Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

AKTINA

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2025
Like
413
Πόντοι
21
Σας ευχόμαστε όλο το team Χρόνια Πολλά για τον 15Αυγουστο.Καλές διακοπές με υγεία και ευημερία και σας περιμένουμε ξανά 1 Σεπτεμβρίου!!!
Καλές βουτιές ️️️️
Χρόνια Πολλά για τον 15Αυγουστο.Καλές διακοπές με υγεία και ευημερία και καλη ξεκούραση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.078
Πόντοι
2.846
Σας ευχόμαστε όλο το team Χρόνια Πολλά για τον 15Αυγουστο.Καλές διακοπές με υγεία και ευημερία και σας περιμένουμε ξανά 1 Σεπτεμβρίου!!!
Καλές βουτιές ️️️️
Εύχομαι στην καλύτερη οικοδέσποινα ever και στα αξιαγάπητα κορίτσια του μαγαζιού Χρόνια Πολλά, καλές διακοπές και καλή ξεκούραση, για να μπορέσετε να μας εξυπηρετείτε με χαμόγελο και καλή διάθεση, όπως κάνετε πάντα!!!

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.769
Πόντοι
11.096
@Διανοούμενος σου απαντάω από εδώ για το σχολείο που μου ανέβασες στην κριτικη μου γιατί προσπαθώ τρεις μέρες και δεν μου το ανεβάζει. Αν είμαι εγώ προμότορας όπως λες εσύ είσαι αστροναύτης και δεν θυμάμαι να σε έχω βάλει επιτηρητή στο πούτσο μου και στα γούστα μου πώς θαβαθμολογώ την κάθε κοπέλα. Και ξέρεις πια είναι η διαφορά σε μένα και σε σένα και στο συνάφη σου ότι εγώ πάω να περάσω καλά μία ώρα και εσύ πας να τσεκάρεις την κοπέλα για να βγάλεις το κόμπλεξ σου γιατί είσαι παθητικός φίλε.
και δώσε πολλά φιλάκια στον ψυχοπαθή στον στραπονάκια και στο άλλο το κουμούνι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τουρμποξαδέρφη 3 top
Σέβομαι την ευγενική κυρία Άννα γι'αυτό και δεν ανοίγω κουβέντα μαζί σου. Τελειώνει εδώ! Με τις βαθμολογίες σου τυπε θα έπρεπε όλες οι κοπελες που δουλευουν εκεί μέσα Άγγελοι της Victoria Secret! Ή ακόμα καλύτερα εξώφυλλο στο Sports Illustrated!!
Επίσης ποιος είναι ο Στραπονακιας και το Κομμουνι;
Όσο για εμένα θα σε απαντησω πολιτισμένα. Είμαι αντικειμενικός με όλα και δε με παρασύρει μια καλή πίπα ή ένα καλό γαμησι! Άλλο η εμφάνιση και άλλο οι υπηρεσίες!

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.470
Πόντοι
1.436
Σέβομαι την ευγενική κυρία Άννα γι'αυτό και δεν ανοίγω κουβέντα μαζί σου. Τελειώνει εδώ! Με τις βαθμολογίες σου τυπε θα έπρεπε όλες οι κοπελες που δουλευουν εκεί μέσα Άγγελοι της Victoria Secret! Ή ακόμα καλύτερα εξώφυλλο στο Sports Illustrated!!
Όσο για εμένα θα σε απαντησω πολιτισμένα. Είμαι αντικειμενικός με όλα και δε με παρασύρει μια καλή πίπα ή ένα καλό γαμησι! Άλλο η εμφάνιση και άλλο οι υπηρεσίες!
Αφού είσαι αντικεομενικός κάνε μια αίτηση στο my style rocks ζητάνε άτομα θα σε πάρουν

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.148
Πόντοι
35.948
Αφού είσαι αντικεομενικός κάνε μια αίτηση στο my style rocks ζητάνε άτομα θα σε πάρουν
Μύστες @Διανοούμενος και @G1100XX Ειρήνη υμίν!!!

