Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Λίγοι μπορούν να διανοηθούν πως μας γλεντάει το πουλί εδώ μέσα, βάζω και τον εαυτό μου.
Εχω δηλωσει φαν τύπε

Και ειμαι σε μια ηλικια που πολυ δυσκολα πλεον γινομαι φαν σε ο,τιδηποτε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Το γεγονος οτι ο τυπος πουλι, ενας ανθρωπος που πραγματικα ξεχωριζει εδω μεσα με το πνευμα, τις αποψεις και τον τροπο σκεψης του, παιρνει τοσες ψηφους, με οδηγει στο ακολουθο συμπερασμα:
Τελικα αυτος ο διαγωνισμος ουσιαστικα δεν αναδεικνυει τον μιστερ μαλακα της χρονιας.

Αναδεικνυει σε τι ποσοστο ειναι μαλακες και κομπλεξικοι οι ιδιοι οι ψηφοφοροι-μελη του.
Δυστυχως ειναι μεγαλο.
Για μενα το να ψηφιζει καποιος το πουλι ως μαλακα, ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι μαλακας ειναι ο ιδιος

Ψηφίζουν τους εμμονικούς.Αν ο Τζώνυς έγραφε πού και πού ένα ποστ στο στυλ τα θαλάσσωσε πάλι η Φώφη,γαμιέται ο ΓΑΠ κτλ,δε θα έλεγε κάποιος κάτι.Αλλά 100% ΠΑΣΟΚ,όλα είναι σωστά σημαίνει διαταρραγμένο εγκέφαλο ή τρολ.
Το πουλί είναι εξυπνάκιας αλλά δε λέει κάτι που να αφορά το μέσο όρο πέραν από εξυπνακισμούς.Αυτά για δικαστήρια καλά είναι αλλά τους άλλους δεν τους πείθουν.
Εγώ έχω κολλήσει με το σπόνσορινγκ,για αυτό ψηφίζουν.Ενώ λέω οτι κάποιος μπορεί να έχει επιτυχία σα γαμέας ή γαμπρός ανατολική Ευρώπη.Αλλά δίνω προτεραιότητα στο σπόνσορινγκ,οπότε ο άλλος σου λέει αυτός εδώ είναι μαλάκας,εμμονικός,δεν ξεκολλάει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Το πουλί είναι εξυπνάκιας αλλά δε λέει κάτι που να αφορά το μέσο όρο πέραν από εξυπνακισμούς.Αυτά για δικαστήρια καλά είναι αλλά τους άλλους δεν τους πείθουν.
Θελεις να σου πω τη γνωμη μου για τον "μεσο ορο"?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το γεγονος οτι ο τυπος πουλι, ενας ανθρωπος που πραγματικα ξεχωριζει εδω μεσα με το πνευμα, τις αποψεις και τον τροπο σκεψης του, παιρνει τοσες ψηφους, με οδηγει στο ακολουθο συμπερασμα:
Τελικα αυτος ο διαγωνισμος ουσιαστικα δεν αναδεικνυει τον μιστερ μαλακα της χρονιας.

Αναδεικνυει σε τι ποσοστο ειναι μαλακες και κομπλεξικοι οι ιδιοι οι ψηφοφοροι-μελη του.
Δυστυχως ειναι μεγαλο.
Για μενα το να ψηφιζει καποιος το πουλι ως μαλακα, ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι μαλακας ειναι ο ιδιος
Σύντομα το πουλί θα αποκηρύξει την Μιτσοτακική πολιπολυτισμική ΝΔ και θα έρθει στη πλευρά του Στέκα και Μπαρόκ της πτέρυγας Αδονι και Βορίδη των κλειστών κεντρων και της αποτροπής εισόδου!
Τότε να σε δω αν θα βγαίνεις να υποστηρίζεις τον μοναδικό φιλικά προσκύμενο που σου έχει απομείνει εδώ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Σύντομα το πουλί θα αποκηρύξει την Μιτσοτακική πολιπολυτισμική ΝΔ και θα έρθει στη πλευρά του Στέκα και Μπαρόκ της πτέρυγας Αδονι και Βορίδη των κλειστών κεντρων και της αποτροπής εισόδου!
Τότε να σε δω αν θα βγαίνεις να υποστηρίζεις τον μοναδικό φιλικά προσκύμενο που σου έχει απομείνει εδώ!
Πουλί μεχρι θανατο τύπε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Θελεις να σου πω τη γνωμη μου για τον "μεσο ορο"?

Και εγώ εναντίον του μέσου όρου είμαι αλλά αυτοί ψηφίζουν οπότε πρέπει πάντα να τους λαμβάνεις υπόψιν.Δεν μπορείς να ίπτασαι να το παίζεις ανώτερος κτλ γιατί θα σε γειώσουν.Ο μέσος όρος είναι τεράστιας σημασίας μέγεθος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Και εγώ εναντίον του μέσου όρου είμαι αλλά αυτοί ψηφίζουν οπότε πρέπει πάντα να τους λαμβάνεις υπόψιν.Δεν μπορείς να ίπτασαι να το παίζεις ανώτερος κτλ γιατί θα σε γειώσουν.
Δεν κανουμε προεκλογικη εκστρατεια εδω μεσα ούτε μαζευουμε σταυρους για να εκλεγουμε καπου τύπε

Αρα μπορουμε ανετα να λεμε αυτα που πιστευουμε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.489
Πόντοι
5.506

Ακαπορε-ίζεις τύπε, νου σου.  :happy: :happy: :happy:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Δεν κανουμε προεκλογικη εκστρατεια εδω μεσα ούτε μαζευουμε σταυρους για να εκλεγουμε καπου τύπε

Αρα μπορουμε ανετα να λεμε αυτα που πιστευουμε

Μα αυτή είναι η μαλακία των πουλιών.Οτι πιστεύουν οτι ανήκουν σε κάποιο είδος νοητικής αριστοκρατίας,όπου η γνώμη τους μετράει δέκα φορές περισσότερο από αυτή των άλλων.
Τα άτομα σαν εμένα έχουμε συνηθίσει αντίθετα να μας αγνοούν οι πάντες,είμαστε underdogs.Δηλαδή εκ των προτέρων ξεκινάμε με μειονέκτημα,οτι κατά πάσα πιθανότητα θα μας αγνοήσουν εντελώς.Είναι περίπου δεδομένο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Μα αυτή είναι η μαλακία των πουλιών.Οτι πιστεύουν οτι ανήκουν σε κάποιο είδος νοητικής αριστοκρατίας,όπου η γνώμη τους μετράει δέκα φορές περισσότερο από αυτή των άλλων.
Το θεμα ειναι οτι καποιοι απλως το νομιζουν.

Αλλά καποιοι αλλοι απλως ειναι.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ακαπορε-ίζεις τύπε, νου σου.  :happy: :happy: :happy:
Είναι μπαναρισμένος και κάποιος πρέπει να συνεχίσει τον αντι-λαθρομεταναστευτικό αγώνα εδώ αφού δεν υπάρχει εμφανής βούληση απο τους ΝΔημοκράτες του site απο τότε που γίνατε κυβέρνηση :happy: :happy: :happy:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πουλί μεχρι θανατο τύπε
Πρέπει να έχει δίκιο ο μέγας αρχηγός Κμαν πως το πουλί έχει σχέση με το δικαστικό σώμα! Για να του γλύφεις τόσο πολύ τα μπαλάκια κάτι παίζει μεταξί σας  σε επαγγελματικό επίπεδο μιας και είστε και οι δύο στη ...δικαιοσύνη... 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
μηπως ειναι απο εισπρακτικη εταιρια?

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Πρέπει να έχει δίκιο ο μέγας αρχηγός Κμαν πως το πουλί έχει σχέση με το δικαστικό σώμα! Για να του γλύφεις τόσο πολύ τα μπαλάκια κάτι παίζει μεταξί σας  σε επαγγελματικό επίπεδο μιας και είστε και οι δύο στη ...δικαιοσύνη... 
Οσμή διαπλοκής μεταξύ καλησπεράκια κ μπούφου... Λες, τύπε;
Εγώ πάντως είμαι με τον μέγιστο Λάκη, ψηφίζουμε νδκράτες φέτος
Ήδη έφερα 3 ψήφους στο πουλί κ κάνουμε αγώνα για την προσπέραση.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.861
Πόντοι
7.265
Για το πουλάκι το λατρεμένο μας που απο σπουργίτη νόμιζε θα γίνει αετός.  :S

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Οσμή διαπλοκής μεταξύ καλησπεράκια κ μπούφου... Λες, τύπε;
Εγώ πάντως είμαι με τον μέγιστο Λάκη, ψηφίζουμε νδκράτες φέτος
Ήδη έφερα 3 ψήφους στο πουλί κ κάνουμε αγώνα για την προσπέραση.
Πως είδες την χτεσινή ιστορία του πουλιού? Εμένα με συγκίνησε μερικώς και έχω σταματήσει την σκληρή αντιπαράθεση! Όχι βέβαια πως δεν θα τον ψήφιζα!
Τη τραπεζικό λες να την πηδάει προσφυγόπουλο μέχρι να καβατζώσει κάποιον με πολλά νούμερα στο βιβλιάριο καταθέσεων και πρόθυμο για χοντρή επένδυση για πάρτη της?  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Το θεμα ειναι οτι καποιοι απλως το νομιζουν.

Αλλά καποιοι αλλοι απλως ειναι.

Εγώ είπα οτι το πουλί είναι πιο έξυπνος από τους συνήθεις δεξιούς.Απλά άμα πας και λες οτι οι Ελληνες ήταν κλεφτοκοτάδες και μικροεγκληματίες στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 30,μπορεί να έχεις δίκιο και να είναι γαμώ τα επιχειρήματα αλλά είσαι προσβλητικός.Ο άλλος δεν μπορεί να τα ακούει αυτά.Ειδικά άμα έχει κανά θείο που μεγαλούργησε ΗΠΑ.
Για δικαστήριο καλά είναι,σε φόρουμ δε γράφονται.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.762
Πόντοι
5.506
το πουλι την θελει την προκριση....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
63K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom