Καλώς ήρθες ΜυρτώΚαλησπέρα σε όλους είμαι η Μυρτώ πλέον ως ανεξάρτητη θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε από κοντά.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλώς ήρθες ΜυρτώΚαλησπέρα σε όλους είμαι η Μυρτώ πλέον ως ανεξάρτητη θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε από κοντά.
Εάν υποθέσουμε ότι είναι οικονομικοί οι λόγοι πολύ καλά έκανε , για όλα τα άλλα who knowsτελικά όλες κάνουν τον κύκλο τους και μετά τα γραφεία το γυρνάνε σε ανεξάρτητες
Καταρχην με τον όρο "γραφειο" τι εννοουμε?για πιο λογω να το κανει αυτο φιλε μου?? και τι μας ενδιαφερει κιολας ...

Πουλια στον αερα πιανεις μωρε αδερφακι μουΔηλαδη στο ακουσμα του ορου γραφειο μου ερχοταν στο μυαλο ενας χωρος με γραφειο οπου καποιος εκλεινε τα ραντεβου,ενας οδηγος που τις πήγαινε σε χοτελ αλλα και σε οικειες και τις γυρνουσε,ο χωρος αυτος(οπου θα ηταν το γραφειο)θα μπορουσε να ειναι ειτε ιδιωτικός ειτε ενοικιαζομενος.
...τυπε, 13χρονο εισαι?Δηλαδη στο ακουσμα του ορου γραφειο μου ερχοταν στο μυαλο ενας χωρος με γραφειο οπου καποιος εκλεινε τα ραντεβου(γραφιάς),ενας οδηγος ή και 2 που τις πήγαινε σε χοτελ αλλα και σε οικειες και τις γυρνουσε(θα μπορουσε ο οδηγος όποτε χρειαζεται να κανει και αυτος ραντεβου ως ζευγαρι με καποια απο τις κοπελες),ο χωρος αυτος(οπου θα ηταν το γραφειο)θα μπορουσε να ειναι ειτε ιδιωτικός ειτε ενοικιαζομενος.
Καλημέρα Αλέξανδρε.Καλησπερα Μυρτω, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Ευχαριστώ πολύ.Καλώς ήρθες Μυρτώ
Ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου και για αυτό αποφάσισα να γίνω ανεξάρτητη, από το γραφείο δεν είχα κάποιο πρόβλημα.Αληθεια, αν θα ηθελε η Μυρτω να μας ανεφερε τον λογο ή τους λογους που αφησε πισω της το γραφειο και ανεξαρτητοποιηθηκε...
παλι καλα που δεν ζητησες ποσα βγαζει ε1 & ε9 ,,,Αληθεια, αν θα ηθελε η Μυρτω να μας ανεφερε τον λογο ή τους λογους που αφησε πισω της το γραφειο και ανεξαρτητοποιηθηκε...
...ανηψακι?Οχι ρε 33χρονο
λιγο πιο κατω απο Antistheni
No,σε βαθμο......ανηψακι?![]()
κοψε τις μαλακιες ρε μπουλη.μας ενδιαφερει νομιζεις αυτο?Αληθεια, αν θα ηθελε η Μυρτω να μας ανεφερε τον λογο ή τους λογους που αφησε πισω της το γραφειο και ανεξαρτητοποιηθηκε...