Το θέμα είναι να περνάμε καλά με τα κορίτσια κ όχι να τσακωνόμαστε...

Η αλήθεια πιστεύω είναι κάπου στη μέση, να γράφουμε καλά πράγματα αν περνάμε καλά, αλλά να είμαστε δίκαιοι στη βαθμολογία!!!

Κι εγώ σε μία κριτική είχα βαθμολογήσει καθαρά συναισθηματικά, το επισήμανε ο @Διανοούμενος και εγώ το αποδέχτηκα, αφού είχε δίκιο.

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.470
Πόντοι
1.436
Μύστες @Διανοούμενος και @G1100XX Ειρήνη υμίν!!!

Το θέμα είναι να περνάμε καλά με τα κορίτσια κ όχι να τσακωνόμαστε...

Η αλήθεια πιστεύω είναι κάπου στη μέση, να γράφουμε καλά πράγματα αν περνάμε καλά, αλλά να είμαστε δίκαιοι στη βαθμολογία!!!

Κι εγώ σε μία κριτική είχα βαθμολογήσει καθαρά συναισθηματικά, το επισήμανε ο @Διανοούμενος και εγώ το αποδέχτηκα, αφού είχε δίκιο.
Φίλε και συναγωνιστεί @Μήτσος Μπάμπολας σεβαστή η γνώμη και την δέχομαι εν μέρει και εγώ σε μερικές κρητικές μου ναι το παραδέχομαι βαθμολογώ με την καρδιά και όχι με το μυαλό αλλά εδώ ο φίλος μας ο @Διανοούμενος το πήγε αλλού το πράγμα για προμοτοριληκι και μετά η βαθμολογία. Μπορεί να τον έχουν επηρεάσει τα τρία σκυλιά που τον ακολουθούν.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.577
Πόντοι
6.305
Φίλε και συναγωνιστεί @Μήτσος Μπάμπολας σεβαστή η γνώμη και την δέχομαι εν μέρει και εγώ σε μερικές κρητικές μου ναι το παραδέχομαι βαθμολογώ με την καρδιά και όχι με το μυαλό αλλά εδώ ο φίλος μας ο @Διανοούμενος το πήγε αλλού το πράγμα για προμοτοριληκι και μετά η βαθμολογία. Μπορεί να τον έχουν επηρεάσει τα τρία σκυλιά που τον ακολουθούν.
Δε χρειάζεται να τα παίρνει κάποιος όλα τόσο σοβαρά. Οι βαθμολογίες δε μπορούν να αντικατοπτρίσουν την πραγματικότητα, αν προηγουμένως δεν έχουμε συμφωνήσει τί είναι ομορφο και τί όχι. Ένας άνδρας που είναι παντρεμένος με μια "φαλαινα" πιθανότατα θα βαθμολογήσει θετικά μια απλά ευσωμη κοπέλα.
Αυτό που λεω πάντα είναι , μη δίνετε σημασία σε κριτικές από άτομα που ξημεροβραδιάζονται σε συγκεκριμένα νήματα, πού ασχολούνται συνέχεια με τα ίδια και τα ίδια.
Και όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα, εχοντας περάσει μία φορά από το μαγαζί ειλικρινά γελάω με περιγραφές και κριτικές. Οι κοπέλες που εργάζονται με το ζόρι πιάνουν τη βάση . Ασύμμετρα σώματα, ατσούμπαλα (μόνο μία έχει καλό σώμα ) , αν παρατηρήσετε τις φωτογραφίες θα δείτε όλη την αλήθεια. Για να είμαι και σωστός , δεν ήταν εκεί η μοναδική ίσως που αξίζει (δε θυμάμαι όνομα, Λίζα?)..
Συμφωνώ πώς η υποδοχή είναι ευγενική , τα κορίτσια μπορεί από υπηρεσίες να κάνουν παπάδες , όμως τουλάχιστον εγώ δε μπορώ να πάω με μια κοπέλα που δε με ελκύει.
Επειδή το όλο θέμα με τους προμότορες το βρίσκω αστείο, ρωτάω είναι κακό κάποιος να προωθεί συγκεκριμένα "προιόντα" ? Αν ήμουν αφεντικό του μαγαζιού, σε συγκεκριμένα άτομα θα πρόσφερα κάτι για τον κόπο τους.. Άλλωστε δεν υπάρχει ζήτημα παραπλάνησης . Οι φωτογραφίες είναι εκεί, οποιος βλέπει αυτές τις φωτογραφίες να συνοδεύονται από βαθμολογίες άνω του 6-7 και είναι στοιχειωδώς έξυπνος καταλαβαίνει. Η βαθμολόγηση των υπηρεσιών, οι περιγραφές για "τρυπάνια", "πόνους", "σπερμα και υγρά" , είναι υποκειμενικές.

υγ.. Μία πραγματικά αξιοπρόσεκτη κοπέλα (από τη γείτονα χώρα) πέρασε από το μαγαζί ( ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν οι γνώστες) τον τελευταίο καιρό, την οποία συνάντησα σε πριβέ πάρτι και ήταν αστέρι σε όλα (όχι όμως 9 ή 10αρι).
Καλά να περνάτε.

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
21
Like
2.993
Πόντοι
1.436
Άφετε τα παιδία και μη κωλύετε αυτά, ελευθέρως βαθμολογείν.
Εξηγούμαι:
Μέλος σε κριτική του, τον Δεκέμβριο του 2024, βαθμολόγησε την εμφάνιση της Ρούλας με 3.0.
(Κατά σύμπτωση τότε, είχα γράψει κ σχόλιο σε αυτή την κριτική).
Άλλο μέλος τελευταία, βαθμολόγησε την εμφάνιση της Ρούλας με 10.0.
Μέσος όρος = 6,5.
Και μισή μονάδα υπέρ του μαθητή = 7.
Άρα, αν κάποιος λοιπόν, ισχυριζόταν ότι η εμφάνιση της Ρούλας είναι πάνω - κάτω 7.0, θα ήταν λάθος;:hi:

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.247
Πόντοι
42.528
Multi Massage DIAMOND Live metadhosi Tora i Tzenara!!!
Screenshot_20250813_232227_Gallery.jpg
Screenshot_20250813_232206_Gallery.jpg
Ναι

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.548
Πόντοι
4.656
Δε χρειάζεται να τα παίρνει κάποιος όλα τόσο σοβαρά. Οι βαθμολογίες δε μπορούν να αντικατοπτρίσουν την πραγματικότητα, αν προηγουμένως δεν έχουμε συμφωνήσει τί είναι ομορφο και τί όχι. Ένας άνδρας που είναι παντρεμένος με μια "φαλαινα" πιθανότατα θα βαθμολογήσει θετικά μια απλά ευσωμη κοπέλα.
Αυτό που λεω πάντα είναι , μη δίνετε σημασία σε κριτικές από άτομα που ξημεροβραδιάζονται σε συγκεκριμένα νήματα, πού ασχολούνται συνέχεια με τα ίδια και τα ίδια.
Και όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα, εχοντας περάσει μία φορά από το μαγαζί ειλικρινά γελάω με περιγραφές και κριτικές. Οι κοπέλες που εργάζονται με το ζόρι πιάνουν τη βάση . Ασύμμετρα σώματα, ατσούμπαλα (μόνο μία έχει καλό σώμα ) , αν παρατηρήσετε τις φωτογραφίες θα δείτε όλη την αλήθεια. Για να είμαι και σωστός , δεν ήταν εκεί η μοναδική ίσως που αξίζει (δε θυμάμαι όνομα, Λίζα?)..
Συμφωνώ πώς η υποδοχή είναι ευγενική , τα κορίτσια μπορεί από υπηρεσίες να κάνουν παπάδες , όμως τουλάχιστον εγώ δε μπορώ να πάω με μια κοπέλα που δε με ελκύει.
Επειδή το όλο θέμα με τους προμότορες το βρίσκω αστείο, ρωτάω είναι κακό κάποιος να προωθεί συγκεκριμένα "προιόντα" ? Αν ήμουν αφεντικό του μαγαζιού, σε συγκεκριμένα άτομα θα πρόσφερα κάτι για τον κόπο τους.. Άλλωστε δεν υπάρχει ζήτημα παραπλάνησης . Οι φωτογραφίες είναι εκεί, οποιος βλέπει αυτές τις φωτογραφίες να συνοδεύονται από βαθμολογίες άνω του 6-7 και είναι στοιχειωδώς έξυπνος καταλαβαίνει. Η βαθμολόγηση των υπηρεσιών, οι περιγραφές για "τρυπάνια", "πόνους", "σπερμα και υγρά" , είναι υποκειμενικές.

