lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Και εσυ στην αφεντρα σου... Στραπον και μετα γλυψε καμια πατουσα....τσιρακι μπηκες εδώ για να μου κανεις κριτικη στο μυνημα που εγραψα?
τη φρουτοκρεμα σου και νανι

Και εσυ στην αφεντρα σου... Στραπον και μετα γλυψε καμια πατουσα....τσιρακι μπηκες εδώ για να μου κανεις κριτικη στο μυνημα που εγραψα?

Ποιοι άλλοι τρόποι υπάρχουν?Εσύ βάζεις τον εαυτό σου στους δυνατούς παίκτες?
καλα τα λες αλλα σε τέτοιες ορχηστρες η πιο ομορφη εχει να κανει σεξ 10 χρονια αν εχει κανει κιολας, ποσταρε καμμια μαηλη σαηρους καλυτερα
Πριν λιγες μερες, ειχα επιστρεψει σπιτι και μπηκα στο αγαπημενο μας φορουμ να περασω ευχαριστα την ωρα μου. Ειδα καποια ποστ που ειχες γραψει σχετικα με το "αθλημα" τις τιμες που παιζουν και το ποσο σκληρα πρεπει να εργαζεται καποιος στο να μπορει να παιζει μπαλα ετσι και να εχει να πληρωνει για να γαμαει τετοια μουνια.
Σκεπτομενος οτι μου εισαι συμπαθης, οτι εισαι αξιος παιχτης και το πολεμας οπως μπορεις για να πετυχεις το στοχο σου, ειπα να σου στειλω ενα πμ ωστε να σου προτεινω καποιους τροπους στο να βελτιωσεις τα οικονομικα σου με πιο ευκολο τροπο αλλα και να αποκτησεις τη δυνατοτητα να παιζεις με καλα μουνια χωρις να χρειαζεται να πληρωνεις τοσα πολλα λεφτα. Αλλωστε δεν ειναι μονο θεμα χρηματων αλλα και ευχαριστησης. Ειναι εντελως διαφορετικη φαση να κανει μαζι σου σεξ μια κοπελα επειδη τη πληρωνεις και εντελως διαφορετικο να γουσταρει να γαμιεται μαζι σου. Αλλη φαση, εντελως διαφορετικα ολα.
Ακομα και σημερα, δεν ελαβα ποτε απαντηση στο μηνυμα που σου εστειλα. Θεωρησα οτι δεν γουσταρεις και το αφησα ως εχει.
Τωρα αν ειμαι εγω παιχτης ή οχι, θα το μαθαινες αν απαντουσες στο μηνυμα. Πιθανον να γνωριζομασταν και απο κοντα, να παιζαμε παρεα, να ανταλλασαμε αποψεις πανω στο θεμα στη πραξη, ζωντανα.
Τη στιγμη που δεν απαντησες εδω και μερες που εκανα πρωτος τη κινηση με καλη προθεση, δεν εχει νοημα να πουμε κατι αλλο.
Ευχομαι να εχεις υγεια και καλα γαμησια.
Ουτε θα λαβεις...
Οπως εχε γραψει παλιοτερα καποιος συναγωνιστης, ο Κατα-Καϋμενος ειναι ικανος να μπει μεσα στο FKK στην Γερμανια που το πηδημα εχει ενα 60αρι και να σκορπαει 500ρικα λεγοντας οτι εβγαλε γκομενα και κατατροπωσε τους...Τουρκους
Πριν λιγες μερες, ειχα επιστρεψει σπιτι και μπηκα στο αγαπημενο μας φορουμ να περασω ευχαριστα την ωρα μου. Ειδα καποια ποστ που ειχες γραψει σχετικα με το "αθλημα" τις τιμες που παιζουν και το ποσο σκληρα πρεπει να εργαζεται καποιος στο να μπορει να παιζει μπαλα ετσι και να εχει να πληρωνει για να γαμαει τετοια μουνια.
Σκεπτομενος οτι μου εισαι συμπαθης, οτι εισαι αξιος παιχτης και το πολεμας οπως μπορεις για να πετυχεις το στοχο σου, ειπα να σου στειλω ενα πμ ωστε να σου προτεινω καποιους τροπους στο να βελτιωσεις τα οικονομικα σου με πιο ευκολο τροπο αλλα και να αποκτησεις τη δυνατοτητα να παιζεις με καλα μουνια χωρις να χρειαζεται να πληρωνεις τοσα πολλα λεφτα. Αλλωστε δεν ειναι μονο θεμα χρηματων αλλα και ευχαριστησης. Ικανοποιησης, οτι παιζεις και αλλιως και οχι μονο στηριζομενος στα φραγκα.
Ακομα και σημερα, δεν ελαβα ποτε απαντηση στο μηνυμα που σου εστειλα. Θεωρησα οτι δεν γουσταρεις και το αφησα ως εχει.
Τωρα αν ειμαι εγω παιχτης ή οχι, θα το μαθαινες αν απαντουσες στο μηνυμα. Πιθανον να γνωριζομασταν και απο κοντα, να παιζαμε παρεα, να ανταλλασαμε αποψεις πανω στο θεμα στη πραξη, ζωντανα.
Τη στιγμη που δεν απαντησες εδω και μερες που εκανα πρωτος τη κινηση με καλη προθεση, δεν εχει νοημα να πουμε κατι αλλο.
Ευχομαι να εχεις υγεια και καλα γαμησια.
Θεωρω οτι δεν ειναι σωστο να λεμε διαφορα για εναν ανθρωπο που δεν γνωριζουμε απο κοντα.
σκασε ρε μαλακα σκυλοφιλε εσυ που δε χανεις αφορμη να ριξεις το δηλητηριο σουτο πουλί ειναι κατηγορία ο ιδιός έχει ανέβει τα σκαλόπάτια της μαλακίας με γερανό.
Εσύ ζητάς προσωπικά στοιχεία.Εγώ έγραψα στα παιδιά οτι αν δε θέλουν να τα σκάσουν πρέπει να αντιρροπήσουν σε προσπάθεια και ρίσκα,πρέπει να σκίσουν σόλες.Είναι πολύ δύσκολα εκεί έξω γιατί άλλοι χιλιάδες θέλουν ακριβώς το ίδιο που θέλεις εσύ και πρέπει κάπως να τους νικήσεις.Το θήραμα είναι περιορισμένο και οι καυλείς πολλοί.
Οι περισσότεροι όταν συνειδητοποιούν τι ανταγωνισμός παίζει για τα μουνία,κλάνουν απλώς και αποσύρονται εντελώς.
Ο ανθρωπος στο βιντεο που ποσταρες, κανει μπαμ οτι εχει θεματα. Εμφανιση, γλωσσα προσωπου, γλωσσα σωματος, κινησεις, τροπος που μιλαει, χροια φωνης. Εκτος αυτου, δεν μου φαινεται να τα εχει καταφερει επαγγελματικα και να παιζει δυνατα στο θεμα χρημα.
Δεν εχει κατι να μου πει ο ανθρωπος του βιντεο. Το οτι τον βλεπουν αλλοι που εχουν και αυτοι τα θεματα τους και τη βρισκουν με το να τον ακουν, ειναι δικαιωμα τους.
τσιρακι μπηκες εδώ για να μου κανεις κριτικη στο μυνημα που εγραψα?
Καλά το πάς εσύ αλλά το μαλακιστήρι κάθισε και έγραψε ολόκληρη ιστορία χθες το βράδυ, κοινώς τρόλαρε, μπας και μαζέψει καμιά ψήφο και βγαίνεις τώρα και του κόβεις το ρεύμα.Το γεγονος οτι ο τυπος πουλι, ενας ανθρωπος που πραγματικα ξεχωριζει εδω μεσα με το πνευμα, τις αποψεις και τον τροπο σκεψης του, παιρνει τοσες ψηφους, με οδηγει στο ακολουθο συμπερασμα:
Τελικα αυτος ο διαγωνισμος ουσιαστικα δεν αναδεικνυει τον μιστερ μαλακα της χρονιας.
Αναδεικνυει σε τι ποσοστο ειναι μαλακες και κομπλεξικοι οι ιδιοι οι ψηφοφοροι-μελη του.
Δυστυχως ειναι μεγαλο.
Για μενα το να ψηφιζει καποιος το πουλι ως μαλακα, ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι μαλακας ειναι ο ιδιος
Ακομη και οι ιστοριες του ειναι εξυπνες και πνευματωδειςΚαλά το πάς εσύ αλλά το μαλακιστήρι κάθισε και έγραψε ολόκληρη ιστορία χθες το βράδυ, κοινώς τρόλαρε, μπας και μαζέψει καμιά ψήφο και βγαίνεις τώρα και του κόβεις το ρεύμα.![]()
Το γεγονος οτι ο τυπος πουλι, ενας ανθρωπος που πραγματικα ξεχωριζει εδω μεσα με το πνευμα, τις αποψεις και τον τροπο σκεψης του, παιρνει τοσες ψηφους, με οδηγει στο ακολουθο συμπερασμα:
Τελικα αυτος ο διαγωνισμος ουσιαστικα δεν αναδεικνυει τον μιστερ μαλακα της χρονιας.
Αναδεικνυει σε τι ποσοστο ειναι μαλακες και κομπλεξικοι οι ιδιοι οι ψηφοφοροι-μελη του.
Δυστυχως ειναι μεγαλο.
Για μενα το να ψηφιζει καποιος το πουλι ως μαλακα, ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι μαλακας ειναι ο ιδιος
Ψηλα το πουλι και χαμηλα ο ΣουκερΑσπονδος φιλος ο alex71 μαλλον θα πετυχει να προκριθει το πουλι προσπαθωντας να το προστατεψει.
Μεγαλη παραγκα σε αυτον τον ομιλο.