Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.211
Πόντοι
2.846
φιλαρακι μου, αν είναι να ψαχνουμε και να βρισκουμε το κουμπί της καθε κοπελας σεξ εργατριας, παμε και σε κανενα μπαρακι αμα είναι, να δούμε και τι ψαρια πιανουμε σαν εραστες.. Οταν πληρωνεις αρκει η καθαριότητα, η ευγενεια και η καλοπροερετη διαθεση σου. Τα υπολοιπα τα αναλαμβάνει η επαγγελματίας. Προσωπικά παντα προσφερω το καλυτερο μου. Το να εισπράττω μαγκια ως πελάτης, δεν ξερω σε ποια αλλη υπηρεσία θα το δικαιολογουσαμε. :hi:
Όσο γι΄αυτό, ένα δίκιο το έχεις φίλε μου.

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.211
Πόντοι
2.846
Kalispera Levendi mou sofono ara ego panda se eho rotisi sti porta an ola kala iati dhe mou ehis pi ta parapona sou na milisume stin kopela na to dhiorthosi ke oso ia tin pliromi plironis sto telos ke an ehis parapona dhen PLIRONIS ke dhen tin pernis tin sigekrimeni kopela pou dhen ine sta gusta sou ! Ke to koriti ine kenuria ke matheni siga siga ! Opte Levendi mou tin ali fora otan thase rotiso sti porta tha mou les ti pragmatikotita ! O THEOS NASE FOTISI YGEIA !!!
Δεν νομίζω ότι αναφέρεται στην Μαρίνα ο φίλος και αν κάνω λάθος ας με διορθώσει.

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.970
Πόντοι
481
Εχω παει με αρκετες απο τις κοπελες. Η καλύτερη απο ολες ήταν η Αγάπη. Θερμη με πολυ όρεξη για σεξ και για χαβαλε. Δεν ειπε οχι πουθενα. +anal!

Με Κατερίνα περασα μια χαρά, καυλιαρα, αν και το παραμύθι οτι εφτασε σε οργασμο ειναι λιγο χαζο να το ακουμε.

Μαρινα ετσι κ ετσι. Μου θυμισε αρκετα τυπικοτητα στουντιο. Κορμι οκ

Η Λιζα σωματαρα για μενα, αλλα το να το κανεις;; παρολο που γράφονται ποιηματα εδω, δεν ειχε σε μενα καλη συμπεριφορά με μπηχτές, ψευτομαγκιες και ειρωνιες που δε χρειάζονται σε μια ζεστη χαλαρωτική ατμόσφαιρα για σεξ. Αντιθετα τη χαλανε. Αρα απο μενα Λιζα είναι οχι.

Αυτά για τους επόμενους αλλα και για την εξαιρετική κ. Αννα που οφείλει να ξερει τι γίνεται στα δωματια.

Επόμενες επιλογες Ειρηνη, Αλινα
Μαρίνα 2 φορές και θα γίνει στανταράκι μου..
Ρούλα δύναμη και μασάζ και ίσως η καλύτερη πίπα
Κατερίνα μια χαρά
Λίζα η αγαπημένη τρελλή..δεν αλλάζω με τπτ την πλάκα της είναι μεσα στην καλή χαρά..

Επόμενος στόχος ίσως Αγάπη
Αλίνα χλωμό
Ειρήνη μπαααααααα

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.970
Πόντοι
481

ArMpl

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
146
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες. Έχει κάποιος μια γνώμη για την ειρήνη;

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.590
Πόντοι
9.195
Δεχ έχω γράψει κριτική γιατί δεν έχω έρθει.
Όταν έρθω , θα γ΄ραψω.... Νάσαι σίγουρη.
Τελικά η Ρούλα πόσο είναι???
Η Ρουλα είναι γύρω στα 85
Οι υπόλοιπες κυμαίνονται μεταξύ 70 και 75 χρονών.
Μιλάω για ηλικίες εμπειρίας.
Για ημερομηνίες γέννησης απευθυνθείτε στο ληξιαρχείο!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.590
Πόντοι
9.195
Εχω παει με αρκετες απο τις κοπελες. Η καλύτερη απο ολες ήταν η Αγάπη. Θερμη με πολυ όρεξη για σεξ και για χαβαλε. Δεν ειπε οχι πουθενα. +anal!

Με Κατερίνα περασα μια χαρά, καυλιαρα, αν και το παραμύθι οτι εφτασε σε οργασμο ειναι λιγο χαζο να το ακουμε.

Μαρινα ετσι κ ετσι. Μου θυμισε αρκετα τυπικοτητα στουντιο. Κορμι οκ

Η Λιζα σωματαρα για μενα, αλλα το να το κανεις;; παρολο που γράφονται ποιηματα εδω, δεν ειχε σε μενα καλη συμπεριφορά με μπηχτές, ψευτομαγκιες και ειρωνιες που δε χρειάζονται σε μια ζεστη χαλαρωτική ατμόσφαιρα για σεξ. Αντιθετα τη χαλανε. Αρα απο μενα Λιζα είναι οχι.

Αυτά για τους επόμενους αλλα και για την εξαιρετική κ. Αννα που οφείλει να ξερει τι γίνεται στα δωματια.

Επόμενες επιλογες Ειρηνη, Αλινα
Όταν δύο άνθρωποι κάνουν sex, αυτό που μετράει εκτός των άλλων είναι η χημεία αλλά και η συμπεριφορά και των δύο ερωτικών συντρόφων. Αυτό γιατί αρκετοί από εμάς, όχι αποκλειστικά εσύ, πιστεύουμε ότι εμείς είμαστε άψογοι, ξέρουμε να φερθούμε και είμαστε οι σούπερ ντούπερ γαμιαδες! Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Πολλές φορές φταίνε και οι δύο και όχι μόνο η κοπέλα. Παράδειγμα γι αυτά που ανέφερες για την Μαρίνα, σε μένα μέσα στο δωμάτιο είναι λάβα που ρέει και καίει τα πάντα! Αλλά θέλει την "περιποίηση" της για να ανάψει.
Όλα είναι λίγο πολύ υποκειμενικά.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.590
Πόντοι
9.195
Εγώ προσωπικά και με αφορμή τα προαναφερόμενα, πέρασα χθες το απόγευμα και πήρα διπλό με Αλίνα και Μαρίνα.
Την Αλίνα την έχω πάρει αρκετές φορές και έχω γράψει και κριτικές. Είναι μια γυναίκα που γουστάρω πολύ γιατί μου αρέσουν και οι μπουτάρες της και οι βυζαρες της και η κωλαρα της. Έχουμε κάνει μαζί τρελά γαμήσια!
Η Μαρίνα σαν σωματότυπος, είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Παρ όλα αυτά μετά το καταπληκτικό μασάζ και των δύο κι εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω πως η Μαρίνα έχει αλματώδη βελτίωση και στον τομέα του μασάζ, άρχισε το ερωτικό παιχνίδι. Εγώ εγλυφα την Μαρίνα και η Αλίνα εμένα. Το Μαρινακι παραδόθηκε και ελιωνε πάνω στην γλώσσα μου. Δεν ξέρω πόσες φορές τελείωσε πάντως δεν υπήρχε προσποίηση. Δεν είμαι ούτε πιτσιρικάς ούτε χθεσινός. Όταν έφτασε η ώρα αποφάσισα να αρχίσω με την Μαρίνα και να τελειώσω με την Αλίνα γιατί έβλεπα πως η Μαρίνα, μετά από τέτοιο γλυφομούνι ήθελε άμεσα πούτσο!
Αυτό ήταν! Ήταν τέτοια η ένταση και η Χημεία και το απόλυτο στήσιμο της Μαρίνας που πάντα την παίρνω στα τέσσερα γιατί με τρελαίνει το στήσιμο που κάνει, που "κλειδωσα" μέσα στο μουνί της και δεν μπορούσα να βγω με τίποτα! Άφησα το Αλινάκι αγαμητο και μου έκανε παράπονα αλλα ξέρει τι έχουμε ζήσει μαζί και πόσο καυλα έχουμε περάσει που με κατάλαβε. Απλά μου έκανε στην αρχή την μουτρωμενη για πλακίτσα. Αλλά όταν έφευγα ήρθε με φίλησε και μου ειπε: "Την άλλη φορά, μόνο οι δύό μας"!!!
Θέλω να πω πως ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ένα ραντεβού και που θα σε οδηγήσει η χημεία. Και μην ξεχνάμε πως και η συμπεριφορά της κάθε κοπέλας είναι συνάρτηση και των δικών μας ενεργειών.
Αλλά είναι γνωστό παγκοσμίως πως εμείς οι Έλληνες είμαστε οι καλύτεροι οδηγοί, τι να κλάσει ο Σουμάχερ, και οι καλύτεροι γαμιάδες στον κόσμο!!!
Αν δεν πάει καλά ένα γαμήσι δεν φταίμε εμείς. Φταίει η "ψοφια" που δεν ξέρει να γαμηθεί!!!
Ρε σεις, συγκεντρωθείτε λίγο στην πραγματικότητα και αναλάβετε και καμιά ευθύνη.
Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.590
Πόντοι
9.195
Συμπληρωματικά να πω ότι την ώρα που έφευγα μπήκα στο σαλονάκι και βλέπω μέσα στο κουζινακι την Αγάπη να φοράει γυαλάκια και να κοιτάζει κάτι στο κινητό της!
Πολύ με καυλωσε! Την επόμενη φορά θα πάρω Αγάπη, θα την βάλω στα γόνατα για πίπα και να φοράει τα γυαλάκια της.
Ευκαιρία να βλέπει και τον πούτσο μου μεγαλύτερο!!!

