Απαγορεύεται να πω την άποψη μου?
Δεν είναι κλειστό το συγκεκριμένο νήμα, σχολιάζω ήπια, δεν μιλάω άσχημα.
Σε ένα νήμα μπορούν να ειπωθούν όλες οι απόψεις φτάνει κάποιος να μην μιλάει άσχημα.
Εκτός & αν θέλετε εδώ μέσα να υπάρχουν οι χειροκροτητες.
Σε αυτό το νήμα μόλις κάποιος γράψει μία απόψη που δεν είναι άκρως θετική, όσο ευγενικά και διπλωματικά να την γράψει, πετάγονται οι γνωστοί μπαρμπάδες σωματοφύλακες και αρχίζουν την υπεράσπιση. Περίμενε σε λίγο θα πεταχτούν και σε εσένα...
Δες πιο πίσω τι πέσιμο έφαγα επειδή τους έγραψα ότι 3 μόνο άτομα έχουν γράψει πάνω από 65 σελίδες μόνοι τους και έχουν κουράσει με το σαλιάρισμα/γλείψιμο. Μιλάμε για το 1/4 του περιεχομένου του νήματος με σάλια...
'Ενας μου είπε ότι 'μου κόπηκε το μεροκάματο' υπονοώντας ότι είμαι από άλλο μαγαζί, άλλος κοροίδευε τους υπολογισμούς μου, άλλος απλά με έβριζε, άλλος με έβριζε και δήθεν ξέρει 'κάτι' και θα με διώξει από το φόρουμ αν το φανερώσει και άλλες αστειότητες...φυσικά πέφτεις στο επίπεδο τους και τα χώνεις και εσύ σε κάποια φάση.
Δηλαδή τα υπόλοιπα μέλη είναι υποχρεωμένα σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει η Αννα να υπάρχουν οι γνωστοί σαλιάρηδες που γράφουν ασταμάτητα, 'βυζάρες, κωλάρες, μουνάρες, γκομενάρα, πω πω χύνω, τι θα της κάνω, υπερτουμπανάρα, έρωτας' και άλλα σάλια, κάθε μέρα επί μήνες τώρα...δεν σχολιάζω τις κριτικές του Αισωπου με τα πολλαπλά χυσίματα και τα αεροπλανικά γαμήσια που ανεβάζουν τον πήχη των υπηρεσιών και μετά προσγειώνεται ο πελάτης απότομα στην πραγματικότητα.
Τα έχουμε πει ξανά και ξανά, μόνο κακό κάνουν στο κατάστημα αυτές οι συμπεριφορές.