Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κανει αποχη μεχρι να παιξει βασικος ο ΡοναλντοΧάθηκε ο κορίτσαρος 2 μέρες τώρα και μας έλειψαν οι σέξυ πόζες!!
Ελπίζω να είναι καλά!!
Μήπως κάνει κάποιο διάλειμμα;παει εξαφανίστηκε; ουτε τηλεφωνα ουτε φωτογραφιες εδω. τι εγινε ρε παιδια;
Ίσως όπως και να έχει να είναι καλά , και αν έρθει ήρθεΜήπως κάνει κάποιο διάλειμμα;
Την περιμένουμεΊσως όπως και να έχει να είναι καλά , και αν έρθει ήρθε
Μία ενημέρωση όφειλε να την κάνει πάντως...παει εξαφανίστηκε; ουτε τηλεφωνα ουτε φωτογραφιες εδω. τι εγινε ρε παιδια;
είναι πιθανό, και εγώ αυτό σκέφτηκα. Δεν έχω προλάβει να την δοκιμάσω και θα στεναχωρηθώ.Μήπως σταμάτησε για γιορτές...;
Ναι μάλλονείναι πιθανό, και εγώ αυτό σκέφτηκα. Δεν έχω προλάβει να την δοκιμάσω και θα στεναχωρηθώ.
Στην επικοινωνία πάντως μια χαρά ήταν. Είχαμε ανταλλάξει αρκετά viber αλλά δεν καταφέραμε να το βρούμε στις ώρες.
πωωωωωω - πως δεν το ειχαμε σκεφτει αυτο ρε τύπε!!! εισαι genius!!!!Ρε μας τα χετε κάνει ουμπαλα....ας στείλει κάποιος ένα βαιμπερ να του λυθεί η απορία αν δουλεύει ή αν έχει πάει διακοπές στην Κούβα.....ημαρτοννννννννννννννν