Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 30.556
- Πόντοι
- 4.656
Partin Tora Live!!! Enouse malon tin Kavliara pou dhen korteni Katerinara!!!Η μπροστά δεξιά ή πίσω αριστερή??![]()
Τελευταία τροποποίηση:
Partin Tora Live!!! Enouse malon tin Kavliara pou dhen korteni Katerinara!!!Η μπροστά δεξιά ή πίσω αριστερή??![]()
Α μπράβο ρε Άννα, πέστα, που κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ο κουμπάρος.Partin Tora Live!!! Enouse malon tin Kavliara pou dhen korteni Katerinara!!!![]()
![]()
Σφρι.....σφρι....σφριγγιλος.....πυ...πυ....πυπυραυλος
Το κουνάει έτσι κ στο κρεβάτι;Multi Massage DIAMOND Tora !!!
PADA eti!!!Το κουνάει έτσι κ στο κρεβάτι;
Με την ευκαιρία που την είχες τιμωρία εσύ, περασα και την πήρα εγώ την Κατερίνα!!!Επιτέλους μετά από τόσο καιρό κατάφερα και συνάντησα τον κουμπάρο μου στο στέκι μας , προκειμένου να κανονίσουμε τα διαδικαστικά. Λαμπάδες ,στέφανα κτλ.Όσο για τον έρωτα, ήταν τιμωρία σήμερα, έπειτα από τα αίσχη που έκανε με τον κουμπάρο τελευταία. Είπα στην Άννα να μου κλείσει ένα ραντεβού μαζί της για αύριο, για να πούμε δυο κουβεντούλες.
Καλού κακού πάντως, θα ελέγξω αν χωράω να περάσω κάτω από την πόρτα.![]()
Δεν ειναι ανάγκη να σου μιλήσει!Tzenara kavla sketi!!!![]()
Αυτό το "μόνο μασάζ" το έχω πει πρώτα εγώ στον έρωτα, όταν πήγαινα με τι κουμπάρες.Με την ευκαιρία που την είχες τιμωρία εσύ, περασα και την πήρα εγώ την Κατερίνα!!!
Η αλήθεια ειναι πως είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε, μια με την Ρούλα, μια με την Λίζα, ήρθε μετά και Τζένη και την άφησα στα άπληστα χέρια σας!!!
Πριν μπω ήρθε η Τζένη και έκατσε δίπλα μου και μου έδινε φιλάκια και λίγο έλειψε να παρεκκλίνω της πορείας μου!!!
Αλλά είδα την Κατερίνα που έσταζε απο καύλα και παράπονο που την είχες τιμωρία και μπήκαμε!
Το θέμα ειναι πως βγήκαμε!!!
Μου τίναξε τα πέταλα!!!
Να την τιμωρείται συχνά!!!
Και μην φανταστείς. Μονο μασάζ κάναμε!!!
Είδες κουμπάρε που στο επιβεβαιώνει και ο νουνός ότι γυαλίζει το μάτι της χαχαχαχα κλαίωΑυτό το "μόνο μασάζ" το έχω πει πρώτα εγώ στον έρωτα, όταν πήγαινα με τι κουμπάρες.Όσο για το τι έγινε, δεν πειράζει, κουμπάρος είσαι κι εσύ.
![]()
γαμώτο! ακριβώς τις μέρες που θα έχω λίγη παραπάνω άνεση χρόνου κι έλεγα να περάσω επιτέλους από το μαγαζί!τα είπαμε με την κυρία Άννα και μου λέει 14 με 31 θα είμαστε κλειστά να ξεκουραστούμε λίγο
Μείνε εσύ κολλημένος με τον έρωτα κι εγώ πάω αύριο για ισοφάριση.Είδες κουμπάρε που στο επιβεβαιώνει και ο νουνός ότι γυαλίζει το μάτι της χαχαχαχα κλαίω![]()
Αχ αυτός ο κώλοςMulti Massage DIAMOND i Tzenara !!!![]()
![]()
![]()
Αχ αυτός ο κώλος
Μας άναψε τα αίματα...
Θες τρία ημίχρονα στην σειρά για να μου κάνεις ισοφάρισηΜείνε εσύ κολλημένος με τον έρωτα κι εγώ πάω αύριο για ισοφάριση.![]()