Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.846
Πόντοι
4.656
Multi Massage DIAMOND Tora opis to ehi anagi tou ktipame ke kanena Frape dhorean me Baby Jonso na min ehi ke parapona!!!
Screenshot_20240909_145508_Gallery.jpg
Screenshot_20240909_145635_Gallery (1).jpg

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.234
Πόντοι
506
Ώπα προσφορά;; Δείγμα δωρεάν;

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.811
Πόντοι
7.195
Προσφέρετε & σπερμοδιάγραμμα?

Το σπερμοδιάγραμμα είναι μια εργαστηριακή εξέταση που αξιολογεί την ποιότητα του σπέρματος, αναλύοντας διάφορες παραμέτρους για τον προσδιορισμό της ανδρικής γονιμότητας.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.811
Πόντοι
7.195
Δεν ξερω τι λετε και τι γραφετε παιδια Εγω παντως οποτε πηγα στο συγκεκριμενο μαγαζι περασα πολυ ωραια
Τώρα που εκφερεις την άποψή σου, με πείθεις και μένω ήσυχος.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.811
Πόντοι
7.195
Δεν ειχα τετοιο σκοπο[να σας πεισω] κυριε μου ουτε απευθυνθηκα σε εσας
Έδωσες τη δική σου εκδοχή. Απάντησα χωρίς την άδεια σου.

Μπορώ να απαντήσω στο σχόλιο σου?

AKTINA

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2025
Like
473
Πόντοι
21
Έδωσες τη δική σου εκδοχή. Απάντησα χωρίς την άδεια σου.

Μπορώ να απαντήσω στο σχόλιο σου?
Προς Θεου !
Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει και να το εκφραζει !
Απλα εγω οτι εγραψα δεν ειχα σκοπο να σας πεισω για κατι κυριε

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
12.024
Πόντοι
3.506
Αγαπητή Αννα , ζητώ απο πριν συγγνώμη για την ερώτηση που θα κάνω.
Δεν είμαι γνώστης του χώρου massage κλπ. Μόνο με call-girls εχω ασχοληθεί.
Εχω την εξής απορία. Ποια η διαφορά του studio απο το massage.

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.882
Πόντοι
456
Προσφέρετε & σπερμοδιάγραμμα?

Το σπερμοδιάγραμμα είναι μια εργαστηριακή εξέταση που αξιολογεί την ποιότητα του σπέρματος, αναλύοντας διάφορες παραμέτρους για τον προσδιορισμό της ανδρικής γονιμότητας.
Ένα ένα στα μετράνε τα σπερματοζωαρια χαχαχα

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.882
Πόντοι
456
Στη δεκαετία 90 που αναπτύχθηκε η ιδιωτική τηλεόραση & τη δεκαετία 2000 που υπήρχαν τα τηλεπαιχνιδια, υπήρχε κάποιος που ξεσήκωνε με χειροκροτηματα & κραυγές & δημιουργούσε ενθουσιασμό - ευφορία στον κόσμο που παρακολουθουσαν το παιχνίδι αφου δεν κληρώθηκαν να παίξουν στο παιχνίδι.

Παρατηρώ ό,τι υπάρχουν 3-4 εδώ μέσα που πραττουν το στυλ αυτό.
What's your problem my friend????

Δεν σου κατσε καλά καμιά????

Ή χάνετε ευρα????

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.588
Πόντοι
9.195
Στη δεκαετία 90 που αναπτύχθηκε η ιδιωτική τηλεόραση & τη δεκαετία 2000 που υπήρχαν τα τηλεπαιχνιδια, υπήρχε κάποιος που ξεσήκωνε με χειροκροτηματα & κραυγές & δημιουργούσε ενθουσιασμό - ευφορία στον κόσμο που παρακολουθουσαν το παιχνίδι αφου δεν κληρώθηκαν να παίξουν στο παιχνίδι.

