Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.048
Πόντοι
2.846
Δεν παιρνεις απο χιούμορ, δεν πειράζει ....δεν θα σου απαντήσω....
Εμείς έχουμε ανταλλάξει κάνα δυο μηνύματα και το κατάλαβα ότι κάνεις πλάκα. Επίσης έχω προσέξει ότι συμμετέχεις κάποιες φορές στο νήμα. Ο συναγωνιστής Μάνος όμως, επηρεασμέμος προφανώς από συμπεριφορές ατόμων, που μπαίνουν εδώ μέσα, για να δημιουργήσουν θέμα, αντέδρασε κάπως παρορμητικά και με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω το θέμα να μείνει εδώ.

Τελευταία τροποποίηση:

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.048
Πόντοι
2.846
Ελπιζω τώρα που γυρίζετε στο μαγαζι να δείτε τις συγγενείς που λείπανε....να πήγατε κύριοι .....λουλούδια, γλυκά κλπ. Και να προσέχετε τις επιμιξιες .....
Περιμένουμε να γυρίσουν όλες οι ξαδέρφες και μετά. :cheesy:

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.506
Πόντοι
4.656
Multi Massage DIAMOND Tora Live metadhosi i Kavlo RULA!!!
1000051076.jpg

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.948
Πόντοι
481
Εμείς έχουμε ανταλλάξει κάνα δυο μηνύματα και το κατάλαβα ότι κάνεις πλάκα. Επίσης έχω προσέξει ότι συμμετέχεις κάποιες φορές στο νήμα. Ο συναγωνιστής Μάνος όμως, επηρεασμέμος προφανώς από συμπεριφορές ατόμων, που μπαίνουν εδώ μέσα, για να δημιουργήσουν θέμα, αντέδρασε κάπως παρορμητικά και με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω το θέμα να μείνει εδώ.
Mπλοκ και τελος... 63 κριτικες του ουτε μια εδω..τον θεωρησα τρολ και..εχθρο!
Φυσικα κ μενει εδω το θεμα.
Δεν εχω λυμενα τα θεματα μου για να ασχοληθω σοβαρα.

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.470
Πόντοι
1.436
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.506
Πόντοι
4.656
Λεβέντη μου μάνο συγνώμη ο μέγας κύριος καλό προαίρετα εκφράστηκε με κιούμαι. Με όλο το θράσος σαν άννα που σε εκτιμώ με όλο το θάρρος νιώθω να του ζητήσω συγγνώμη για την παραξήγηση μεταξύ σας και δεν συνεχίζεται παρά πέρα . Ο θεός να σας δόση υγεία και ευτυχία να είσαστε πάντα καλά καλό βράδυ να έχετε !!!

Τελευταία τροποποίηση:

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.048
Πόντοι
2.846

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.048
Πόντοι
2.846
Άντε να μαζευτεί και η άλλη η ξαδέρφη από το βουνό να γίνει κανένας αγώνας της προκοπής. :wink:

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.470
Πόντοι
1.436
Πως φαίνεται ο ειδικός. :cheesy:
Κουμπαράκι δεν θέλω να γράψω κάτι περισσότερο για την τουρμποξαδέρφη 3 γιατί και αυτά που έχω γράψει λίγα είναι και η τουρμποξαδέρφη 3 το αξίζει και με το παραπάνω αν με πιάνεις τη εννοώ. Και κάτι ακόμα f1 δεν ξέρω αν παρακολουθείς αν έχεις προσέξει πετάγεται ένα ασημί mercedes με φάρο πού αναβοσβήνει και μπαίνει μπροστά από τα formula και τα κόβει στα 100 χιλιόμετρα αν γίνει καμία παραβίαση η κανένα αντικανονικό προσπέρασμα ε κάτι τέτοιους έχουμε και εδώ μέσα που κάνουν τον χώροφύλακας και πετάγονται και λένε την μαλακία τους και κάνουν λες και τους γ@μίσ@με την μάνα η την αδερφή τους

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.048
Πόντοι
2.846
Κουμπαράκι δεν θέλω να γράψω κάτι περισσότερο για την τουρμποξαδέρφη 3 γιατί και αυτά που έχω γράψει λίγα είναι και η τουρμποξαδέρφη 3 το αξίζει και με το παραπάνω αν με πιάνεις τη εννοώ. Και κάτι ακόμα f1 δεν ξέρω αν παρακολουθείς αν έχεις προσέξει πετάγεται ένα ασημί mercedes με φάρο πού αναβοσβήνει και μπαίνει μπροστά από τα formula και τα κόβει στα 100 χιλιόμετρα αν γίνει καμία παραβίαση η κανένα αντικανονικό προσπέρασμα ε κάτι τέτοιους έχουμε και εδώ μέσα που κάνουν τον χώροφύλακας και πετάγονται και λένε την μαλακία τους και κάνουν λες και τους γ@μίσ@με την μάνα η την αδερφή τους
Παρακολουθούσα παλιότερα και ξέρω τι εννοείς.

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.470
Πόντοι
1.436
Άντε να μαζευτεί και η άλλη η ξαδέρφη από το βουνό να γίνει κανένας αγώνας της προκοπής. :wink:
Ναι τώρα που θα κατέβει απο το βουνό το κόβω πάλι η τουρμποξαδέρφη 2 να έρθει άσπρη σαν το γάλα :tooth::tooth::tooth:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.558
Πόντοι
9.195
Πέρασμα χθες απο την Άννα, γύρω στις 15:30 με σκοπό την δοκιμή της Ξένιας,.
Η Ξένια απούσα!!! Πήρε άδεια, λέει, για κάτι δουλειές!
Μου θύμισε το ανέκδοτο που κάποιος πήγε να πιάσει δουλειά και αφού το αφεντικό τον ενημέρωσε για μισθούς, υπερωρίες, ωράριο, επιδόματα και άδεια, τον ρώτησε απο που ήθελε να αρχίσει. Κι αυτός απαντησε: " Από την άδεια"!!!
Τέλος πάντων, πολύς κόσμος, λίγα κορίτσια.
Συγκεκριμένα μόνο Ρουλα, Τζένη και Κατερίνα.
Αγαπη και Λίζα επιστρέφουν απο βδομάδα.
Το Μαρινάκι, απ' ότι μου είπε η Αννα, παλεύει με τον δαίμονα της γραφειοκρατίας για να μπορέσει να επιστρεψει Ελλάδα.
Αμήν και πότε!
Περασα με Τζένη.
Ανανεωμένη, ξεκούραστη και ορεξάτη!!!
Με έβαλε κάτω και μου άλλαξε τα φώτα, τα καλώδια και τις ασφάλειες!!!
Να 'ναι καλα το κορίτσι!!!
Να επισημάνω πως μετά απο 15 ημέρες διακοπές, το μουνακι της ηταν στενό σαν παρθένας!!!
Λογικό.
Αν δεν εχει κάθε μέρα απο 20-30 "εισβολείς"!
Γι αυτό σπεύσατε πριν χαλαρώσουν τα "λουριά"!!!
Καλά να περνάτε και καλό, υπόλοιπο καλοκαίρι γιατι ο χειμώνας αργεί ακόμα.

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.948
Πόντοι
481
Λεβέντη μου μάνο συγνώμη ο μέγας κύριος καλό προαίρετα εκφράστηκε με κιούμαι. Με όλο το θράσος σαν άννα που σε εκτιμώ με όλο το θάρρος νιώθω να του ζητήσω συγγνώμη για την παραξήγηση μεταξύ σας και δεν συνεχίζεται παρά πέρα . Ο θεός να σας δόση υγεία και ευτυχία να είσαστε πάντα καλά καλό βράδυ να έχετε !!!
Καλημερα κουκλα μου!!καμμια παρεξηγηση!Μου ρθε να τον βρισω και τον εβρισα!Αφου ξερεις εγω δεν μπορω να τα κραταω ,βραζω!!

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.948
Πόντοι
481
Πέρασμα χθες απο την Άννα, γύρω στις 15:30 με σκοπό την δοκιμή της Ξένια.
Μου θυμησε το ανέκδοτο που κάποιος πήγε να πιάσει δουλειά και αφού το αφεντικό τον ενημέρωσε για μισθούς, υπερωρίες, ωράριο, επιδόματα και αδεια, τον ρώτησε απο που ήθελε να αρχίσει. Κι αυτός απαντησε: " Απο την άδεια"!!!
Το Μαρινακι, απ' ότι μου είπε η Αννα, παλεύει με τον δαίμονα της γραφειοκρατίας για να μπορέσει να επιστρεψει Ελλάδα.
Αμήν και πότε!
Περασα με Τζένη.
Ανανεωμένη, ξεκούραστη και ορεξάτο!!!
Να επισημάνω πως μετα απο 15 ημέρες διακοπές, το μουνακι της ηταν στενό σαν παρθένας!!!
Λογικό.
Καλά να περνάτε και καλό, υπόλοιπο καλοκαίρι γιατι οι χειμώνας αργεί ακόμα.

Πέρασμα χθες απο την Άννα, γύρω στις 15:30 με σκοπό την δοκιμή της Ξένια.
Μου θυμησε το ανέκδοτο που κάποιος πήγε να πιάσει δουλειά και αφού το αφεντικό τον ενημέρωσε για μισθούς, υπερωρίες, ωράριο, επιδόματα και αδεια, τον ρώτησε απο που ήθελε να αρχίσει. Κι αυτός απαντησε: " Απο την άδεια"!!!
Το Μαρινακι, απ' ότι μου είπε η Αννα, παλεύει με τον δαίμονα της γραφειοκρατίας για να μπορέσει να επιστρεψει Ελλάδα.
Αμήν και πότε!
Περασα με Τζένη.
Ανανεωμένη, ξεκούραστη και ορεξάτο!!!
Να επισημάνω πως μετα απο 15 ημέρες διακοπές, το μουνακι της ηταν στενό σαν παρθένας!!!
Λογικό.
Καλά να περνάτε και καλό, υπόλοιπο καλοκαίρι γιατι οι χειμώνας αργεί ακόμα.
Χαχαχα δεν παιζεσαι απλα !!!!!

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.948
Πόντοι
481
Αχ το Μαρινακι ειπε ο Μανος παλευει με τη γραφειοκρατια...δεν εχετε ρε παιδια κανα βυσμα??
Χαχαχα
Επι ΠΑΣΟΚ η Μαρινα θα ειχε ηδη κατεβει και θα ετοιμαζε και χαρτια συνταξιοδοτησης!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.558
Πόντοι
9.195

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.558
Πόντοι
9.195
Αχ το Μαρινακι ειπε ο Μανος παλευει με τη γραφειοκρατια...δεν εχετε ρε παιδια κανα βυσμα??
Χαχαχα
Επι ΠΑΣΟΚ η Μαρινα θα ειχε ηδη κατεβει και θα ετοιμαζε και χαρτια συνταξιοδοτησης!!
Τώρα, θα παρω ένα τηλέφωνο τον Έντι Ράμα, να το επισπεύσει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom