Χρόνια Πολλά για τον 15Αυγουστο.Καλές διακοπές με υγεία και ευημερία και καλη ξεκούραση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σας ευχόμαστε όλο το team Χρόνια Πολλά για τον 15Αυγουστο.Καλές διακοπές με υγεία και ευημερία και σας περιμένουμε ξανά 1 Σεπτεμβρίου!!!
Καλές βουτιές ️️️️
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.078
- Πόντοι
- 2.846
Εύχομαι στην καλύτερη οικοδέσποινα ever και στα αξιαγάπητα κορίτσια του μαγαζιού Χρόνια Πολλά, καλές διακοπές και καλή ξεκούραση, για να μπορέσετε να μας εξυπηρετείτε με χαμόγελο και καλή διάθεση, όπως κάνετε πάντα!!!Σας ευχόμαστε όλο το team Χρόνια Πολλά για τον 15Αυγουστο.Καλές διακοπές με υγεία και ευημερία και σας περιμένουμε ξανά 1 Σεπτεμβρίου!!!
Καλές βουτιές ️️️️
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
Σέβομαι την ευγενική κυρία Άννα γι'αυτό και δεν ανοίγω κουβέντα μαζί σου. Τελειώνει εδώ! Με τις βαθμολογίες σου τυπε θα έπρεπε όλες οι κοπελες που δουλευουν εκεί μέσα Άγγελοι της Victoria Secret! Ή ακόμα καλύτερα εξώφυλλο στο Sports Illustrated!!@Διανοούμενος σου απαντάω από εδώ για το σχολείο που μου ανέβασες στην κριτικη μου γιατί προσπαθώ τρεις μέρες και δεν μου το ανεβάζει. Αν είμαι εγώ προμότορας όπως λες εσύ είσαι αστροναύτης και δεν θυμάμαι να σε έχω βάλει επιτηρητή στο πούτσο μου και στα γούστα μου πώς θαβαθμολογώ την κάθε κοπέλα. Και ξέρεις πια είναι η διαφορά σε μένα και σε σένα και στο συνάφη σου ότι εγώ πάω να περάσω καλά μία ώρα και εσύ πας να τσεκάρεις την κοπέλα για να βγάλεις το κόμπλεξ σου γιατί είσαι παθητικός φίλε.
και δώσε πολλά φιλάκια στον ψυχοπαθή στον στραπονάκια και στο άλλο το κουμούνι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τουρμποξαδέρφη 3 top
Επίσης ποιος είναι ο Στραπονακιας και το Κομμουνι;
Όσο για εμένα θα σε απαντησω πολιτισμένα. Είμαι αντικειμενικός με όλα και δε με παρασύρει μια καλή πίπα ή ένα καλό γαμησι! Άλλο η εμφάνιση και άλλο οι υπηρεσίες!
G1100XX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.470
- Πόντοι
- 1.436
Αφού είσαι αντικεομενικός κάνε μια αίτηση στο my style rocks ζητάνε άτομα θα σε πάρουνΣέβομαι την ευγενική κυρία Άννα γι'αυτό και δεν ανοίγω κουβέντα μαζί σου. Τελειώνει εδώ! Με τις βαθμολογίες σου τυπε θα έπρεπε όλες οι κοπελες που δουλευουν εκεί μέσα Άγγελοι της Victoria Secret! Ή ακόμα καλύτερα εξώφυλλο στο Sports Illustrated!!
Όσο για εμένα θα σε απαντησω πολιτισμένα. Είμαι αντικειμενικός με όλα και δε με παρασύρει μια καλή πίπα ή ένα καλό γαμησι! Άλλο η εμφάνιση και άλλο οι υπηρεσίες!
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 197
- Like
- 51.111
- Πόντοι
- 35.948
Σέβομαι την ευγενική κυρία Άννα γι'αυτό και δεν ανοίγω κουβέντα μαζί σου. Τελειώνει εδώ! Με τις βαθμολογίες σου τυπε θα έπρεπε όλες οι κοπελες που δουλευουν εκεί μέσα Άγγελοι της Victoria Secret! Ή ακόμα καλύτερα εξώφυλλο στο Sports Illustrated!!
Μύστες @Διανοούμενος και @G1100XX Ειρήνη υμίν!!!Αφού είσαι αντικεομενικός κάνε μια αίτηση στο my style rocks ζητάνε άτομα θα σε πάρουν
Το θέμα είναι να περνάμε καλά με τα κορίτσια κ όχι να τσακωνόμαστε...
Η αλήθεια πιστεύω είναι κάπου στη μέση, να γράφουμε καλά πράγματα αν περνάμε καλά, αλλά να είμαστε δίκαιοι στη βαθμολογία!!!
Κι εγώ σε μία κριτική είχα βαθμολογήσει καθαρά συναισθηματικά, το επισήμανε ο @Διανοούμενος και εγώ το αποδέχτηκα, αφού είχε δίκιο.
G1100XX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.470
- Πόντοι
- 1.436
Φίλε και συναγωνιστεί @Μήτσος Μπάμπολας σεβαστή η γνώμη και την δέχομαι εν μέρει και εγώ σε μερικές κρητικές μου ναι το παραδέχομαι βαθμολογώ με την καρδιά και όχι με το μυαλό αλλά εδώ ο φίλος μας ο @Διανοούμενος το πήγε αλλού το πράγμα για προμοτοριληκι και μετά η βαθμολογία. Μπορεί να τον έχουν επηρεάσει τα τρία σκυλιά που τον ακολουθούν.Μύστες @Διανοούμενος και @G1100XX Ειρήνη υμίν!!!
Το θέμα είναι να περνάμε καλά με τα κορίτσια κ όχι να τσακωνόμαστε...
Η αλήθεια πιστεύω είναι κάπου στη μέση, να γράφουμε καλά πράγματα αν περνάμε καλά, αλλά να είμαστε δίκαιοι στη βαθμολογία!!!
Κι εγώ σε μία κριτική είχα βαθμολογήσει καθαρά συναισθηματικά, το επισήμανε ο @Διανοούμενος και εγώ το αποδέχτηκα, αφού είχε δίκιο.
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.577
- Πόντοι
- 6.305
Δε χρειάζεται να τα παίρνει κάποιος όλα τόσο σοβαρά. Οι βαθμολογίες δε μπορούν να αντικατοπτρίσουν την πραγματικότητα, αν προηγουμένως δεν έχουμε συμφωνήσει τί είναι ομορφο και τί όχι. Ένας άνδρας που είναι παντρεμένος με μια "φαλαινα" πιθανότατα θα βαθμολογήσει θετικά μια απλά ευσωμη κοπέλα.Φίλε και συναγωνιστεί @Μήτσος Μπάμπολας σεβαστή η γνώμη και την δέχομαι εν μέρει και εγώ σε μερικές κρητικές μου ναι το παραδέχομαι βαθμολογώ με την καρδιά και όχι με το μυαλό αλλά εδώ ο φίλος μας ο @Διανοούμενος το πήγε αλλού το πράγμα για προμοτοριληκι και μετά η βαθμολογία. Μπορεί να τον έχουν επηρεάσει τα τρία σκυλιά που τον ακολουθούν.
Αυτό που λεω πάντα είναι , μη δίνετε σημασία σε κριτικές από άτομα που ξημεροβραδιάζονται σε συγκεκριμένα νήματα, πού ασχολούνται συνέχεια με τα ίδια και τα ίδια.
Και όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα, εχοντας περάσει μία φορά από το μαγαζί ειλικρινά γελάω με περιγραφές και κριτικές. Οι κοπέλες που εργάζονται με το ζόρι πιάνουν τη βάση . Ασύμμετρα σώματα, ατσούμπαλα (μόνο μία έχει καλό σώμα ) , αν παρατηρήσετε τις φωτογραφίες θα δείτε όλη την αλήθεια. Για να είμαι και σωστός , δεν ήταν εκεί η μοναδική ίσως που αξίζει (δε θυμάμαι όνομα, Λίζα?)..
Συμφωνώ πώς η υποδοχή είναι ευγενική , τα κορίτσια μπορεί από υπηρεσίες να κάνουν παπάδες , όμως τουλάχιστον εγώ δε μπορώ να πάω με μια κοπέλα που δε με ελκύει.
Επειδή το όλο θέμα με τους προμότορες το βρίσκω αστείο, ρωτάω είναι κακό κάποιος να προωθεί συγκεκριμένα "προιόντα" ? Αν ήμουν αφεντικό του μαγαζιού, σε συγκεκριμένα άτομα θα πρόσφερα κάτι για τον κόπο τους.. Άλλωστε δεν υπάρχει ζήτημα παραπλάνησης . Οι φωτογραφίες είναι εκεί, οποιος βλέπει αυτές τις φωτογραφίες να συνοδεύονται από βαθμολογίες άνω του 6-7 και είναι στοιχειωδώς έξυπνος καταλαβαίνει. Η βαθμολόγηση των υπηρεσιών, οι περιγραφές για "τρυπάνια", "πόνους", "σπερμα και υγρά" , είναι υποκειμενικές.
υγ.. Μία πραγματικά αξιοπρόσεκτη κοπέλα (από τη γείτονα χώρα) πέρασε από το μαγαζί ( ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν οι γνώστες) τον τελευταίο καιρό, την οποία συνάντησα σε πριβέ πάρτι και ήταν αστέρι σε όλα (όχι όμως 9 ή 10αρι).
Καλά να περνάτε.
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.993
- Πόντοι
- 1.436
Άφετε τα παιδία και μη κωλύετε αυτά, ελευθέρως βαθμολογείν.
Εξηγούμαι:
Μέλος σε κριτική του, τον Δεκέμβριο του 2024, βαθμολόγησε την εμφάνιση της Ρούλας με 3.0.
(Κατά σύμπτωση τότε, είχα γράψει κ σχόλιο σε αυτή την κριτική).
Άλλο μέλος τελευταία, βαθμολόγησε την εμφάνιση της Ρούλας με 10.0.
Μέσος όρος = 6,5.
Και μισή μονάδα υπέρ του μαθητή = 7.
Άρα, αν κάποιος λοιπόν, ισχυριζόταν ότι η εμφάνιση της Ρούλας είναι πάνω - κάτω 7.0, θα ήταν λάθος;
Εξηγούμαι:
Μέλος σε κριτική του, τον Δεκέμβριο του 2024, βαθμολόγησε την εμφάνιση της Ρούλας με 3.0.
Μέσος όρος = 6,5.
Άρα, αν κάποιος λοιπόν, ισχυριζόταν ότι η εμφάνιση της Ρούλας είναι πάνω - κάτω 7.0, θα ήταν λάθος;

Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.247
- Πόντοι
- 42.528
ΝαιMulti Massage DIAMOND Live metadhosi Tora i Tzenara!!!![]()
![]()
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 30.538
- Πόντοι
- 4.656
Partta Live metadhosi Tora Levendi mou grapse ke ala grapse thase pistepsune ehis megali gnomi to ehis episifti to magazi fenete bravo gustaro!!!Δε χρειάζεται να τα παίρνει κάποιος όλα τόσο σοβαρά. Οι βαθμολογίες δε μπορούν να αντικατοπτρίσουν την πραγματικότητα, αν προηγουμένως δεν έχουμε συμφωνήσει τί είναι ομορφο και τί όχι. Ένας άνδρας που είναι παντρεμένος με μια "φαλαινα" πιθανότατα θα βαθμολογήσει θετικά μια απλά ευσωμη κοπέλα.
Αυτό που λεω πάντα είναι , μη δίνετε σημασία σε κριτικές από άτομα που ξημεροβραδιάζονται σε συγκεκριμένα νήματα, πού ασχολούνται συνέχεια με τα ίδια και τα ίδια.
Και όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα, εχοντας περάσει μία φορά από το μαγαζί ειλικρινά γελάω με περιγραφές και κριτικές. Οι κοπέλες που εργάζονται με το ζόρι πιάνουν τη βάση . Ασύμμετρα σώματα, ατσούμπαλα (μόνο μία έχει καλό σώμα ) , αν παρατηρήσετε τις φωτογραφίες θα δείτε όλη την αλήθεια. Για να είμαι και σωστός , δεν ήταν εκεί η μοναδική ίσως που αξίζει (δε θυμάμαι όνομα, Λίζα?)..
Συμφωνώ πώς η υποδοχή είναι ευγενική , τα κορίτσια μπορεί από υπηρεσίες να κάνουν παπάδες , όμως τουλάχιστον εγώ δε μπορώ να πάω με μια κοπέλα που δε με ελκύει.
Επειδή το όλο θέμα με τους προμότορες το βρίσκω αστείο, ρωτάω είναι κακό κάποιος να προωθεί συγκεκριμένα "προιόντα" ? Αν ήμουν αφεντικό του μαγαζιού, σε συγκεκριμένα άτομα θα πρόσφερα κάτι για τον κόπο τους.. Άλλωστε δεν υπάρχει ζήτημα παραπλάνησης . Οι φωτογραφίες είναι εκεί, οποιος βλέπει αυτές τις φωτογραφίες να συνοδεύονται από βαθμολογίες άνω του 6-7 και είναι στοιχειωδώς έξυπνος καταλαβαίνει. Η βαθμολόγηση των υπηρεσιών, οι περιγραφές για "τρυπάνια", "πόνους", "σπερμα και υγρά" , είναι υποκειμενικές.
υγ.. Μία πραγματικά αξιοπρόσεκτη κοπέλα (από τη γείτονα χώρα) πέρασε από το μαγαζί ( ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν οι γνώστες) τον τελευταίο καιρό, την οποία συνάντησα σε πριβέ πάρτι και ήταν αστέρι σε όλα (όχι όμως 9 ή 10αρι).
Καλά να περνάτε.
Τελευταία τροποποίηση:
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 30.538
- Πόντοι
- 4.656
Esena anavATlotus: se kserume poli kala Levendi mou dhen perimenume kati omerfo apo na pis tin kaki sou sinithia kronia pola na ehis ! Partin Live Tora ke tha ta ksana pume prota o theos na ise kala ton Semtevrio kala na perasis!!!Άφετε τα παιδία και μη κωλύετε αυτά, ελευθέρως βαθμολογείν.
Εξηγούμαι:
Μέσος όρος = 6,5.
Άρα, αν κάποιος λοιπόν, ισχυριζόταν ότι η εμφάνιση της Ρούλας είναι πάνω - κάτω 7.0, θα ήταν λάθος;![]()
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 30.538
- Πόντοι
- 4.656
Multi Massage DIAMOND ευχόμαστε όλο το team Χρόνια Πολλά για τον 15Αυγουστο.Καλές διακοπές με υγεία και ευημερία και σας περιμένουμε ξανά 1 Σεπτεμβρίου!!!
Καλές βουτιές ️️️️
Καλές βουτιές ️️️️
RedBull420
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2025
- Like
- 129
- Πόντοι
- 0
Θα μας λείψετε . Πάω να ακούσω Πέγκυ Ζήνα !
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
Ούτε καν ξέρω πως να δω ποιοι με ακολουθούν! Αλλά καλό είναι να μη μιλάς με υπονοούμενα. Να γράψεις τα ονόματα τους. Ωστόσο δεν έχω σκοπό να χαλάσω το νήμα της Άννας. Είπα πριν: συζήτηση τέλος!Φίλε και συναγωνιστεί @Μήτσος Μπάμπολας σεβαστή η γνώμη και την δέχομαι εν μέρει και εγώ σε μερικές κρητικές μου ναι το παραδέχομαι βαθμολογώ με την καρδιά και όχι με το μυαλό αλλά εδώ ο φίλος μας ο @Διανοούμενος το πήγε αλλού το πράγμα για προμοτοριληκι και μετά η βαθμολογία. Μπορεί να τον έχουν επηρεάσει τα τρία σκυλιά που τον ακολουθούν.
Giovanni Silva.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.302
- Πόντοι
- 481
Υπάρχει κάποιο σάιτ με φωτό από τα κορίτσια? Καλή Παναγιά!!
Nikolas2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.796
- Πόντοι
- 721
Multi Massage DIAMOND Live metadhosi Tora i Kavlo RULA sta krifa pezi me to tilefono!!!Μετα τίς συμβουλές σας θα την επισκεφτώ τη τη Ρούλα για να μου στρώση τη μέση![]()
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 30.538
- Πόντοι
- 4.656
Levendi mou efkaristo pare mia gefsi tora Live!!! Να ξέρετε ότι δεν σας ξεκινάω !!!Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση.
Γυρίζοντας πίσω πάρτε και ένα σοβαρό κινητό για τα live γιατί πονέσανε τα μάτια μας με αυτή τη τελευταία σας συνήθεια.
Αναμένουμε αναμμένοι την επιστροφή…..
Τελευταία τροποποίηση:
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 197
- Like
- 51.111
- Πόντοι
- 35.948
Γυναικάρα!Levendi mou efkaristo pre mia gefsi tora Live!!!![]()
![]()
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 20K