Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.312
Πόντοι
4.656
Multi Massage DIAMOND Tora Live i Kavlo RULA Tora!!!
1000053460.jpg
1000053461.jpg

eliasolton

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2025
Like
253
Πόντοι
20
Μεγαλος ο ποθος μου για την Λιζα και ξεκινησα να την συναντησω σημερα νωρις τ απογευμα
ατυχος ομως επειδη ηταν σε δωματιο και την περιμενε αλλος ενας κυριος οπως με ενημερωσε η κυρια της υποδοχης
Εναλλακτικα λοιπον αποφασισα να παρω την Ρουλα η οποια με αποζημιωσε με το παραπανω
ευχαριστω κυρια Ρουλα αν και με ρουφηξες και δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου μετα χε χε ! Α ! ξεχασα να γραψω για το απιθανο μασαζακι που μου εκανες πριν τελειωσουμε το ραντεβου
Θα ξαναπαω συντομα ομως γιατι πρεπει να πετυχω ελευθερη επιτελους και την ΛΙζα !

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.934
Πόντοι
481
Μεγαλος ο ποθος μου για την Λιζα και ξεκινησα να την συναντησω σημερα νωρις τ απογευμα
ατυχος ομως επειδη ηταν σε δωματιο και την περιμενε αλλος ενας κυριος οπως με ενημερωσε η κυρια της υποδοχης
Εναλλακτικα λοιπον αποφασισα να παρω την Ρουλα η οποια με αποζημιωσε με το παραπανω
ευχαριστω κυρια Ρουλα αν και με ρουφηξες και δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου μετα χε χε ! Α ! ξεχασα να γραψω για το απιθανο μασαζακι που μου εκανες πριν τελειωσουμε το ραντεβου
Θα ξαναπαω συντομα ομως γιατι πρεπει να πετυχω ελευθερη επιτελους και την ΛΙζα !
Ρ Α Ν Τ Ε Β Ο Υ !

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
20
Like
3.551
Πόντοι
7.195
Πηγες απο εκει και δεν την ειδες μυστη μου?
Αγαπητε παρεξηγησες !!!
Εννοουσα οτι δεν βλεπουμε φωτο και ρωτησα την κυρια Αννα μηπως εχει σταματησει η κουκλα !!!
Ακριβως για να την επισκεφθω !

daddy0h_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Κριτικές
7
Like
914
Πόντοι
361
Αγαπητε παρεξηγησες !!!
Εννοουσα οτι δεν βλεπουμε φωτο και ρωτησα την κυρια Αννα μηπως εχει σταματησει η κουκλα !!!
Ακριβως για να την επισκεφθω !
Θα προτεινα να βλεπεις το προγραμμα στο site για ποιες κοπελες δουλευουν αλλα το πιο σιγουρο ειναι να παιρνεις ενα τηλεφωνακι την κυρια Αννα να ρωτας και να κλεινεις ενα ραντεβου για να εισαι πιο σιγουρος.
Αυτα απο καποιον που περιμενε στο σαλονι την Aurora περισυ και δυωρα πριν μου κοψει να κλεινω ραντεβου μεσω τηλεφωνου.

eliasolton

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2025
Like
253
Πόντοι
20
Θα προτεινα να βλεπεις το προγραμμα στο site για ποιες κοπελες δουλευουν αλλα το πιο σιγουρο ειναι να παιρνεις ενα τηλεφωνακι την κυρια Αννα να ρωτας και να κλεινεις ενα ραντεβου για να εισαι πιο σιγουρος.
Αυτα απο καποιον που περιμενε στο σαλονι την Aurora περισυ και δυωρα πριν μου κοψει να κλεινω ραντεβου μεσω τηλεφωνου.
και εγω μετα το χθεσινο ραντεβου και οτι τελικα δεν πηγα με αυτην που ειχα προσχεδιασει τηλεφωνο στην Αννα για ραντεβου εφεξης

maniouel

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Κριτικές
25
Like
1.075
Πόντοι
5.140
Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του σχετικά με το τι είδους μασάζ κάνει η Κατερίνα και αν πρέπει να κλείσω ραντεβού για να πάω....τωρα που θα κατεβω Αθήνα ?

eliasolton

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2025
Like
253
Πόντοι
20
Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του σχετικά με το τι είδους μασάζ κάνει η Κατερίνα και αν πρέπει να κλείσω ραντεβού για να πάω....τωρα που θα κατεβω Αθήνα ?
αυτο εγραψα πριν συναδερφε
καλο ειναι να κλεισεις ραντεβου τηλεφωνικα για την κοπελα

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
5.867
Πόντοι
2.836
Η Κατερίνα κάνει πολύ καλό μασάζ. Έχω γράψει και κριτική επί τούτου. Επίσης και στον άλλο τομέα πολύ καλή και ερωτική. Όσο για ραντεβού, καλό είναι να κλείσεις, για να είσαι σίγουρος.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
20
Like
3.551
Πόντοι
7.195
Ευχαριστω για την ενημερωση.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
5.084
Πόντοι
5.595
Ρουλά.. για άλλη μια φορά....
Η γυναίκα είναι αστέρι.....
ευγενική... χαμογελαστή.... πάντα με καλή διάθεση....
και στον αγώνα... πολύ δυνατή.....
Αντέχει... και δεν κουράζεται με τίποτα....!!!
:hi:

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
5.867
Πόντοι
2.836
Ρουλά.. για άλλη μια φορά....
Η γυναίκα είναι αστέρι.....
ευγενική... χαμογελαστή.... πάντα με καλή διάθεση....
και στον αγώνα... πολύ δυνατή.....
Αντέχει... και δεν κουράζεται με τίποτα....!!!
:hi:
The best!!!
Και το καλύτερο παιδί!!!

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
24
Like
2.894
Πόντοι
1.196
Μου βγήκε μια δουλειά προς την περιοχή κ πιθανόν να ξεκλέψω μισή ωριτσα κ να πάω από εκεί . Ελπίζω μύστες να μην έχετε στήσει ουρά απ έξω ☺️

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.934
Πόντοι
481

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
5.867
Πόντοι
2.836
Πόσες πιθανότητες να πετύχω free την λιζα ή την τζενη ;;
1758809021041.png
Αν πετύχεις μία από τις δύο , παίξε και ένα Τζόκερ!!!
Όπως και να έχει πες στην Άννα για το κατεπείγον του θέματος και κάτι θα κάνει, για να σε εξυπηρετήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom