Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 30.564
- Πόντοι
- 4.656
Kalimera Levendi mou mekri tis 22:00 efkaristo ia ton endhiaferon!!!Μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτό το κατάστημα?
Kalimera Levendi mou mekri tis 22:00 efkaristo ia ton endhiaferon!!!Μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτό το κατάστημα?
Κώλο δίνει?Αγαπητοί συναγωνιστές και φίλοι και θαμώνες του μαγαζιού, επειδή δεν έχω ύπνο και ως γνωστός μαρτυριάρης, θα σας πω ένα μυστικό. Θα είδατε πιστεύω κάποιες φωτογραφίες τελευταία από μία αδύνατη κοπέλα. Εγώ την γνώρισα χθες και έχει στο μαγαζί μόλις τρεις μέρες. Πρόκειται για ένα σκίνυ μιλφ με πρόσωπο που εμένα προσωπικά με φτιάχνει. Μου συστήθηκε χθες ως Μελίνα και σήμερα μου είπε, μετά από σχετική ερώτησή μου, ότι είναι Σαλονικιά. Αυτό το τελευταίο, λόγω συμπάθειας που έχω στην συμπρωτεύουσα, με έφτιαξε ακόμα περισσότερο και ελπίζω μετά τις διακοπές να είναι ακόμα εκεί για να μπορέσω να συνευρεθώ μαζί της .
Δεν ζητησα. Δεν χρειάστηκε, γιατί έχει πολύ ωραία αίσθηση από μπροστά.Κώλο δίνει?![]()
Το ερώτημα είναι άλλο: δίνει κώλο ή όχι?Δεν ζητησα. Δεν χρειάστηκε, γιατί έχει πολύ ωραία αίσθηση από μπροστά.
Tora Live i Agapi ta dhini Ola!!!Το ερώτημα είναι άλλο: δίνει κώλο ή όχι?
Ανεξάρτητα από εάν τον πήρες.
εχουμε καμια φωτογραφια της?Το νέο φρούτο το δοκίμασε κανένας συναγωνιστής;
Έρχομαι!!!Multi Massage DIAMOND Tora Live i Tzenara!!!![]()
![]()
ΝαιMulti Massage DIAMOND Tora Live i Muna LIZA G CLASS Kavliara !!!![]()
![]()
![]()
στάζει καυλαMulti Massage DIAMOND Tora Live i Tzenara!!!![]()
![]()
Το μαγαζί ανακοινώνει φουλ. Λογικά δίνει.Το ερώτημα είναι άλλο: δίνει κώλο ή όχι?
Ανεξάρτητα από εάν τον πήρες.
Ωραίος! Θα τιμηθεί σύντομα!Το μαγαζί ανακοινώνει φουλ. Λογικά δίνει.
Πάντως φαίνεται δουλεμενος και από μπροστά όμως η αίσθηση είναι πολύ καλή!!!Ωραίος! Θα τιμηθεί σύντομα!![]()
Tin Agapi enousame Full se Ola min berdhevume to kozmou Levendi mou kane mia diorthosi efkaristo ia tin ali dhen gnorizume akoma tha dhiksi!!!Το μαγαζί ανακοινώνει φουλ. Λογικά δίνει.
Levendi mou mekri 14 tou mina imaste edho meta epistrefume proti 1 smtevrio se efkaristo ia ton endhiaferon O THEOS NASE PROSEKI!!!Κα Αννα μέχρι ποιά ημέρα θα είστε ανοικτά;
Ευχαριστούμε κ. Άννα για τη διευκρίνιση!Tin Agapi enousame Full se Ola min berdhevume to kozmou Levendi mou kane mia diorthosi efkaristo ia tin ali dhen gnorizume akoma tha dhiksi!!!![]()