G1100XX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 28
- Like
- 4.865
- Πόντοι
- 2.836
Έρωτας η κουμπάρα μου!!
Έρωτας η κουμπάρα μου!!
Και οι δικές μου κουμπάρες το ίδιο!!!Έρωτας η κουμπάρα μου!!
ΝαιMulti Massage DIAMOND Tora i Tzenara!!!![]()
Η τουρμποκουμπάροξαδέρφη 2 κάνει καλό ίσιωμα και κάνει και ένα κόλπο χαχαχαΚαι οι δικές μου κουμπάρες το ίδιο!!!
Σήμερα η κουμπάρα νούμερο 1 με ισιωσε για τα καλά!!!
Όλο ξεχνάω να τη ρωτήσω τι ίσιωμα σου κάνει. Την επόμενη φορά.Η τουρμποκουμπάροξαδέρφη 2 κάνει καλό ίσιωμα και κάνει και ένα κόλπο χαχαχα
Κουμπάρε μόνο στο Βλάχο κάνει το κόλπο και με ισιώνει η τουρμποκουμπάροξαδέρφη 2 στους άλλους κάνει ότι δεν καταλαβαίνει χαχαχαχαΌλο ξεχνάω να τη ρωτήσω τι ίσιωμα σου κάνει. Την επόμενη φορά.![]()
Εγώ κουμπάρε δεν έχω δείξει σημάδια δέσμευση και αποκλειστικότητας όλοι καλή χωράνε χαχαχα η μόνη δέσμευση μου είναι η κουμπαριάΚαλά εντάξει. Εγώ τον έρωτά μας κι εσύ την κουμπάρα νούμερο ένα. Με την κουμπάρα νούμερο 2 μπορώ ή την θέλεις και αυτήν?![]()
Πονηρέ.Εγώ κουμπάρε δεν έχω δείξει σημάδια δέσμευση και αποκλειστικότητας όλοι καλή χωράνε χαχαχα η μόνη δέσμευση μου είναι η κουμπαριά![]()
Αυτά τα σπυριά με τρομάζουν κάπως...Multi Massage DIAMOND Tora Live i Kavliara Katerinara!!!![]()
![]()
![]()
Κουνούπια είναι βρε φοβιτσιάρικο αγόρι..εσένα τα κουνούπια δεν τσιμπάνε τον κώλο σου??Αυτά τα σπυριά με τρομάζουν κάπως...
Δρακε μου κρατα την στην καρδιά σου! Εγώ προτιμώ να την έχω αλλού!Έρωτά μου πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σας λατρεύω!!!
Αυτή η νοσοκόμα μας αρρωσταίνει!!!Multi Massage DIAMOND Tora Live i Agapi full se Ola!!!![]()
Αυτά κάνετε και λερώνουμε τα σκαλιά!!!Multi Massage DIAMOND Tora i Tzenara!!!![]()
![]()
Όπως τα λες!!!Κατερίνα, Λίζα, Ρούλα, Αλίνα και Αγάπη (κατά σειρά αρχαιότητας). Κορίτσια που άντεξαν στον χρόνο και έγινα μέλη της οικογένειας. Εύχομαι και οι νέες αφίξεις να αντέξουν και αυτές στον χρόνο και να γίνουν μέλη αυτής της οικογένειας, ώστε και οι θαμώνες του καταστήματος να έχουν περισσότερες επιλογές για την χαλάρωσή τους!!!
Καληνύχτα!!!
Σ αυτο το μαγαζί φίλε μου και μ αυτά τα κορίτσια, ακόμα κι αν το ωράριο ήταν μεταμεσονύκτιο, πάλι γεμάτο θα ήταν!!!Συνάντηση πριν λίγο με την Λίζα. Πρώτη φορά στο μαγαζί και μου έκανε εντύπωση που το μαγαζί είχε κίνηση 1 η ώρα το μεσημέρι! Λέω πόσοι άλλοι να πηγαίνουν τέτοια ώρα; Αλλά έλα που είχε κόσμο! Καλό είναι επίσης πως περιμετρικά των καρεκλών έχουν βάλει κουρτίνες, οπότε σε γενικές γραμμές υπάρχει μια εχεμύθεια. Όση ώρα περίμενα, περνούσαν και χαιρετούσαν οι διαθέσιμες κοπέλες. Η Λίζα μου τράβηξε το βλέμμα! Όμορφο πρόσωπο και καβλιαρικο σώμα!
Στα του αγώνα, συμπαθητική στο μασάζ (βάζει και λίγη πίεση) και αισθησιακή σε πίπα και σεξ! Θα προτιμηθεί σίγουρα στο μέλλον!