politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.670
- Πόντοι
- 1.706
Κρίμα που δεν είναι εδώ ο βανακιας να σε βοηθήσει τύπε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα εμφανιστεί για την απονομή τύπε μου.
Εκτός αν το κάνει σαν τον Μάρλον Μπράντο...
Κρίμα που δεν είναι εδώ ο βανακιας να σε βοηθήσει τύπε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα γνωστα μουνια της λασπης ριχνουν παλι παραπληροφορηση πανω στο θρυλικο νικνειμ barock.
Σιγα το θρυλικο ρε τυπε... :S :S :S
Εσεις που λετε οτι ο stokos κλωνος ειναι ο Βανακιας εχετε λαβει pm απο τον Βανακια οτι δεν εχει κλωνους και να μην λετε μαλακιες ή ακομα; :S :S :S

Φέτος θα το πάρει ο Peter van Norden
Χμμμ... Άρα πιθανο πάμε για τρίτο σερί... Και στην μπάλα γίνονται αυτά.. Απλά πρέπει κάποια στιγμή να να δωθει και η ευκαιρία σε άλλους μαλακές, να πχ ο ζαν Κλοντ είνσι το μέλλον για μέναΤο θεωρώ απίθανο... ο βανάκιας έχει όρεξη, όλη μέρα σήμερα έδωσε ρεσιτάλ μαλακίας....
Χμμμ... Άρα πιθανο πάμε για τρίτο σερί... Και στην μπάλα γίνονται αυτά.. Απλά πρέπει κάποια στιγμή να να δωθει και η ευκαιρία σε άλλους μαλακές, να πχ ο ζαν Κλοντ είνσι το μέλλον για μένα
Φυλοβιε έπεσε σε ντριμ τιμ είνσι κάτι προτοτυπο να βγει 3 σερί μαλακάς πρωταθλητής κάποιος όπως είπε και ο αγαιας δεν έχει τι να ζηλέψει οπο το τσαμπιονς λιγκ η διοργάνωση αυτή, ανατροπές, εκπλήξεις όπως ο αποκλεισμός του πουλιού περσινού φιναλίστ κλπ.. Εγώ θα κάνω εκστρατεία με όλους παλιούς και νέους να βγάλουμε τον βαν πορδεν, Έστω και τελικό, ο άνθρωπος πετάει απίστευτες μαλακιες, ο βαγκον είναι τρολ, ο άλλος τα λέει και τα πιστεύω.. Θα γίνει κσι η προσπαθεία δημιουργίας μικρής λίγκας για τα χαμένα μέλη που δεν πέρασαν ως εκεί όμως,η μέγιστη προσπάθεια θα γίνει για τον φαν πορδενΟ barock είναι αδικημένος. Εξαιρετικός μαλάκας.
Είναι ο Εουσέμπιο της Μαλακίας.
Θα έλαμπε, αν δεν βρισκόταν στην ίδια εποχή με τιτάνες.
Αλλά έπεσε σε dream team .
Φυλοβιε έπεσε σε ντριμ τιμ είνσι κάτι προτοτυπο να βγει 3 σερί μαλακάς πρωταθλητής κάποιος όπως είπε και ο αγαιας δεν έχει τι να ζηλέψει οπο το τσαμπιονς λιγκ η διοργάνωση αυτή, ανατροπές, εκπλήξεις όπως ο αποκλεισμός του πουλιού περσινού φιναλίστ κλπ.. Εγώ θα κάνω εκστρατεία με όλους παλιούς και νέους να βγάλουμε τον βαν πορδεν, Έστω και τελικό, ο άνθρωπος πετάει απίστευτες μαλακιες, ο βαγκον είναι τρολ, ο άλλος τα λέει και τα πιστεύω.. Θα γίνει κσι η προσπαθεία δημιουργίας μικρής λίγκας για τα χαμένα μέλη που δεν πέρασαν ως εκεί όμως,η μέγιστη προσπάθεια θα γίνει για τον φαν πορδεν
[size=14pt]Ρεγκίνα σε αγαπώ. [/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=15pt]το 4,5 εκατοστών πουλάκι μου. [/size]
Είμαστε ΟΛΟΙ van Pousten!!Φέτος θα το πάρει ο Peter van Norden

Τα μισά λες απο τη μαλακία που τον δέρνει! Που να μιλήσεις για πολιτικά και οικονομικά μαζί του...Ενα ψηφαλακι μη παραληψετε να ριξετε στην μανταμ Jean-Claud...
Η μανταμ αυτη μας το παιζε μαγκας βαρυς κι ασηκωτος και μεγας γαμιας...
Τελικα τι αποδειχτηκε; Λεω αποδειχτηκε διοτι συμφωνα με τα γραφομενα του οχι μονο δεν ηταν γαμιας, αλλα εψαχνε εναγωνιως αφεντρες να τον δεσουνε. (Εχει μαλιστα πειρα και απο γλυψιματα βρωμικων πατουσων...)
Το τι επακολουθει μετα το δεσιμο, ο καθενας μπορει να το φανταστει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γκομενα κανονικη ποτε του δεν σταυρωσε (κατα δηλωση του) διοτι ποια νορμαλ γκομενα θα μπορουσε να τα φτιαξει με εναν διεστραμενο που που αρεσουνε τα δεσιματα, τα στραπονιαρισματα, τα χεσιματα και να γλυφει πατουσες. Ασε που θα μπορουσε να τον κανει βουκινο για τα κουσουρια του...
Αυτη η διεστραμενη λουγκρα μας το παιζει βαρβατιλα.. Μη ξερασω...

Πολιτικα και οικονομικα με την μανταμ Jean Claud?Τα μισά λες απο τη μαλακία που τον δέρνει! Που να μιλήσεις για πολιτικά και οικονομικά μαζί του...

Μηνυμα απο Βανακια.... :S :S :S
"ρε μαλακα δεν ειμαι ο προκερ...."