Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 30.324
- Πόντοι
- 4.656
Multi Massage DIAMOND Tora Live i Kavlo RULA Tora!!!
Καβλα !!!Multi Massage DIAMOND Tora Live i Kavlo RULA Tora!!!![]()
![]()
Ρ Α Ν Τ Ε Β Ο Υ !Μεγαλος ο ποθος μου για την Λιζα και ξεκινησα να την συναντησω σημερα νωρις τ απογευμα
ατυχος ομως επειδη ηταν σε δωματιο και την περιμενε αλλος ενας κυριος οπως με ενημερωσε η κυρια της υποδοχης
Εναλλακτικα λοιπον αποφασισα να παρω την Ρουλα η οποια με αποζημιωσε με το παραπανω
ευχαριστω κυρια Ρουλα αν και με ρουφηξες και δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου μετα χε χε ! Α ! ξεχασα να γραψω για το απιθανο μασαζακι που μου εκανες πριν τελειωσουμε το ραντεβου
Θα ξαναπαω συντομα ομως γιατι πρεπει να πετυχω ελευθερη επιτελους και την ΛΙζα !
Αγαπητε παρεξηγησες !!!Πηγες απο εκει και δεν την ειδες μυστη μου?
Θα προτεινα να βλεπεις το προγραμμα στο site για ποιες κοπελες δουλευουν αλλα το πιο σιγουρο ειναι να παιρνεις ενα τηλεφωνακι την κυρια Αννα να ρωτας και να κλεινεις ενα ραντεβου για να εισαι πιο σιγουρος.Αγαπητε παρεξηγησες !!!
Εννοουσα οτι δεν βλεπουμε φωτο και ρωτησα την κυρια Αννα μηπως εχει σταματησει η κουκλα !!!
Ακριβως για να την επισκεφθω !
και εγω μετα το χθεσινο ραντεβου και οτι τελικα δεν πηγα με αυτην που ειχα προσχεδιασει τηλεφωνο στην Αννα για ραντεβου εφεξηςΘα προτεινα να βλεπεις το προγραμμα στο site για ποιες κοπελες δουλευουν αλλα το πιο σιγουρο ειναι να παιρνεις ενα τηλεφωνακι την κυρια Αννα να ρωτας και να κλεινεις ενα ραντεβου για να εισαι πιο σιγουρος.
Αυτα απο καποιον που περιμενε στο σαλονι την Aurora περισυ και δυωρα πριν μου κοψει να κλεινω ραντεβου μεσω τηλεφωνου.
αυτο εγραψα πριν συναδερφεΜπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του σχετικά με το τι είδους μασάζ κάνει η Κατερίνα και αν πρέπει να κλείσω ραντεβού για να πάω....τωρα που θα κατεβω Αθήνα ?
Η Κατερίνα κάνει πολύ καλό μασάζ. Έχω γράψει και κριτική επί τούτου. Επίσης και στον άλλο τομέα πολύ καλή και ερωτική. Όσο για ραντεβού, καλό είναι να κλείσεις, για να είσαι σίγουρος.Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του σχετικά με το τι είδους μασάζ κάνει η Κατερίνα και αν πρέπει να κλείσω ραντεβού για να πάω....τωρα που θα κατεβω Αθήνα ?
Ευχαριστω για την ενημερωση.Θα προτεινα να βλεπεις το προγραμμα στο site για ποιες κοπελες δουλευουν αλλα το πιο σιγουρο ειναι να παιρνεις ενα τηλεφωνακι την κυρια Αννα να ρωτας και να κλεινεις ενα ραντεβου για να εισαι πιο σιγουρος.
Αυτα απο καποιον που περιμενε στο σαλονι την Aurora περισυ και δυωρα πριν μου κοψει να κλεινω ραντεβου μεσω τηλεφωνου.
The best!!!Ρουλά.. για άλλη μια φορά....
Η γυναίκα είναι αστέρι.....
ευγενική... χαμογελαστή.... πάντα με καλή διάθεση....
και στον αγώνα... πολύ δυνατή.....
Αντέχει... και δεν κουράζεται με τίποτα....!!!
![]()
Καμία...???Πόσες πιθανότητες να πετύχω free την λιζα ή την τζενη ;;![]()
Εξαρτάται....Πόσες πιθανότητες να πετύχω free την λιζα ή την τζενη ;;![]()
Αν πετύχεις μία από τις δύο , παίξε και ένα Τζόκερ!!!Πόσες πιθανότητες να πετύχω free την λιζα ή την τζενη ;;![]()