Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
25
Like
3.101
Πόντοι
1.436
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.556
Πόντοι
4.656
Τώρα θα πάω είμαι καθόσον ! Αν κάτσει έκατσε!
Tora Live i LIZARA sou Levendi mou!!!
1000053635.jpg

AKTINA

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2025
Like
413
Πόντοι
21
Λοιπόν,συναγωνιστές..
Περί Diamond Spa..
Προσωπικές μου απόψεις μετά τις δοκιμές
Λίζα=Το απόλυτα όμορφο μωρό που θέλουμε όλοι να πηδήξουμε..
Κατερίνα = Η μπαμπάτσικη που γουστάρουμε να γεμίσει το κρεβάτι μας μπούτια και βυζιά..
Αγάπη =Ένα καβλομίλφ ,άξιο για το having sex παλμαρέ μας..
Ρούλα =Το απόλυτο πήδημα , ακούραστη και εμπειρότατη
Τζένη = Η απόλυτη καύλα , Η ναυαρχίδα κατ εμέ του μαγαζιού! Ακρως ερωτεύσιμη !

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.082
Πόντοι
2.846

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
25
Like
3.101
Πόντοι
1.436
Ξέκλεψα λοιπόν ένα μισά ρακί από το φορτωμένο πρόγραμμα μου, έτυχε να είμαι στη περιοχή κ τόλμησα επίσκεψη με σκοπό να σπάσω λίγο τη ρουτίνα της ημέρας ! Εμφανίστηκε η Ρούλα την οποία κ είχα συναντήσει τον Αύγουστο , δεύτερη παρουσία η Λιζα (!!)
Από καιρό την έιχα σταμπάρει , για αυτήν συζητούσα το προηγούμενο διάστημα επομενως ήταν ξεκάθαρη η επιλογή μου! Μισάωρο προγραμματακι !
Μασαζάκι για αρχή να χαλαρώσω κ μετά πίπα εξαιρετική , πολύ καλή , υγρή τόσο όσο . Με καυλωσε τέρμα το κορίτσι . Την ξαπλωσα στο μασαζοκρεβατο κ μπήκα μέσα της όπου μετά από 5’ τελείωσα στο προφυλακτικό!! Μπαμπάτσικος αλλά σφιχτή. Δυνατή κωλαρα. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω στα 4 για να έχω θέα !! Ευγένεια κ χαμόγελο από την κα Άννα. Πολύ καλή οικοδέσποινα !! 2/2 οι επιλογές μου στο μαγαζί !! Στα υπόψιν κ η Τζενη ! Γαματε γτ χανόμαστε!

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.556
Πόντοι
4.656
Ξέκλεψα λοιπόν ένα μισά ρακί από το φορτωμένο πρόγραμμα μου, έτυχε να είμαι στη περιοχή κ τόλμησα επίσκεψη με σκοπό να σπάσω λίγο τη ρουτίνα της ημέρας ! Εμφανίστηκε η Ρούλα την οποία κ είχα συναντήσει τον Αύγουστο , δεύτερη παρουσία η Λιζα (!!)
Από καιρό την έιχα σταμπάρει , για αυτήν συζητούσα το προηγούμενο διάστημα επομενως ήταν ξεκάθαρη η επιλογή μου! Μισάωρο προγραμματακι !
Μασαζάκι για αρχή να χαλαρώσω κ μετά πίπα εξαιρετική , πολύ καλή , υγρή τόσο όσο . Με καυλωσε τέρμα το κορίτσι . Την ξαπλωσα στο μασαζοκρεβατο κ μπήκα μέσα της όπου μετά από 5’ τελείωσα στο προφυλακτικό!! Μπαμπάτσικος αλλά σφιχτή. Δυνατή κωλαρα. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω στα 4 για να έχω θέα !! Ευγένεια κ χαμόγελο από την κα Άννα. Πολύ καλή οικοδέσποινα !! 2/2 οι επιλογές μου στο μαγαζί !! Στα υπόψιν κ η Τζενη ! Γαματε γτ χανόμαστε!
Tora Live Metadosi i Muna LIZA Kavliara!!!
1000053935.jpg
1000053934.jpg

