Εγώ προσωπικά και με αφορμή τα προαναφερόμενα, πέρασα χθες το απόγευμα και πήρα διπλό με Αλίνα και Μαρίνα.
Την Αλίνα την έχω πάρει αρκετές φορές και έχω γράψει και κριτικές. Είναι μια γυναίκα που γουστάρω πολύ γιατί μου αρέσουν και οι μπουτάρες της και οι βυζαρες της και η κωλαρα της. Έχουμε κάνει μαζί τρελά γαμήσια!
Η Μαρίνα σαν σωματότυπος, είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Παρ όλα αυτά μετά το καταπληκτικό μασάζ και των δύο κι εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω πως η Μαρίνα έχει αλματώδη βελτίωση και στον τομέα του μασάζ, άρχισε το ερωτικό παιχνίδι. Εγώ εγλυφα την Μαρίνα και η Αλίνα εμένα. Το Μαρινακι παραδόθηκε και ελιωνε πάνω στην γλώσσα μου. Δεν ξέρω πόσες φορές τελείωσε πάντως δεν υπήρχε προσποίηση. Δεν είμαι ούτε πιτσιρικάς ούτε χθεσινός. Όταν έφτασε η ώρα αποφάσισα να αρχίσω με την Μαρίνα και να τελειώσω με την Αλίνα γιατί έβλεπα πως η Μαρίνα, μετά από τέτοιο γλυφομούνι ήθελε άμεσα πούτσο!
Αυτό ήταν! Ήταν τέτοια η ένταση και η Χημεία και το απόλυτο στήσιμο της Μαρίνας που πάντα την παίρνω στα τέσσερα γιατί με τρελαίνει το στήσιμο που κάνει, που "κλειδωσα" μέσα στο μουνί της και δεν μπορούσα να βγω με τίποτα! Άφησα το Αλινάκι αγαμητο και μου έκανε παράπονα αλλα ξέρει τι έχουμε ζήσει μαζί και πόσο καυλα έχουμε περάσει που με κατάλαβε. Απλά μου έκανε στην αρχή την μουτρωμενη για πλακίτσα. Αλλά όταν έφευγα ήρθε με φίλησε και μου ειπε: "Την άλλη φορά, μόνο οι δύό μας"!!!
Θέλω να πω πως ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ένα ραντεβού και που θα σε οδηγήσει η χημεία. Και μην ξεχνάμε πως και η συμπεριφορά της κάθε κοπέλας είναι συνάρτηση και των δικών μας ενεργειών.
Αλλά είναι γνωστό παγκοσμίως πως εμείς οι Έλληνες είμαστε οι καλύτεροι οδηγοί, τι να κλάσει ο Σουμάχερ, και οι καλύτεροι γαμιάδες στον κόσμο!!!
Αν δεν πάει καλά ένα γαμήσι δεν φταίμε εμείς. Φταίει η "ψοφια" που δεν ξέρει να γαμηθεί!!!
Ρε σεις, συγκεντρωθείτε λίγο στην πραγματικότητα και αναλάβετε και καμιά ευθύνη.
Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι.