Eraser..
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 33.067
- Πόντοι
- 6.256
δεν ειναι αομματος απλα δεν ξερει ολα τα γραμματα...μεχρι δευτερα πηγε

28 euros εχει το ειπε καποιο μελος :S :S :S
Δε νομιζω οτι εχει και πολυ σημασια, η κοπελα θα νοιαστει πιο πολυ για τον εσωτερικο σου κοσμο:
https://[URL unfurl="true"]www.fimes.gr/wp-content/uploads/2017/04/%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF.jpg[/img[/URL]]
[/quote]δεν θελω να το παιξω και πολυ βουτσας - εχω και κοτερο παμε μια βολτα
θελω να δει οτι εχω ολο το πακετο
και μπρουκλης αλλα και γαμικος
δεν θελω να το παιξω και πολυ βουτσας - εχω και κοτερο παμε μια βολτα
θελω να δει οτι εχω ολο το πακετο
και μπρουκλης αλλα και γαμικος
40% εκπτωση και out of stock λεει ρε αομματε
εντωμεταξυ εχω στειλει και τον κολλητο μου να τη δει και του εκανε και αυτου συμβολαιο (τρου στορυ)Ο καλυτερος τροπος για να την δελεασεις ειναι το Ε9
Αρκει να εχει πανω απο 5 γραμμες
εντωμεταξυ εχω στειλει και τον κολλητο μου να τη δει και του εκανε και αυτου συμβολαιο (τρου στορυ)
εντωμεταξυ εχω στειλει και τον κολλητο μου να τη δει και του εκανε και αυτου συμβολαιο (τρου στορυ)
Το καλύτερο στύλ που έχει παρουσιαστεί EVER στο σάιτ είναι αυτό του αρχηγού ΚΜΑΝ!!Ο καλυτερος τροπος για να την δελεασεις ειναι το Ε9
Αρκει να εχει πανω απο 5 γραμμες

Το καλύτερο στύλ που έχει παρουσιαστεί EVER στο σάιτ είναι αυτό του αρχηγού ΚΜΑΝ!!
Αρκεί να έχει μαζί του cash σε καινούργια διακοσαεύρα τις καταθέσεις τις εθνικής με τρόπο που να φλασάρουν!![]()
Και ας φορας σπορτεξακι με βερμουδα

![]()
![]()
Σε αυτό συμφωνώ απολύτως! Είχα τέτοιον πελάτη που ήταν Κυβερνήτης κράτους ! Δίπλα του ήταν μιά μουνάρα στη τρίχα!
Βέβαια μην υπερεκτιμούμε και τα κοριτσάκια που δουλεύουν στη "λάτζα" της τράπεζας! ..
Για την Ελληνική κοινωνία του δήθεν και της παπάτζας που εκπροσωπεί το πουλί μια χαρά ζευγαράκι θα ήταν! Βισματωμένη και αυτή με τουπέ, φιγουρατζής θολοκουλτουριάρης και ο άλλος δεν υπήρχε λόγος να μην τον γουστάρει...Ακριβως. Η τραπεζα ειναι μια πολυ κυριλε δουλεια, αλλα οι κοπελες στα Καταστηματα δεν παυουν να ειναι στη 'λαντζα' οπως λες.
Στο εξωτερικο, η πλειοψηφια σε τετοιες θεσεις ειναι φτωχες μαυρουλες και οι μισθοι συνηθως μισθοι ανειδικευτου
Η χλιδα ειναι στα κεντρικα των τραπεζων.
οι τραπεζικες δινουν κωλο
αλλα όχι σε κλαρινογαμπρους
οποιος τη γαμαει την εχει στο φτυσιμο και εκεινη τρεχει από πισω του
κατι σαλιαριδες κλαρινογαμπρους τους εχει για να παιρνει bonus στην τραπεζα και για να της κανουν τον ταξιτζή
μετα αναρωτιομαστε γιατι οι ελληνιδες είναι ετσι
οι πιρφοροι τις καταντησαν όπως είναι, επειδή τους κοιταξε είναι ετοιμοι να πουλησουν νεφρο για παρτη της
το θυμα εχει κερδισει την ψηφο μου
Μεχρι παιδικο σταθμο πηγα ρε αρκιντι.... :S :S :S
εκεινη τη μερα που φοραγε το μαυρο φορεμα με τη χαρακια στα βυζομπαλα (αν και αδυνατη εχει κατι 4αρια θανατος) πηγα σπιτι και τη βροντηξα καμια 5-6αρια φορες
ποναγε το περινεο και τα αρχιδια μου μετα δε μπορουσα να κατσω στην καρεκλα