old.school.cowboy79
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.958
- Πόντοι
- 1.056
Γυναικάρα! Να την έχεις έτσι ντυμένη στο δωμάτιο και για μία ώρα να κάθεσαι να την κοιτάς και να τον παίζεις!Όμορφη Τρίτη σε όλους καλημέρα ….
Γυναικάρα! Να την έχεις έτσι ντυμένη στο δωμάτιο και για μία ώρα να κάθεσαι να την κοιτάς και να τον παίζεις!Όμορφη Τρίτη σε όλους καλημέρα ….
Κουκλάρα Μυρτώ είσαι το αποθημενο μου!!Όμορφη Τρίτη σε όλους καλημέρα ….
Καλέ μου φίλε Triant αφού ειναι το απωθημένο σου γιατι δεν κλείνεις ένα ραντεβού με την Κυρία???Κουκλάρα Μυρτώ είσαι το αποθημενο μου!!

Εύγε, Μυρτώ! Πολύ chic εμφάνιση! Η γοητεία και η κομψότητα, στο μέγιστο βαθμό!Όμορφη Τρίτη σε όλους καλημέρα ….
Στυλατη πάνταΌμορφη Τρίτη σε όλους καλημέρα ….
Καλησπέρα συναγωνιστή, εγώ θέλω να κλείσω ραντεβού με την κυρία Μυρτώ,η κυρία Μυρτώ δεν θέλει να κλείσει ραντεβού μαζί μου, αλλά αφού δεν θέλει, δικαίωμα της είναι, αλλά η Μυρτώ είναι η μεγάλη μου αδυναμία στο σάιτ,η ταπεινή μου προσωπική άποψη είναι ότι η Μυρτώ είναι η ποιο όμορφη,η ποιο στυλατη, φινετσατη, γλυκύτατη, γοητευτική, λαμπερή και η ποίο σέξι κοπέλα του σάιτ!! Καλό και ήσυχο βράδυ να έχεις συναγωνιστή, από την Θήβα!!Καλέ μου φίλε Triant αφού ειναι το απωθημένο σου γιατι δεν κλείνεις ένα ραντεβού με την Κυρία???![]()
Φωτιά στα κόκκινα, καλημέρα γυναικάρα Μυρτώ όμορφη Τετάρτη να έχεις!!Καλημέρα με χαμόγελο…
ωωωωωΚαλημέρα με χαμόγελο…
Ωραιοτατη μου Κυρία θα σας εκφράσω για ακόμη μια φορά για την τόση ομορφιά σας κι ότι ειμαι θαυμαστής αυτής ... Να σας γράψω και την γλυκιά μου Καλησπερα και ότι καλύτερο για το υπόλοιπο την ημέρας αυτής..Καλημέρα με χαμόγελο…

καλημερουδια ομορφο κοριτσιΚαλημέρα με χαμόγελο…
Την καλησπέρα μου στην ωραία κυρία και συνάμα καυτή νηματοθέτρια. Θα σε τιμήσω κάποια στιγμή φαίνεσαι πολύ καλή επιλογή....Καλημέρα με χαμόγελο…
Καλημέρα υπέροχη γυναικάρα, όμορφη Πέμπτη να έχεις, από την Θήβα!!Όμορφη μέρα σε όλους καλημέρα….
Κάτι θα της έχεις κάνει και δεν θέλει. Ισως από αυτά τα καθημερινά που της γράφεις σε βαρέθηκε!!!Καλησπέρα συναγωνιστή, εγώ θέλω να κλείσω ραντεβού με την κυρία Μυρτώ,η κυρία Μυρτώ δεν θέλει να κλείσει ραντεβού μαζί μου, αλλά αφού δεν θέλει, δικαίωμα της είναι, αλλά η Μυρτώ είναι η μεγάλη μου αδυναμία στο σάιτ,η ταπεινή μου προσωπική άποψη είναι ότι η Μυρτώ είναι η ποιο όμορφη,η ποιο στυλατη, φινετσατη, γλυκύτατη, γοητευτική, λαμπερή και η ποίο σέξι κοπέλα του σάιτ!! Καλό και ήσυχο βράδυ να έχεις συναγωνιστή, από την Θήβα!!
Χαίρεται συναγωνιστή μπορεί να έχεις δίκιο, όμορφη Πέμπτη να έχεις!!Κάτι θα της έχεις κάνει και δεν θέλει. Ισως από αυτά τα καθημερινά που της γράφεις σε βαρέθηκε!!!
επικοινωνησες μαζι της στο κινητο και σου ειπε οχι???Καλησπέρα συναγωνιστή, εγώ θέλω να κλείσω ραντεβού με την κυρία Μυρτώ,η κυρία Μυρτώ δεν θέλει να κλείσει ραντεβού μαζί μου, αλλά αφού δεν θέλει, δικαίωμα της είναι, αλλά η Μυρτώ είναι η μεγάλη μου αδυναμία στο σάιτ,η ταπεινή μου προσωπική άποψη είναι ότι η Μυρτώ είναι η ποιο όμορφη,η ποιο στυλατη, φινετσατη, γλυκύτατη, γοητευτική, λαμπερή και η ποίο σέξι κοπέλα του σάιτ!! Καλό και ήσυχο βράδυ να έχεις συναγωνιστή, από την Θήβα!!
Όπως πάντα μια οπτασία μια ερωτευσιμη εικόνα η ομορφιά σας Κυρία μου ..Να σας γράψω και εγώ την καλησπέρα μου και ένα όμορφο υπόλοιπο αυτής της ημέρας ...Όμορφη μέρα σε όλους καλημέρα….

Καλησπέρα συναγωνιστή, επικοινώνησα μαζί της και με κανονική κλήση και με μύνημα SMS και με κλήση βαιμπερ και με μύνημα βαιμπερ, ούτε μου απαντάει καθόλου, πουθενά,αλλά δικαίωμα της είναι!! Καλό και ήσυχο βράδυ να έχεις συναγωνιστή από την Θήβα!!επικοινωνησες μαζι της στο κινητο και σου ειπε οχι???