Παρατηρώ πως σύσσωμη η εξέδρα αποδοκιμάζει τον παίκτη Μπαρόκ!
Πιστευω η επίθεση που δέχεται είναι ενορχηστρωμένη απο χουλιγκάνους μπαχαλάκιδες που δημιουργούν επεισόδια στις εξέδρες!
Ο μπαρόκ είναι πολύ άμπαλος παίκτης ! Πατάει τα κορδόνια του και πέφτει κάτω! Σουτάρει για γκόλ και βγαίνει αράουτ!
Μέχρι εδώ έφτασε με σπόντες!
Υπάρχουν παίκτες που εκτελούν ελέυθερο απο τη περιοχή τους και καρφώνουν τη μπαλίτσα στα δίχτυα! Ένας απο αυτούς είναι ο Πασόκος που θα ποστάρει τώρα απο κάτω και θα λέει για ντουντούκες---->
Υπάρχουν παίκτες που εκτελούν ελέυθερο απο τη περιοχή τους και καρφώνουν τη μπαλίτσα στα δίχτυα! Ένας απο αυτούς είναι ο Πασόκος που θα ποστάρει τώρα απο κάτω και θα λέει για ντουντούκες---->
Δηλαδή μέσα σε λίγες μέρες κατάλαβες ότι ο τζώνυς64 είναι "συνεσταλμενος και σοβαρος ανθρωπος", έμαθες ότι ο μπαρόκ είναι πούστης, αλλά για τον pussy wagon ή βανάκια, fylobios ή Λακη33 δεν γνωρίζεις τίποτα.
ΥΓ. Σου έχω πει μην κάνεις κλώνους, συνεχίζεις τις ίδιες μαλακίες βλέπω, πας για νέο ban...
Δηλαδή μέσα σε λίγες μέρες κατάλαβες ότι ο τζώνυς64 είναι "συνεσταλμενος και σοβαρος ανθρωπος", έμαθες ότι ο μπαρόκ είναι πούστης, αλλά για τον pussy wagon ή βανάκια, fylobios ή Λακη33 δεν γνωρίζεις τίποτα.
ΥΓ. Σου έχω πει μην κάνεις κλώνους, συνεχίζεις τις ίδιες μαλακίες βλέπω, πας για νέο ban...
συνομιλω με τον τζωνη και βλεπω εναν πραο και λογικο ανθρωπο ..
για τους υπολοιπους που αναφερεις εχω λαβει πληροφοριες για μπαροκ μονο ..
για τους αλλους που αναφερεις γραψε μου εδω αναλυτικα .