υγ.. Μία πραγματικά αξιοπρόσεκτη κοπέλα (από τη γείτονα χώρα) πέρασε από το μαγαζί ( ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν οι γνώστες) τον τελευταίο καιρό, την οποία συνάντησα σε πριβέ πάρτι και ήταν αστέρι σε όλα (όχι όμως 9 ή 10αρι).
Καλά να περνάτε.
Partta Live metadhosi Tora Levendi mou grapse ke ala grapse thase pistepsune ehis megali gnomi to ehis episifti to magazi fenete bravo gustaro!!!
1000049084.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.548
Πόντοι
4.656
Άφετε τα παιδία και μη κωλύετε αυτά, ελευθέρως βαθμολογείν.
Εξηγούμαι:
Μέλος σε κριτική του, τον Δεκέμβριο του 2024, βαθμολόγησε την εμφάνιση της Ρούλας με 3.0.
(Κατά σύμπτωση τότε, είχα γράψει κ σχόλιο σε αυτή την κριτική).
Άλλο μέλος τελευταία, βαθμολόγησε την εμφάνιση της Ρούλας με 10.0.
Μέσος όρος = 6,5.
Και μισή μονάδα υπέρ του μαθητή = 7.
Άρα, αν κάποιος λοιπόν, ισχυριζόταν ότι η εμφάνιση της Ρούλας είναι πάνω - κάτω 7.0, θα ήταν λάθος;:hi:
Esena anavATlotus: se kserume poli kala Levendi mou dhen perimenume kati omerfo apo na pis tin kaki sou sinithia kronia pola na ehis ! Partin Live Tora ke tha ta ksana pume prota o theos na ise kala ton Semtevrio kala na perasis!!!
1000049082.jpg

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.548
Πόντοι
4.656
Multi Massage DIAMOND ευχόμαστε όλο το team Χρόνια Πολλά για τον 15Αυγουστο.Καλές διακοπές με υγεία και ευημερία και σας περιμένουμε ξανά 1 Σεπτεμβρίου!!!
Καλές βουτιές ️️️️
IMG-20250206-WA0008 (1).jpg
IMG-113e1b2a5eb3133efa58c13398e007ab-V.jpg

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.769
Πόντοι
11.096
Ούτε καν ξέρω πως να δω ποιοι με ακολουθούν! Αλλά καλό είναι να μη μιλάς με υπονοούμενα. Να γράψεις τα ονόματα τους. Ωστόσο δεν έχω σκοπό να χαλάσω το νήμα της Άννας. Είπα πριν: συζήτηση τέλος!

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.262
Πόντοι
3.497
Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση.
Γυρίζοντας πίσω πάρτε και ένα σοβαρό κινητό για τα live γιατί πονέσανε τα μάτια μας με αυτή τη τελευταία σας συνήθεια.
Αναμένουμε αναμμένοι την επιστροφή…..

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.548
Πόντοι
4.656
Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση.
Γυρίζοντας πίσω πάρτε και ένα σοβαρό κινητό για τα live γιατί πονέσανε τα μάτια μας με αυτή τη τελευταία σας συνήθεια.
Αναμένουμε αναμμένοι την επιστροφή…..
Levendi mou efkaristo pare mia gefsi tora Live!!! Να ξέρετε ότι δεν σας ξεκινάω !!!
1000049200.jpg
1000049199.jpg
1000049198.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom