You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)
ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.960
- Πόντοι
- 481
Σκιννυ μιλφ... γεια σου ρε Μητσο χαχαχαΑγαπητοί συναγωνιστές και φίλοι και θαμώνες του μαγαζιού, επειδή δεν έχω ύπνο και ως γνωστός μαρτυριάρης, θα σας πω ένα μυστικό. Θα είδατε πιστεύω κάποιες φωτογραφίες τελευταία από μία αδύνατη κοπέλα. Εγώ την γνώρισα χθες και έχει στο μαγαζί μόλις τρεις μέρες. Πρόκειται για ένα σκίνυ μιλφ με πρόσωπο που εμένα προσωπικά με φτιάχνει. Μου συστήθηκε χθες ως Μελίνα και σήμερα μου είπε, μετά από σχετική ερώτησή μου, ότι είναι Σαλονικιά. Αυτό το τελευταίο, λόγω συμπάθειας που έχω στην συμπρωτεύουσα, με έφτιαξε ακόμα περισσότερο και ελπίζω μετά τις διακοπές να είναι ακόμα εκεί για να μπορέσω να συνευρεθώ μαζί της .
ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.960
- Πόντοι
- 481
Μια με μαυρα εσωρουχα.. οντως δεν μου ελεγε τπτ ειδικα με το μαλλι κ λεω ποια ναναι αυτηΣκιννυ μιλφ... γεια σου ρε Μητσο χαχαχα
DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.078
- Πόντοι
- 2.846
Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση.Tin Agapi enousame Full se Ola min berdhevume to kozmou Levendi mou kane mia diorthosi efkaristo ia tin ali dhen gnorizume akoma tha dhiksi!!!![]()
DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.078
- Πόντοι
- 2.846
Αυτή είναι η καινούριαΜια με μαυρα εσωρουχα.. οντως δεν μου ελεγε τπτ ειδικα με το μαλλι κ λεω ποια ναναι αυτη
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 30.538
- Πόντοι
- 4.656
Tora Live beni i Tzenara ia Maxi χειρουργική ia Mila Tora μπορείς η σου βάλε νάρκωση i Tzenara ναι σου λέω ναι !!!στάζει καυλα
Cupramam2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 786
- Πόντοι
- 81
Θα έρθει ο γιατρός να την κάνει καλά σε λίγο.Tora Live beni i Tzenara ia Maxi χειρουργική ia Mila Tora μπορείς η σου βάλε νάρκωση i Tzenara ναι σου λέω ναι !!!![]()
DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.078
- Πόντοι
- 2.846
Ακόμα εκεί είσαι?![]()
Live τωρα Τουρμποξαδέρφη 2 & τουρμποξαδέρφη 3![]()
Χθες ειχε...ολονυχτια προφανωςΜέχρι τι ώρα είναι ανοιχτό το κατάστημα?
Μεχρι αργαμιση που λενε
DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.078
- Πόντοι
- 2.846
Μα δεν φταίω κι εγώ Άννα μου. Ανεβάζεις κάθε μέρα τόσες φωτογραφίες με τις τουρμποκαβλιάρες, που μου βγαίνουν τα μάτια και δεν προσέχω καλά τις λεζάντες από πάνω και μπερδεύομαι. Ανεξάρτητα πάντως από το αν η Τζένη αποφασίσει να εμπλουτίσει το πρόγραμμά της ή όχι, εμένα και αυτά που κάνει μου είναι υπεραρκετά. Κάνει ότι και τα άλλα κορίτσια, πλην Αγάπης που είναι φουλ και έχει εναρμονιστει με τους κανόνες του μαγαζιού. Επίσης χθες, εκτός από την μεγάλη συμμετοχή και το πάθος που είχε στον αγώνα, μου έκανε και πολλά αστειάκια και πλακιτσες, που εμένα προσωπικά μου αρέσουν και μου θύμισε την Λίζα και το Μαρινακι.Tin Agapi enousame Full se Ola min berdhevume to kozmou Levendi mou kane mia diorthosi efkaristo ia tin ali dhen gnorizume akoma tha dhiksi!!!![]()
Τελευταία τροποποίηση:
trimis
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 21.817
- Πόντοι
- 4.936
Κάβλα μόνο !!!!![]()
Live τωρα Τουρμποξαδέρφη 2 & τουρμποξαδέρφη 3![]()
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 30.538
- Πόντοι
- 4.656
Trimis Palikari mou Prtes Tora Live ta panda ola benun ia Dueto dhiplo tha dhosi Maxi to Palikari!!!Κάβλα μόνο !!!!
DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.078
- Πόντοι
- 2.846
Θα δώσει μάχη το παλικάρι αλλά δεν βλέπω να την κερδίζει. Είναι να μην σε πιάσουν στα χέρια τους αυτές οι δύο. Θα περάσεις τέλεια μαζί τους αλλά μετά θα ξεχάσεις και το όνομά σου!!!Trimis Palikari mou Prtes Tora Live ta panda ola benun ia Dueto dhiplo tha dhosi Maxi to Palikari!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
G1100XX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.470
- Πόντοι
- 1.436
Τουρμποξαδέρφες 2 & 3 καρδούλες!!!Trimis Palikari mou Prtes Tora Live ta panda ola benun ia Dueto dhiplo tha dhosi Maxi to Palikari!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 30.538
- Πόντοι
- 4.656
Τουρμποξαδέρφες 2 & 3 καρδούλες!!!
![]()
G1100XX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.470
- Πόντοι
- 1.436
Χαχαχαχαχαχα τελικά η τουρμποξαδέρφη 3 έχει τους πιο πολλούς hp το δυναμόμετρο αυτό έδειξε από Σεπτέμβριο νέα ανακατάταξη
Κυριακή ανοιχτά?
DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.078
- Πόντοι
- 2.846
Ποτέ την Κυριακή!!! Η Άννα και τα κορίτσια ξεκουράζονται, για να έχουν αντοχές να μας εξυπηρετήσουν, την κάθε εβδομάδα που ακολουθεί!!!Κυριακή ανοιχτά?
Τελευταία τροποποίηση:
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 30.538
- Πόντοι
- 4.656
Multi Massage DIAMOND i Muna LIZA G CLASS Kavliara!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 20K