stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.715
- Πόντοι
- 566
Αυτος που εχει τα στοιχεια ειναι mute για πολλοστη φορα
Έκανε κάποια πουστιά αυτός που έφαγε το mute τζωνυ;
Αυτος που εχει τα στοιχεια ειναι mute για πολλοστη φορα
παντως μια χαρα τον βρισκω .. ουτε βριζει .. ουτε ειρωνευεται .
εγω βλεπω εναν συνεσταλμενο και σοβαρο ανθρωπο ...Δηλαδή δεν έχεις καταλάβει ότι είναι μαλάκας;;;
Αν δεν μπαναριστείς ως κλώνος του χρόνου θα είσαι υποψήφιος!!!
!!!!!!!!!!!Αυτος που εχει τα στοιχεια ειναι mute για πολλοστη φορα
Καταλαβαινει καποιος τι γινεται δεν χρειαζεται μεταπτυχιακο
Αν δεν μπαναριστείς ως κλώνος του χρόνου θα είσαι υποψήφιος!!!
!!!!!!!!!!!
καταλαβα καταλαβα πολυ καλα ...........Καταλαβες τωρα τι γινεται
Υπάρχουν παίκτες που εκτελούν ελέυθερο απο τη περιοχή τους και καρφώνουν τη μπαλίτσα στα δίχτυα! Ένας απο αυτούς είναι ο Πασόκος που θα ποστάρει τώρα απο κάτω και θα λέει για ντουντούκες---->
Μαγος εισαι
Προκε 00 να σου συστησω την ντουντουκα του στοκου η στεκα η στουκα
Ο μπαρόκ είναι η νούμερο Ένα επιλογή των σκληρών ακροδεξιών του site! Μπορείς να τους ενισχύσεις με την ψήφο σου!!!θα ψηφισω μπαροκ .. ..
Ο μπαρόκ είναι η νούμερο Ένα επιλογή των σκληρών ακροδεξιών του site! Μπορείς να τους ενισχύσεις με την ψήφο σου!!!![]()
![]()
διαπιστωσα πως και μερικοι κεντρωοι τον ψηφιζουν !Ο μπαρόκ είναι η νούμερο Ένα επιλογή των σκληρών ακροδεξιών του site! Μπορείς να τους ενισχύσεις με την ψήφο σου!!!![]()
![]()
πλεον κανενας ενδοιασμος .. νοιωθω αηδια για τα οσα κανει στα σινεμα...Προκε 00 Πρεπει να σου εφυγε τυχον ενδοιασμος που θα ειχες
Μιλησε η ντουντουκα
διαπιστωσα πως και μερικοι κεντρωοι τον ψηφιζουν !
εγω βλεπω εναν συνεσταλμενο και σοβαρο ανθρωπο ...
γιατι αυτοι οι χαρακτηρισμοι ; ; ;
ε καλα.. η ΧΑ υποκαταστημα της νδ ηταν και ειναι .. συνεχεια του καρατζαφερη ..Και να φανταστεις μαστορα οτι η ντουντουκα ειναι χρυσαβγουλο
συνομιλω με τον τζωνη και βλεπω εναν πραο και λογικο ανθρωπο ..Δηλαδή μέσα σε λίγες μέρες κατάλαβες ότι ο τζώνυς64 είναι "συνεσταλμενος και σοβαρος ανθρωπος", έμαθες ότι ο μπαρόκ είναι πούστης, αλλά για τον pussy wagon ή βανάκια, fylobios ή Λακη33 δεν γνωρίζεις τίποτα.
ΥΓ. Σου έχω πει μην κάνεις κλώνους, συνεχίζεις τις ίδιες μαλακίες βλέπω, πας για νέο ban...
Δηλαδή μέσα σε λίγες μέρες κατάλαβες ότι ο τζώνυς64 είναι "συνεσταλμενος και σοβαρος ανθρωπος", έμαθες ότι ο μπαρόκ είναι πούστης, αλλά για τον pussy wagon ή βανάκια, fylobios ή Λακη33 δεν γνωρίζεις τίποτα.
ΥΓ. Σου έχω πει μην κάνεις κλώνους, συνεχίζεις τις ίδιες μαλακίες βλέπω, πας για νέο ban...
του σαιτΣοφη επιλογη