Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.530
Πόντοι
4.656
Η μπροστά δεξιά ή πίσω αριστερή??:wink::wink::wink:
Partin Tora Live!!! Enouse malon tin Kavliara pou dhen korteni Katerinara!!!
1000045997.jpg
1000046007.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.558
Πόντοι
9.195
Επιτέλους μετά από τόσο καιρό κατάφερα και συνάντησα τον κουμπάρο μου στο στέκι μας , προκειμένου να κανονίσουμε τα διαδικαστικά. Λαμπάδες ,στέφανα κτλ. :cheesy: Όσο για τον έρωτα, ήταν τιμωρία σήμερα, έπειτα από τα αίσχη που έκανε με τον κουμπάρο τελευταία. Είπα στην Άννα να μου κλείσει ένα ραντεβού μαζί της για αύριο, για να πούμε δυο κουβεντούλες.
Καλού κακού πάντως, θα ελέγξω αν χωράω να περάσω κάτω από την πόρτα. :cheesy:
Με την ευκαιρία που την είχες τιμωρία εσύ, περασα και την πήρα εγώ την Κατερίνα!!!
Η αλήθεια ειναι πως είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε, μια με την Ρούλα, μια με την Λίζα, ήρθε μετά και Τζένη και την άφησα στα άπληστα χέρια σας!!!
Πριν μπω ήρθε η Τζένη και έκατσε δίπλα μου και μου έδινε φιλάκια και λίγο έλειψε να παρεκκλίνω της πορείας μου!!!
Αλλά είδα την Κατερίνα που έσταζε απο καύλα και παράπονο που την είχες τιμωρία και μπήκαμε!
Το θέμα ειναι πως βγήκαμε!!!
Μου τίναξε τα πέταλα!!!
Να την τιμωρείται συχνά!!!
Και μην φανταστείς. Μονο μασάζ κάναμε!!!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.066
Πόντοι
2.846
Με την ευκαιρία που την είχες τιμωρία εσύ, περασα και την πήρα εγώ την Κατερίνα!!!
Η αλήθεια ειναι πως είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε, μια με την Ρούλα, μια με την Λίζα, ήρθε μετά και Τζένη και την άφησα στα άπληστα χέρια σας!!!
Πριν μπω ήρθε η Τζένη και έκατσε δίπλα μου και μου έδινε φιλάκια και λίγο έλειψε να παρεκκλίνω της πορείας μου!!!
Αλλά είδα την Κατερίνα που έσταζε απο καύλα και παράπονο που την είχες τιμωρία και μπήκαμε!
Το θέμα ειναι πως βγήκαμε!!!
Μου τίναξε τα πέταλα!!!
Να την τιμωρείται συχνά!!!
Και μην φανταστείς. Μονο μασάζ κάναμε!!!
Αυτό το "μόνο μασάζ" το έχω πει πρώτα εγώ στον έρωτα, όταν πήγαινα με τι κουμπάρες. :cheesy: Όσο για το τι έγινε, δεν πειράζει, κουμπάρος είσαι κι εσύ. :cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.470
Πόντοι
1.436
Αυτό το "μόνο μασάζ" το έχω πει πρώτα εγώ στον έρωτα, όταν πήγαινα με τι κουμπάρες. :cheesy: Όσο για το τι έγινε, δεν πειράζει, κουμπάρος είσαι κι εσύ. :cheesy:
Είδες κουμπάρε που στο επιβεβαιώνει και ο νουνός ότι γυαλίζει το μάτι της χαχαχαχα κλαίω :cheesy::cheesy::cheesy:

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
τα είπαμε με την κυρία Άννα και μου λέει 14 με 31 θα είμαστε κλειστά να ξεκουραστούμε λίγο
γαμώτο! ακριβώς τις μέρες που θα έχω λίγη παραπάνω άνεση χρόνου κι έλεγα να περάσω επιτέλους από το μαγαζί! :D:

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.066
Πόντοι
2.846
Είδες κουμπάρε που στο επιβεβαιώνει και ο νουνός ότι γυαλίζει το μάτι της χαχαχαχα κλαίω :cheesy::cheesy::cheesy:
Μείνε εσύ κολλημένος με τον έρωτα κι εγώ πάω αύριο για ισοφάριση. :wink:

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.470
Πόντοι
1.436

Stories