Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 25
- Like
- 3.093
- Πόντοι
- 1.436
Τώρα θα πάω είμαι καθόσον ! Αν κάτσει έκατσε!Εξαρτάται....
Αν πας πρωι ή μεσημέρι θα σαι πιο τυχερος.. εγώ όποτε πάω πρωι είναι ολες πιο χαλαρά
.
Τώρα θα πάω είμαι καθόσον ! Αν κάτσει έκατσε!Εξαρτάται....
Αν πας πρωι ή μεσημέρι θα σαι πιο τυχερος.. εγώ όποτε πάω πρωι είναι ολες πιο χαλαρά
.
Tora Live i LIZARA sou Levendi mou!!!Τώρα θα πάω είμαι καθόσον ! Αν κάτσει έκατσε!
Δύναμη!!!Tora Live i LIZARA sou Levendi mou!!!![]()
Νάτος κι ο έρωτας!!!Multi Massage DIAMOND i Katerinara Kavliara!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Multi Massage DIAMOND i Katerinara Kavliara!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Multi Massage DIAMOND i Katerinara Kavliara!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tora Live Metadosi i Muna LIZA Kavliara!!!Ξέκλεψα λοιπόν ένα μισά ρακί από το φορτωμένο πρόγραμμα μου, έτυχε να είμαι στη περιοχή κ τόλμησα επίσκεψη με σκοπό να σπάσω λίγο τη ρουτίνα της ημέρας ! Εμφανίστηκε η Ρούλα την οποία κ είχα συναντήσει τον Αύγουστο , δεύτερη παρουσία η Λιζα (!!)
Από καιρό την έιχα σταμπάρει , για αυτήν συζητούσα το προηγούμενο διάστημα επομενως ήταν ξεκάθαρη η επιλογή μου! Μισάωρο προγραμματακι !
Μασαζάκι για αρχή να χαλαρώσω κ μετά πίπα εξαιρετική , πολύ καλή , υγρή τόσο όσο . Με καυλωσε τέρμα το κορίτσι . Την ξαπλωσα στο μασαζοκρεβατο κ μπήκα μέσα της όπου μετά από 5’ τελείωσα στο προφυλακτικό!! Μπαμπάτσικος αλλά σφιχτή. Δυνατή κωλαρα. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω στα 4 για να έχω θέα !! Ευγένεια κ χαμόγελο από την κα Άννα. Πολύ καλή οικοδέσποινα !! 2/2 οι επιλογές μου στο μαγαζί !! Στα υπόψιν κ η Τζενη ! Γαματε γτ χανόμαστε!
Λιζαρα γκαβλιαρα τα λέμε πρώτα ο Θεός ξανά τέλη Οκτώβρη!!!Tora Live i LIZARA sou Levendi mou!!!![]()
Συμφωνω αν και ακομα δεν την εχω δει τη Τζενη!Λοιπόν,συναγωνιστές..
Περί Diamond Spa..
Προσωπικές μου απόψεις μετά τις δοκιμές
Λίζα=Το απόλυτα όμορφο μωρό που θέλουμε όλοι να πηδήξουμε..
Κατερίνα = Η μπαμπάτσικη που γουστάρουμε να γεμίσει το κρεβάτι μας μπούτια και βυζιά..
Αγάπη =Ένα καβλομίλφ ,άξιο για το having sex παλμαρέ μας..
Ρούλα =Το απόλυτο πήδημα , ακούραστη και εμπειρότατη
Τζένη = Η απόλυτη καύλα , Η ναυαρχίδα κατ εμέ του μαγαζιού! Ακρως ερωτεύσιμη !
Δοκιμασε Τζενη και μετα πες μουΣυμφωνω αν και ακομα δεν την εχω δει τη Τζενη!
Η Αγαπη ειναι για μενα παντα,μια πολυ ομορφη γυναικα!
Τόσο τούμπανο η Τζένη;Δοκιμασε Τζενη και μετα πες μου
Ειναι το κατι αλλο
Εξαιρετικη φιλεΤόσο τούμπανο η Τζένη;
Οκ μπαίνει στην προσθήκη όταν κάνω πέρασμαΕξαιρετικη φιλε
Εγω εχω ξετρελλαθει μαζι της
Την εχω κανει στανταρακι
Την εχω παρει 3 φορες
Δοκιμασε και μετα ελα εδω και γραψε μου εαν ειχα δικιοΟκ μπαίνει στην προσθήκη όταν κάνω πέρασμα
Τα κατάφερες τελικά!!!![]()
Επίσκεψη στο διαμάντι και καρφί για τουρμποξαδέρφη 4 με το πειραγμένο body lockη Αγάπη είναι μούναρος καύλα πλέον ότι και να πω είναι λίγο
![]()
Μείνε ήσυχος όλα υπό έλεγχοΤα κατάφερες τελικά!!!
Την Αγάπη φίλε την συνάντησα από τους πρώτους με το νέο body look και έγραψα σχετικά. Της αξίζει ένα μπράβο, γιατί όπως μου είπε θυσίασε της διακοπές της, για να βγει αυτό το αποτέλεσμα!!!
Επειδή όπως ξέρεις κουμπαράκι θα λείψω για ένα διάστημα, σε παρακαλώ να κρατάς εσύ συντροφιά στα κορίτσια.![]()
Δεν αμφέβαλα ποτέ ότι θα με κάλυπτες επάξια. Γι΄ αυτό είναι άλλωστε οι κουμπάροι.Μείνε ήσυχος όλα υπό έλεγχο
Όσο για την Αγάπη έχει κάνει φοβερή δουλειά ή κοπέλακαι μπράβο τής είναι διπλές τουρμπίνες πλέον
η τουρμποξαδέρφη 4