυρτω!!Συννεφιασμένες καλημέρες με
Πολλά χαμόγελα…
Απίστευτη!!! Να την έχεις τώρα εκεί στον καθρέφτη που της αρέσει κιόλας, και να γίνεται ο κακός χαμός….Όμορφη βροχερή καλημέρα…..
Όπως πάντα μια όμορφη παρουσία ...Γοητευμένος... Την γλυκιά μου καλήμερα και από έμενα ωραιοτατη μου Κυρία...Όμορφη βροχερή καλημέρα…..

Υπέροχη οπως πάντα!!!Τούμπανο!!!Όμορφη βροχερή καλημέρα…..
Στάζεις κάβλαΌμορφη βροχερή καλημέρα…..

Θεά!Όμορφη βροχερή καλημέρα…..
Κουκλάρα σε κάθε φωτόΌμορφη βροχερή καλημέρα…..
Ωραιοτατη μου Κυρία όπως πάντα γοητευμένος με την τόση ομορφιά σας και το σμιλεμένο σας κορμί..Τη γλυκιά καλήμερα και από εμένα...Όμορφη μέρα σε όλους καλημέρα….

γοητειαΌμορφη μέρα σε όλους καλημέρα….