Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα.!!! Εμφανίζεσαι έτσι και στα ραντεβού???Σας εύχομαι μία υπέροχη εβδομάδα γεμάτη χαρούμενες εκπλήξεις και χαμόγελα καλημέρα…
Κουκλάρα!!Σας εύχομαι μία υπέροχη εβδομάδα γεμάτη χαρούμενες εκπλήξεις και χαμόγελα καλημέρα…
Ωραιοτατη μου κυρία θα σας πω ξανά το ότι και να φορέσετε σας ταιριάζει,,, αλλά η ομορφιά σας ειναι μοναδική ..Θα σας πω την καλήμερα μου και καλή εβδομάδα να έχετε..Σας εύχομαι μία υπέροχη εβδομάδα γεμάτη χαρούμενες εκπλήξεις και χαμόγελα καλημέρα…

Σας εύχομαι μία υπέροχη εβδομάδα γεμάτη χαρούμενες εκπλήξεις και χαμόγελα καλημέρα…
Η υπεροχη φωτό σου Μυρτω προδιαθέτει και υπόσχεται εξαιρετικά πηδήματα!!!Σας εύχομαι μία υπέροχη εβδομάδα γεμάτη χαρούμενες εκπλήξεις και χαμόγελα καλημέρα…

Τι σωματαρα είναι αυτή και τι ομορφιά, καλημέρα Μυρτώ από την Θήβα!!Μια όμορφη Τρίτη σε όλους καλημέρα…
wwoowwwwΜια όμορφη Τρίτη σε όλους καλημέρα…
καλημέρα ΟμορφιάΜια υπέροχη μέρα καλημέρα….
Καλημέρα γυναικάρα Μυρτώ, όμορφη Τετάρτη να έχεις, από την Θήβα!!Μια υπέροχη μέρα καλημέρα….
Και για εσάς ωραιότατη μου Κυρία .Να ειναι η μέρα σας ακόμη πιο υπέροχη από τη χθεσινή...Μια υπέροχη μέρα καλημέρα….

κι ομως ετσι πάλι ειναι πιο καθαρες απο τη καμερα της Ναταλίας Γερμανού (ή της Σεμινας παλαιοτερα)βαλε και καμια φωτο χωρις ρετους
Καλησπέρα συναγωνιστές κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη,η Μυρτώ είναι η ποίο σέξι κοπέλα του σάιτ!!Μια υπέροχη μέρα καλημέρα….
Είναι σεξι κάθε μέρα με τις ωραίες της φωτογραφίεςΚαλησπέρα συναγωνιστές κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη,η Μυρτώ είναι η ποίο σέξι κοπέλα του σάιτ!!
Κουκλαρα και μουναρα!!!Καλημέρα με χαμόγελο..