Δεν ομολογεί χρόνια. 45+ δείχνει στο πρόσωπο αλλά ωραία συντηρημένη. Μπορεί π.χ. να είναι κοντά στην Πέγκυ Ζήνα. Αλλά όχι και όσο είναι η Μενεγάκη. Από λείο δέρμα σώματος χαλαρά τρώει πολύ καλές τριανταπεντάρες.
Ραγάδες και κυτταρίτιδα είναι εξωγήινες έννοιες για αυτήν. Κάποια ιδιαίτερα σημάδια πλάγια και κάτω αριστερά σε κοιλιακούς πρέπει να είναι παράσημα από εγχείρηση κοιλιοκήλης. Κάποτε να την πάτησε από τα πολλά βάρη ίσως. Αλλά με το βαθύ της μαύρισμα αχνοφαίνονται μόνο.
Πρεπει να βαλω τη μουρη μου μεσα σε αυτον τον κωλο. Απο μια παλια εμπειρια μου με γυμνασμενο κορμι ειναι πολυ καυλα να γλειφεις γυμνασμενα ποδια χωρις να ειναι βεβαιως και σαν του Αποστολακη (ετσι γαμαει ο Πειραιας)
Πρεπει να βαλω τη μουρη μου μεσα σε αυτον τον κωλο. Απο μια παλια εμπειρια μου με γυμνασμενο κορμι ειναι πολυ καυλα να γλειφεις γυμνασμενα ποδια χωρις να ειναι βεβαιως και σαν του Αποστολακη (ετσι γαμαει ο Πειραιας)
Να και καλλιτεχνικές φωτογραφικές συλλήψεις. Άγγελος του πόθου που εκτείνει στο φώς. Με τέτοιο κωλαράκι μπορείς να κάνεις μέχρι και τον Βιμ Βέντερς... Σειρηνάκη.
Η Μυρτώ τα έχει όλα! Τρομερό σώμα, φανταστική προσωπικότητα, για εμένα έχει και τρομερό πρόσωπο που σε φτιάχνει. Την έχω δει πάνω από 10 φορές και ήδη σκέφτομαι την επόμενη!!! Είναι υπερόπλο…