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
489
Πόντοι
36
Kalispera Levendi mou sofono ara ego panda se eho rotisi sti porta an ola kala iati dhe mou ehis pi ta parapona sou na milisume stin kopela na to dhiorthosi ke oso ia tin pliromi plironis sto telos ke an ehis parapona dhen PLIRONIS ke dhen tin pernis tin sigekrimeni kopela pou dhen ine sta gusta sou ! Ke to koriti ine kenuria ke matheni siga siga ! Opte Levendi mou tin ali fora otan thase rotiso sti porta tha mou les ti pragmatikotita ! O THEOS NASE FOTISI YGEIA !!!
Χαιρεται κ Αννα!
Για τη Λιζα μιλαω.
Οχι για τη Μαρίνα. Καλα κάνεις και με ρωτας στην πορτα, αλλα ειναι και η Λίζα διπλα που περιμένει να πληρώσω, για να παμε μαζι μεχρι την εξοδο. Μπροστά της δεν είναι και το πιο ευγενικό να την κρινω ασχημα, ειδικα οταν με κοιτάει στα ματια. Οπότε στο λεω απο εδω για να γνωριζεις τι γίνεται στα δωματια. Οπότε εσυ την πληροφορία την έχεις τωρα! Εμεις αν δεν περάσαμε και τοσο καλα, δεν πειράζει, στατιστικά και αυτο στο πρόγραμμα ειναι. :hi:

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.477
Πόντοι
1.436
φιλαρακι μου, αν είναι να ψαχνουμε και να βρισκουμε το κουμπί της καθε κοπελας σεξ εργατριας, παμε και σε κανενα μπαρακι αμα είναι, να δούμε και τι ψαρια πιανουμε σαν εραστες.. Οταν πληρωνεις αρκει η καθαριότητα, η ευγενεια και η καλοπροερετη διαθεση σου. Τα υπολοιπα τα αναλαμβάνει η επαγγελματίας. Προσωπικά παντα προσφερω το καλυτερο μου. Το να εισπράττω μαγκια ως πελάτης, δεν ξερω σε ποια αλλη υπηρεσία θα το δικαιολογουσαμε. :hi:
Φιλαράκο μου για να μην το πολύ ζαλίζουμε αλλο για την συγκεκριμένη κοπέλα ένα ραντεβού φτάνει να τής βρεις το κουμπί της μετά όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους δεν χρειάζεται να την πιάσεις σχέση. Τώρα όσο αφορά πληρώνω και θέλω το μουνί στο χέρι δεν ισχύει πλέον. Πρώτον την κοπέλα δεν την βλέπουμε σαν εργαλείο την σεβόμαστε για την δουλειά που κάνει πιστεψεμαι θα σου το ανταποδώσει επί δέκα γιατί ότι δίνεις παίρνεις και αυτό εγώ προσωπικά το έχω σαν κανόνα. Τώρα όσο αφορά τα μπαρακι που λες φίλε μου καλέ η είσαι εκτός εποχής η έχεις χρόνια να βγεις από το σπίτι σου χωρίς να θέλω να σε προσβάλω είναι αλλιώς το παιχνίδι που παίζεται έξω τώρα και δεν θέλω να στο παίξω ούτε πονηρός ούτε κάτι άλλο.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.820
Πόντοι
3.446
Χαιρεται κ Αννα!
Για τη Λιζα μιλαω.
Οχι για τη Μαρίνα. Καλα κάνεις και με ρωτας στην πορτα, αλλα ειναι και η Λίζα διπλα που περιμένει να πληρώσω, για να παμε μαζι μεχρι την εξοδο. Μπροστά της δεν είναι και το πιο ευγενικό να την κρινω ασχημα, ειδικα οταν με κοιτάει στα ματια. Οπότε στο λεω απο εδω για να γνωριζεις τι γίνεται στα δωματια. Οπότε εσυ την πληροφορία την έχεις τωρα! Εμεις αν δεν περάσαμε και τοσο καλα, δεν πειράζει, στατιστικά και αυτο στο πρόγραμμα ειναι. :hi:
Συμφωνώ απόλυτα......ο πελάτης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση να παραπονεθεί στην προϊσταμένη όταν η κοπέλα είναι παρόν. Μου έχει συμβεί κ εμένα δυστυχώς.