Παρατηρώ ό,τι υπάρχουν 3-4 εδώ μέσα που πραττουν το στυλ αυτό.
Επειδή είμαι ο εις εξ αυτών, φίλτατε φίλε, να σου επισημάνω πως η διαφορά μεταξύ αυτών και ημών είναι ότι αυτοί πληρώνονται για αυτήν την δουλειά ενώ εμείς πληρώνουμε για να ενημερώνουμε όσους ενδιαφέρονται.
Αν δε, κρίνεις από τον ενθουσιασμό μας, θα διαπιστώσεις, αφενός ότι περνάμε τέλεια και αφετέρου πως χαλαλίζουμε τους οβολούς μας καθότι πιάνουν τόπο.
Αν σε χαλάει αυτό, ένα θα συνομολογήσω:
" Άχου και δεν με νοιάζει "!!!
Γειά σου ρε Νίκο Σταυρίδη, αθάνατε!!!
Υ.Γ. Επειδή μιλάς όμορφα, είδες πως σου μιλάω, ετσι;
Επιστράτευσα τα επίσημα Ελληνικά μου!

Τελευταία τροποποίηση:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.588
Πόντοι
9.195
Σε αυτό το νήμα μόλις κάποιος γράψει μία απόψη που δεν είναι άκρως θετική, όσο ευγενικά και διπλωματικά να την γράψει, πετάγονται οι γνωστοί μπαρμπάδες σωματοφύλακες και αρχίζουν την υπεράσπιση. Περίμενε σε λίγο θα πεταχτούν και σε εσένα...

Δες πιο πίσω τι πέσιμο έφαγα επειδή τους έγραψα ότι 3 μόνο άτομα έχουν γράψει πάνω από 65 σελίδες μόνοι τους και έχουν κουράσει με το σαλιάρισμα/γλείψιμο. Μιλάμε για το 1/4 του περιεχομένου του νήματος με σάλια...
'Ενας μου είπε ότι 'μου κόπηκε το μεροκάματο' υπονοώντας ότι είμαι από άλλο μαγαζί, άλλος κοροίδευε τους υπολογισμούς μου, άλλος απλά με έβριζε, άλλος με έβριζε και δήθεν ξέρει 'κάτι' και θα με διώξει από το φόρουμ αν το φανερώσει και άλλες αστειότητες...φυσικά πέφτεις στο επίπεδο τους και τα χώνεις και εσύ σε κάποια φάση.

Δηλαδή τα υπόλοιπα μέλη είναι υποχρεωμένα σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει η Αννα να υπάρχουν οι γνωστοί σαλιάρηδες που γράφουν ασταμάτητα, 'βυζάρες, κωλάρες, μουνάρες, γκομενάρα, πω πω χύνω, τι θα της κάνω, υπερτουμπανάρα, έρωτας' και άλλα σάλια, κάθε μέρα επί μήνες τώρα...δεν σχολιάζω τις κριτικές του Αισωπου με τα πολλαπλά χυσίματα και τα αεροπλανικά γαμήσια που ανεβάζουν τον πήχη των υπηρεσιών και μετά προσγειώνεται ο πελάτης απότομα στην πραγματικότητα.
Τα έχουμε πει ξανά και ξανά, μόνο κακό κάνουν στο κατάστημα αυτές οι συμπεριφορές.
Τι λες τώρα φίλε μου!
Εγώ προσωπικά αν είχα καπελο, θα σου το έβγαζα!
Όπως προείπε ο παραπάνω, το νήμα είναι ανοιχτό και εκφράζονται όλες οι απόψεις.
Αρκεί να μιλαμε όμορφα.
Εγώ πάντα μιλάω όμορφα.
Τώρα θα λογοκρίνεις αν απαντάω με ελαφρά δόση ειρωνίας;
Φυσικό είναι.
Αν εσύ λες πως κάποιοι υπαινίσονται πως είσαι από άλλο μαγαζί, που εγώ δεν το πιστεύω, για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, τότε κι εγώ μπορώ να πω πως υπαινίσεσαι πως μπορεί να,είμαι από αυτό το μαγαζί και να τα "παίρνω".
Δεν είναι φυσικό λοιπόν να λάβεις αντίστοιχες απαντήσεις;
Εκτός αν θεωρείς πως έχεις την αποκλειστικότητα του να κρίνεις ο, τι σου φαίνεται στραβό.
Είμαστε εδώ μέσα 3-4 ενθουσιώδη φιλαράκια και περνάμε καλά και στο μαγαζί με τις κοπέλες και με το να γράφουμε εδώ.
Εσένα τι σε πείραξε;
Ρε σεις!
Μήπως ζηλεύετε;

