Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
36
Like
8.638
Πόντοι
9.195
Levendi mou dhen kriazete na eksigiso to Fruto dhokimazete ke lini tin aporia tou tosous pernani mazitis kathe mera dhen mou ekane kanis parapono oli ta kalitera mou lene ke mou dhinun ke sivules na min tin kasis Anna iati ine sovaro FRUTO dhinato i Tzenara!!!
IMG-20250630-WA0008.jpg
Η Τζένη ειναι δυναμίτης!
Εγγυημένα

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
36
Like
8.638
Πόντοι
9.195
Την καύλα σκέτη την διαπίστωσα πριν από λίγο, για πολλοστή φορά!!!
Αύριο έχει σειρά η γειτόνισσά σου κουμπάρε. :wink:
Χα χα χα!
Ρεπό ποτέ παιρνεις;
Από μέρα σε μέρα το πας.
Πλάκα κάνω φιλε;
Να,είσαι γερός και δυνατός και να δίνεις πόνο!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
36
Like
8.638
Πόντοι
9.195
καλο θα ειναι Αννα οσα μου εγραψες για Τζεναρα και ξεκαθαρισες την κατασταση για τις υπηρεσιες που προσφερει να τα γραψεις και εδω να τα δουν ολοι οσοι ενδιαφερονται να την συναντησουν
Θεμιτό αυτό που ζητάς αλλά μέσα σε όλες τις σελίδες του νήματος κι αν διαβάσεις, δεν θα δεις ποτέ την Άννα να γράφει τι υπηρεσίες προσφέρει η κάθε κοπέλα.
Αυτά τα μαθαίνεις διαβάζοντας εδώ μέσα τις εμπειρίες των άλλων συναγωνιστών.
Στο λέω φιλικά και όχι για να σου την πω αλλά πραγματικά ετσι έχουν τα πράγματα.

giorgososfp3

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
36
Πόντοι
0
φιλε ουδενα προβλημα με οσα εγραψες
Απλα εγω απο πληροφοριες που εχω..........(απο μελη που συζητω εδω μεσα και εχουν ηδη δοκιμασει την εν λογω)
"Καλό κορμί αλλά με χαλάρωση. Πρόσωπο έκφυλο. Από υπηρεσίες εκτός ότι δεν τα παίρνει στο στόμα δεν δίνει και γλωσόφιλα" .
Ομως επικοινωησα μεσω μηνυματων με την Αννα η οποια με διαβεβαιωσε πως δεν ισχυουν οσα με εχουν πληροφορησει (εμενα και ισως και αλλους ενδαιφερομενους για Τζενη) και πως η Τζενη προσφερει ανετα γλωσοφιλα και πως τα παιρνει στο στομα επισης
Δίνει και κωλο στο μεγάλο προγραμμα όμως δηλ μια ώρα 100

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
36
Like
8.638
Πόντοι
9.195
φιλε ουδενα προβλημα με οσα εγραψες
Απλα εγω απο πληροφοριες που εχω..........(απο μελη που συζητω εδω μεσα και εχουν ηδη δοκιμασει την εν λογω)
"Καλό κορμί αλλά με χαλάρωση. Πρόσωπο έκφυλο. Από υπηρεσίες εκτός ότι δεν τα παίρνει στο στόμα δεν δίνει και γλωσόφιλα" .
Ομως επικοινωησα μεσω μηνυματων με την Αννα η οποια με διαβεβαιωσε πως δεν ισχυουν οσα με εχουν πληροφορησει (εμενα και ισως και αλλους ενδαιφερομενους για Τζενη) και πως η Τζενη προσφερει ανετα γλωσοφιλα και πως τα παιρνει στο στομα επισης
Εδώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατι παρόλο που την έχω πάρει δύο φορές, δεν έχω προσπαθήσει να δοκιμάσω τίποτα τα δύο.
Τώρα,το μόνο που μένει ειναι να το διαπιστώσεις μόνος σου.

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
41
Like
11.105
Πόντοι
3.446

DRAGON XXX

Σπουδαίος