κακίες!!!!!!!!!!!Μπορει να εχει αγωνες και να ειναι στο φαρμακο
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
κακίες!!!!!!!!!!!Μπορει να εχει αγωνες και να ειναι στο φαρμακο
Κούκλα μας ελπίζουμε να είσαι καλά.Πανω απολα έχεις σημασία εσύ.Εμεις εδώ είμαστε και σε περιμένουμε να επιστρέψεις στην ενεργό δράση.Αν δεν επικοινωνήσεις μέχρι το τέλος της χρόνιας ελπίζω να έχεις καλές γιορτές και με το καλό να μας επιστρέψεις.Σε λατρεύουμε και ανυπομονούμε να σε ξαναδούμε.Καλησπέρα
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για το ενδιαφέρον σας και την ενεργό στάση σας και επαναλαμβάνω ότι με τη δύναμή σας, δίπλα στη δική μου, θα γυρίσω σύντομα το ίδιο δυνατή και έτοιμη να σας συναντήσω...
Να εισαι παντα καλα Μυρτώ και δυνατή... Οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς ανθρώπους, και εσύ είσαι πολύ δυνατή... Εμείς στέλνουμε θετική ενέργεια ώστε να χαμογελάς και πάλι συντομα...Καλησπέρα
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για το ενδιαφέρον σας και την ενεργό στάση σας και επαναλαμβάνω ότι με τη δύναμή σας, δίπλα στη δική μου, θα γυρίσω σύντομα το ίδιο δυνατή και έτοιμη να σας συναντήσω...
Ρε γατακια , εχει μπει σε προγραμμα εκγυμνασης και διατροφης για να παιξει σε ταινια στο ΧολυγουντΚαλησπέρα
Καλησπέρα σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι πάντα καλά και καλές γιορτές με υγεία αγάπη ευτυχία!!Καλησπέρα
Καλές γιορτές ΜυρτώΥγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα και Επιτυχίες, είναι μερικές μόνο από τις ευχές μου για τα φετινά Χριστούγεννα και τη Νέα Χρονιά που πλησιάζει. Καλά Χριστούγεννα λοιπόν σε όλους εύχομαι από καρδιάς. μαζί με ένα τεράστιο ευχαριστώ....
Εν όψει εορτών Λοιπόν θα τα πούμε αμέσως μετά![]()
Τα καλύτερα σου εύχομαι γλυκιά μας.Ελπίζω να περάσεις και εσύ όσο το δυνατόν καλύτερες γιορτές.Με το καλό ανυπομονούμε να έρθει η νέα χρονιά και να μας κάνεις ένα πολύ καλό ποδαρικό με μια υπέροχη συνάντηση μαζί σου.Φιλιά πολλά.Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα και Επιτυχίες, είναι μερικές μόνο από τις ευχές μου για τα φετινά Χριστούγεννα και τη Νέα Χρονιά που πλησιάζει. Καλά Χριστούγεννα λοιπόν σε όλους εύχομαι από καρδιάς. μαζί με ένα τεράστιο ευχαριστώ....
Εν όψει εορτών Λοιπόν θα τα πούμε αμέσως μετά![]()
Καλημερα και καλη εβδομάδα.
Εύχομαι η νέα Χρονιά να σας φέρει τις πιο όμορφες στιγμές που θα θυμάστε σ' όλη σας τη ζωή!!!! Υγεία, αγάπη, Χαμόγελο και δύναμη να είναι γεμάτη κάθε σας στιγμή!!! Φιλιά Πολλά! 2023 ευχές για υγεία, ευημερία, ευτυχία και επαγγελματική άνοδο.... Τα μηνύματά σας είναι τόσα πολλά και οι ευχές σας και σας ευχαριστώ τόσο πολύ για αυτό.... Θα ήθελα να με συγχωρέσετε γιατί δεν μου είναι εύκολο να απαντώ στον κάθε ένα ξεχωριστά..