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.962
Πόντοι
481
Λοιπόν,συναγωνιστές..
Περί Diamond Spa..
Προσωπικές μου απόψεις μετά τις δοκιμές
Λίζα=Το απόλυτα όμορφο μωρό που θέλουμε όλοι να πηδήξουμε..
Κατερίνα = Η μπαμπάτσικη που γουστάρουμε να γεμίσει το κρεβάτι μας μπούτια και βυζιά..
Αγάπη =Ένα καβλομίλφ ,άξιο για το having sex παλμαρέ μας..
Ρούλα =Το απόλυτο πήδημα , ακούραστη και εμπειρότατη
Τζένη = Η απόλυτη καύλα , Η ναυαρχίδα κατ εμέ του μαγαζιού! Ακρως ερωτεύσιμη !
Συμφωνω αν και ακομα δεν την εχω δει τη Τζενη!
Η Αγαπη ειναι για μενα παντα,μια πολυ ομορφη γυναικα!

AKTINA

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2025
Like
413
Πόντοι
21

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
33
Like
5.673
Πόντοι
2.846

AKTINA

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2025
Like
413
Πόντοι
21

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.470
Πόντοι
1.436
1000006679.jpg

Επίσκεψη στο διαμάντι και καρφί για τουρμποξαδέρφη 4 με το πειραγμένο body lock :rockon:η Αγάπη είναι μούναρος καύλα πλέον ότι και να πω είναι λίγο :sunglasses:

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.082
Πόντοι
2.846
1000006679.jpg

Επίσκεψη στο διαμάντι και καρφί για τουρμποξαδέρφη 4 με το πειραγμένο body lock :rockon:η Αγάπη είναι μούναρος καύλα πλέον ότι και να πω είναι λίγο :sunglasses:
Τα κατάφερες τελικά!!!
Την Αγάπη φίλε την συνάντησα από τους πρώτους με το νέο body look και έγραψα σχετικά. Της αξίζει ένα μπράβο, γιατί όπως μου είπε θυσίασε της διακοπές της, για να βγει αυτό το αποτέλεσμα!!!
Επειδή όπως ξέρεις κουμπαράκι θα λείψω για ένα διάστημα, σε παρακαλώ να κρατάς εσύ συντροφιά στα κορίτσια. :wink:

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.470
Πόντοι
1.436
Τα κατάφερες τελικά!!!
Την Αγάπη φίλε την συνάντησα από τους πρώτους με το νέο body look και έγραψα σχετικά. Της αξίζει ένα μπράβο, γιατί όπως μου είπε θυσίασε της διακοπές της, για να βγει αυτό το αποτέλεσμα!!!
Επειδή όπως ξέρεις κουμπαράκι θα λείψω για ένα διάστημα, σε παρακαλώ να κρατάς εσύ συντροφιά στα κορίτσια. :wink:
Μείνε ήσυχος όλα υπό έλεγχο :tooth::tooth::tooth:

Όσο για την Αγάπη έχει κάνει φοβερή δουλειά ή κοπέλα :erection: και μπράβο τής είναι με διπλές τουρμπίνες πλέον :tits2: η τουρμποξαδέρφη 4

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.082
Πόντοι
2.846
Μείνε ήσυχος όλα υπό έλεγχο :tooth::tooth::tooth:

Όσο για την Αγάπη έχει κάνει φοβερή δουλειά ή κοπέλα :erection: και μπράβο τής είναι διπλές τουρμπίνες πλέον :tits2: η τουρμποξαδέρφη 4
Δεν αμφέβαλα ποτέ ότι θα με κάλυπτες επάξια. Γι΄ αυτό είναι άλλωστε οι κουμπάροι. :wink:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom