papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 240
- Like
- 62.271
- Πόντοι
- 40.703
καλα το ξερουμε, δε χρειαζεται να φωναζεις.ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΥΣΤΗΣ
ξαναγυρισες ?
και νομιζα οτι πηγες πιατσα να κανεις παρεα στην πιξουλα.

καλα το ξερουμε, δε χρειαζεται να φωναζεις.ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΥΣΤΗΣ

Τι είναι χειρότερο από το να είσαι μίστερ μαλάκας;;;καλα το ξερουμε, δε χρειαζεται να φωναζεις.
ξαναγυρισες ?
και νομιζα οτι πηγες πιατσα να κανεις παρεα στην πιξουλα.![]()
με απαξιωσες τωρα μαρηΤι είναι χειρότερο από το να είσαι μίστερ μαλάκας;;;
Να είσαι ΔΕΥΤΕΡΟΣ μίστερ μαλάκας, ούτε γι αυτό δεν είσαι ικανός.
Τα ναυάγια και η πλεμπα πάνε στο βρωμο Μετάξι.Σωστά μόνο εφοπλιστές ελέώ ελληνικών κυβερνήσεων υπάρχουν στην Ελλάδα![]()
και γω σου δινω σπερμα απο την αρχη στο χαλαρο, αλλα δε φαινεται να βαζεις μυαλο.
πας να το παιξεις νιπλοφσκι και εσυ, αλλα θα σου βγει σε κακο... ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ![]()

Τα ναυάγια και η πλεμπα πάνε στο βρωμο Μετάξι.
Οι κυριλέ συναγωνιστές δεν πάνε πιο κάτω από Φυλής...

συνεχιζεις και με απαξιωνεις μαρηΕ τι να σου κάνω μωρή ρόμπα, μέχρι και αυτό το βλήμα ο @Kalogero σήκωσε ένα μαστραπαδάκι φέτος, εσύ άχρηστος τελείως.
μπραβο μαστορα, δειξε επιπεδο τωρα και οχι κωλοΆσε... Ξέρω... Θα με ξαναπείς τραβελομπαλότσα και θα μου χαλάσεις την εικόνα.
Θα βγαίνω στο δρόμο, θα με κοιτάνε όλοι και θα λένε: Κοίτα μια τραβελομπαλότσα που τον ξεμπρόστιασε ο τεράστιος Παπαροφίλιππας.
Δεν θα έχω πρόσωπο να πατήσω στο ΚΑΠΗ. Η ζωή μου θα γίνει μια κόλαση.
Ρε είστε τόσο άρρωστοι μαλάκες εσύ και ο Καβαλοκαλαμόγερας, που μπερδεύετε πραγματικά το μέσα με το έξω;;;![]()
μαρη ξεκουρδιστη μπετονιερα, μεχρι και βιδεο με πακιστανους ιμιτασιον μας βαζεις... τοση εμμονη εχεις πχια με αυτην τη φυλη ???Αληθεύει δροσερούλη ότι ο καλλιτέχνης εμπνεύστηκε από σένα και τον τραλαλάκη όταν έγραψε αυτό το σουξέ;
αυτο ταιριαζει ταμαμ στο ταιρι σου τον πιμπο.Ξέρω τα γούστα σου δροσερούλη και απ'ότι βλέπω σε πήρανε χαμπάρι και οι άλλοι τι αχόρταγη σπερμοκαταπιόλα είσαι.![]()
![]()

Εδώ μέσα τρέμεις για την εικόνα σου, γιατί εδώ είναι η ζωή σου, εδώ έψαχνες να κάνεις φίλους που τελικά σε πρόδωσαν και γύρευες να τους δικάσεις. Το έξω ξέχνα το, δεν υπάρχει για σένα.Άσε... Ξέρω... Θα με ξαναπείς τραβελομπαλότσα και θα μου χαλάσεις την εικόνα.
Θα βγαίνω στο δρόμο, θα με κοιτάνε όλοι και θα λένε: Κοίτα μια τραβελομπαλότσα που τον ξεμπρόστιασε ο τεράστιος Παπαροφίλιππας.
Δεν θα έχω πρόσωπο να πατήσω στο ΚΑΠΗ. Η ζωή μου θα γίνει μια κόλαση.
Ρε είστε τόσο άρρωστοι μαλάκες εσύ και ο Καβαλοκαλαμόγερας, που μπερδεύετε πραγματικά το μέσα με το έξω;;;![]()

μπραβο μαστορα, δειξε επιπεδο τωρα και οχι κωλο![]()
Γράφει ο καθένας τη μαλακία του ...
ΚΑΙ Ο ΣΤΑΡ .... ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ .... ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ !!!!!!!
Ο Φρανκ Σινάτρα της Μαλακίας.
Ο Πίξουλας.
Το κεντρικό πρόσωπο .
Ο μαλάκας που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει .
Κατευθείαν το πήρε.
Κανείς δεν τον αμφισβητεί .
Πρόκειται για τον όμηρο της μαλακίας.
Εδώ πρέπει να γράφεται μόνο το έπος του !
Η πιξουλιάδα !!!!!!
Εδώ μέσα τρέμεις για την εικόνα σου, γιατί εδώ είναι η ζωή σου, εδώ έψαχνες να κάνεις φίλους που τελικά σε πρόδωσαν και γύρευες να τους δικάσεις. Το έξω ξέχνα το, δεν υπάρχει για σένα.
Και η ζωή σου εδώ μέσα είναι ήδη κόλαση.![]()
Δεν θέλω να σας αποσπάσω από τις απέλπιδες προσπάθειες που κάνετε, για να κερδίσετε, έστω και τελευταία στιγμή, τον τίτλο, αλλά παρεμπιπτόντως ακόμα αναμένω τις αποδείξεις για την σεξουαλική ταυτότητα που αγωνίζεστε να μου προσάψετε.![]()