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.588
Πόντοι
9.195
εγω εχω 2 καλοπροαιρετες και καλοβουλες αποριες, οχι μονο για το συγκεκριμενο μασαζτζιδικο αλλα και για αλλα παρομοιας διαφημισης...και μη πεταχτουν οι γνωστοι-αγνωστοι καλοθελητες-υποστηρικτες-προμοτορες και λοιποι γλαφυροι να πουν το μακρυ τους και το κοντο τους....οπως προειπα φιλικα ρωταω:
1. πως με τετοιας εκτασης απροκαλυπτης και δημοσιας διαφημισης δεν εχουν φαει πεσιμο απο τα στρουμφακια ? και
2, πως γινεται να δουλευουν συνεχεια και χωρις διακοπη ολο τον μηνα οι κοπελλες πηγαινοντας κοντρα στην γυναικεια τους φυση? γινεται? εκτος αν χρησιμοποιουν τεχνητα μεσα (σφουγγαρακια κλπ)
και ξαναλεω, φιλικα ρωταω.....
Φίλε μου, ειλικρινά κι εγώ καλοπροαίρετα απαντάω.
Ανάθεμα κι αν κατάλαβα λέξη απ ότι έγραψες.
Δεν ξέρω. Μπορεί να χάζεψα!
Τι ακριβώς εννοείς;
Υπάρχει κάποια παρανομία στο όλο θεμα;
Όχι γιατί αν υπάρχει να το πεις ανοιχτά για να μην ξαναπατήσω.
Ξεκάθαρα όμως να καταλάβω τι ακριβώς λες.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.588
Πόντοι
9.195
Δεν ξερω τι λετε και τι γραφετε παιδια Εγω παντως οποτε πηγα στο συγκεκριμενο μαγαζι περασα πολυ ωραια
Είσαι σιγουρος;
Μπας και είσαι προμότορας κι εσύ;
Αν είσαι, έλα στην παρέα μας.
3-4 είμαστε που γράφουμε με ενθουσιασμό και μας έχουν κρεμάσει κουδούνια!
Αντε να γίνουμε πολλοί, μπας και τα βγάλουμε περα με δαύτους τους ολιγόπιστους.
Ρώτα μόνο αν κάνει αυτη την εποχή προσλήψεις η Αννα, άμα είναι να στείλει την καρτέλα σου στον ΕΦΚΑ!

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.882
Πόντοι
456
Τι λες τώρα φίλε μου!
Εγώ προσωπικά αν είχα καπελο, θα σου το έβγαζα!
Όπως προείπε ο παραπάνω, το νήμα είναι ανοιχτό και εκφράζονται όλες οι απόψεις.
Αρκεί να μιλαμε όμορφα.
Εγώ πάντα μιλάω όμορφα.
Τώρα θα λογοκρίνεις αν απαντάω με ελαφρά δόση ειρωνίας;
Φυσικό είναι.
Αν εσύ λες πως κάποιοι υπαινίσονται πως είσαι από άλλο μαγαζί, που εγώ δεν το πιστεύω, για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, τότε κι εγώ μπορώ να πω πως υπαινίσεσαι πως μπορεί να,είμαι από αυτό το μαγαζί και να τα "παίρνω".
Δεν είναι φυσικό λοιπόν να λάβεις αντίστοιχες απαντήσεις;
Εκτός αν θεωρείς πως έχεις την αποκλειστικότητα του να κρίνεις ο, τι σου φαίνεται στραβό.
Είμαστε εδώ μέσα 3-4 ενθουσιώδη φιλαράκια και περνάμε καλά και στο μαγαζί με τις κοπέλες και με το να γράφουμε εδώ.
Εσένα τι σε πείραξε;
Ρε σεις!
Μήπως ζηλεύετε;
Χάνουν......λεφτά.....όχι ότι ενδιαφέρονται νσ πούνε την αλήθεια.....που είναι υποκειμενική....εγώ έχω δικα μου γούστα που μπορεί να μην αρέσουν σε κανέναν

Τα ιδια λένε και σε άλλα νήματα είτε μαγαζιών είτε ανεξαρτητων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom