Η επικοινωνία γίνεται στο τηλέφωνο που γράφεις μόνο με κλήση ή γίνεται και μέσω viber;Ευχαριστώ πολύ, χα χαρώ να τα πούμε.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η επικοινωνία γίνεται στο τηλέφωνο που γράφεις μόνο με κλήση ή γίνεται και μέσω viber;Ευχαριστώ πολύ, χα χαρώ να τα πούμε.
Περιμενουμε λοιπόν φωτό από Μυρτώπαντα κανουν καλο οι φρεσκες φωτογραφιες και ειδικα σε νηματα ανεξαρτητων,ειναι σαν διαφημιση,ανεβαζει και την επισκεψιμοτητα,γινεται και ψιλοτζερτζελες με σχολια.
Καλησπέρα μπορείς να επικοινωνήσεις και με viber.Η επικοινωνία γίνεται στο τηλέφωνο που γράφεις μόνο με κλήση ή γίνεται και μέσω viber;
Τι χανει?Αυτή χάνει!![]()
7,5 πόντους όλο γλύκα.Τι χανει?
Ας φαει μια τουλουμπα7,5 πόντους όλο γλύκα.![]()
Την βλέπω πολύ φιτ για τουλούμπες.Ας φαει μια τουλουμπα
κι εγω την βλεπω πολυ καθετη στο να μην τον αρπαξει απο κωλο.Την βλέπω πολύ φιτ για τουλούμπες.
Έλα μωρέ! 7,5 πόντους και λεπτή... Ούτε που θα το καταλάβει. Πιο πολύ θα ζορίζεται με τα υπόθετα.κι εγω την βλεπω πολυ καθετη στο να μην τον αρπαξει απο κωλο.
Σαν το μεσαίο δάχτυλο ένα πραμα Ε;!Έλα μωρέ! 7,5 πόντους και λεπτή... Ούτε που θα το καταλάβει. Πιο πολύ θα ζορίζεται με τα υπόθετα.

Γιατι να βαλει υποθετα?Αρρωστη ειναι?Έλα μωρέ! 7,5 πόντους και λεπτή... Ούτε που θα το καταλάβει. Πιο πολύ θα ζορίζεται με τα υπόθετα.
Και βγάλε.Σαν το μεσαίο δάχτυλο ένα πραμα Ε;!![]()
Υποθετικό σχήμα λόγου.Γιατι να βαλει υποθετα?Αρρωστη ειναι?
ρε πορνογερε νισαφι πια με τους κωλους!!!οτι κωλος κυκλοφορει θες να τον μαρκαλεψεις!!!Και βγάλε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υποθετικό σχήμα λόγου.
Εντάξει... Όχι και ό,τι κώλος να είναι... Το Γατουλίνο π χ δεν τον πηδάω από κώλο.ρε πορνογερε νισαφι πια με τους κωλους!!!οτι κωλος κυκλοφορει θες να τον μαρκαλεψεις!!!
Το καλο με εμας τους προικισμενους ειναι οτι εχουμε γμσει κωλους χωρις να το καταλαβουν και χωρις εξτρα χρεωσηΈλα μωρέ! 7,5 πόντους και λεπτή... Ούτε που θα το καταλάβει. Πιο πολύ θα ζορίζεται με τα υπόθετα.
Καλησπερα Μυρτω, ειμαι ο Αλεξανδρος.Καλησπέρα σε όλους είμαι η Μυρτώ πλέον ως ανεξάρτητη θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε από κοντά.
Καλησπερα Αλεκσανδρο ειμαι ο σεσκουλαςΚαλησπερα Μυρτω, ειμαι ο Αλεξανδρος.