Πάντα γλύκα μας πάντα.Τις καλημέρες μας.Να έχετε μια γλυκιά μέρα.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πάντα γλύκα μας πάντα.Τις καλημέρες μας.Να έχετε μια γλυκιά μέρα.
Καλημέρα γλυκιά ΜυρτώΝα έχετε μια γλυκιά μέρα.
Καλημέρα στείλε μου μήνυμα στο viber.Καλη
Καλημερα κουκλάρα σε ποια ξενοδοχείο σε βολεύει εβδιεφερομαι για την τριτη το μεσημέρι
Φανταστική!!!Να έχετε μια γλυκιά μέρα.
Πάρτε τους σαραβαλακους και αφήστε να δούμε εμείς Μυρτώ που δεν την βρίσκω ποτέΤώρα γέρασε. Έγινε Σαραβαλάκος![]()
Θα τη βρεις. Υπομονή!Φανταστική!!!
Πάρτε τους σαραβαλακους και αφήστε να δούμε εμείς Μυρτώ που δεν την βρίσκω ποτέ
Ποιος Μεσσι, ποιος Ροναλντο, κουταβάκια μπροστά της.....
Εδω δεν ανεβαινει Β.Π μη κάψει παραπάνω βενζίνη Σαλόνικα θα έρθει;Καλησπέρα.....τελικά για θεσσλονοκη το σκέφτεσαι ή μπα?
(αν μπορείς να απαντήσεις να ξερουμε και μεις εδώ στο βόρια)....
Σίγουρα δεν έρχεται βόρεια;Εδω δεν ανεβαινει Β.Π μη κάψει παραπάνω βενζίνη Σαλόνικα θα έρθει;
Θα ήθελα πολύ να έρθω βόρεια, όμως λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων μου είναι δύσκολο αυτό το διάστημα, θα σας ενημερώσω μόλις τα καταφέρω με μεγάλη μου χαρά......Καλησπέρα.....τελικά για θεσσλονοκη το σκέφτεσαι ή μπα?
(αν μπορείς να απαντήσεις να ξερουμε και μεις εδώ στο βόρια)....
εισαι μουναρος,κυριλατος και βαρβατος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα ήθελα πολύ να έρθω βόρεια, όμως λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων μου είναι δύσκολο αυτό το διάστημα, θα σας ενημερώσω μόλις τα καταφέρω με μεγάλη μου χαρά......
Επίσης Όπως καλά γνωρίζετε το ωράριο μου είναι περιορισμένο...Εδω δεν ανεβαινει Β.Π μη κάψει παραπάνω βενζίνη Σαλόνικα θα έρθει;
Μου αρέσει που απολογείσαι κιόλας. Βέβαια αυτό δείχνει το ποιόν του χαρακτήρα σου που πιστεύω το έχω καταλάβει από το λίγο που μιλήσαμε και την προσπάθεια που έκανες να με εξυπηρετήσεις αν και δεν έκατσε τελικά.Επίσης Όπως καλά γνωρίζετε το ωράριο μου είναι περιορισμένο...
Για αυτό το λόγο μου είναι δύσκολο Κάνοντας ένα ραντεβού μιας ώρας να χρειάζομαι στο σύνολο τρεις πηγαίνοντας προς βόρεια και επιστρέφοντας νότια όπου διαμένω... κατανοώντας λοιπόν και τα δικά σας θέλω προσπαθούμε να βρούμε από κοινού μία μέση λύση... Ευχαριστώ για την κατανόηση να έχετε ένα όμορφο βράδυ....

Καλησπέρα Μυρτώ ένα ραντεβού θα ήθελα να κλείσουμε για σήμερα ή αύριο αν μπορείς Σου έχω στείλει μήνυμα και στο viber αλλά δεν απαντάςΕπίσης Όπως καλά γνωρίζετε το ωράριο μου είναι περιορισμένο...
Για αυτό το λόγο μου είναι δύσκολο Κάνοντας ένα ραντεβού μιας ώρας να χρειάζομαι στο σύνολο τρεις πηγαίνοντας προς βόρεια και επιστρέφοντας νότια όπου διαμένω... κατανοώντας λοιπόν και τα δικά σας θέλω προσπαθούμε να βρούμε από κοινού μία μέση λύση... Ευχαριστώ για την κατανόηση να έχετε ένα όμορφο βράδυ....
Καλημέρα κουκλάρα μας.Με αυτά που φοράς νιώθω τη μυρωδιά σου και τρελαίνομαι.Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, Καλημέρα.