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
489
Πόντοι
36
Φιλαράκο μου για να μην το πολύ ζαλίζουμε αλλο για την συγκεκριμένη κοπέλα ένα ραντεβού φτάνει να τής βρεις το κουμπί της μετά όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους δεν χρειάζεται να την πιάσεις σχέση. Τώρα όσο αφορά πληρώνω και θέλω το μουνί στο χέρι δεν ισχύει πλέον. Πρώτον την κοπέλα δεν την βλέπουμε σαν εργαλείο την σεβόμαστε για την δουλειά που κάνει πιστεψεμαι θα σου το ανταποδώσει επί δέκα γιατί ότι δίνεις παίρνεις και αυτό εγώ προσωπικά το έχω σαν κανόνα. Τώρα όσο αφορά τα μπαρακι που λες φίλε μου καλέ η είσαι εκτός εποχής η έχεις χρόνια να βγεις από το σπίτι σου χωρίς να θέλω να σε προσβάλω είναι αλλιώς το παιχνίδι που παίζεται έξω τώρα και δεν θέλω να στο παίξω ούτε πονηρός ούτε κάτι άλλο.
εχεις δικιο. δεν σέβομαι τις κοπελες τις βλεπω σαν εργαλειο και εχω χρονια να βγω απ το σπίτι μου

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.876
Πόντοι
4.656
Συμφωνώ απόλυτα......ο πελάτης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση να παραπονεθεί στην προϊσταμένη όταν η κοπέλα είναι παρόν. Μου έχει συμβεί κ εμένα δυστυχώς.
Arxondas tou skotous sifono apolita mazi sou ime eti eti ine veveos!!! Ala se eho paratirisi otan vlepis kati arnitiko epenvenis bravo sou Arxonda ! Se kati thetika skolia dhen ta ehis skoliasi pote tikeo ine ........!!!

Τελευταία τροποποίηση:

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.477
Πόντοι
1.436

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
489
Πόντοι
36
Παιδιά μην αγχώνεστε. Δεν θα κινδυνεψουν τα κορίτσια εαν πουμε τα παράπονα μας. Η διεύθυνση ξερει τι κανει και το εχει αποδειξει! Η καλοπροαιρετη κριτικη ειναι οφελιμη πολλες φορες για να προχωραμε. Αρκεί να μπορούμε να τη δεχθουμε βέβαια, οπως δεχομαστε αντιστοιχα και τα καλα λογια. Καλά να περναμε :hi:

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.876
Πόντοι
4.656
Ia kalaroste meta koritia pu kathe mera experetune olo to kozmo pou pragmatika to ehi anagi tin kalarosi ! Prte mia gefsi Tora ke avrio sti praksi Levendes mou!!!
IMG-20250402-WA0003.jpg
IMG-20250402-WA0006.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.211
Πόντοι