ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.347
- Πόντοι
- 24.596
μολις καταμετρηθουν της 1ης Αθηνων μπορει να δουμε επικη ανατροπη

νομιζω οτι πρεπει να κανεις αιτηση στο gayclub φυλλο, χαραμιζεσαι.Σε βλέπω που κάνεις ανάβαση στον Όλυμπο της μαλακίας και πλέον πας για να γίνεις ο 13 θεός πάνω από τον Δια στο στοιχείο σου![]()
Γιατί πετάς αγγλικές λέξεις μέσα στις προτάσεις σου;
Έχεις κάνει και εσύ χρόνια στο εξωτερικό και δυσκολεύεσαι με τη μητρική σου;
Δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε το φύλλο μηδέν για να καταλάβετε την εμμονή του Παπαροφίλιππα με τα πουστροκωλομπαράδικα. Μόνο γι αυτά γράφει. Δεύτερη φύση του έχει γίνει η ανωμαλία.
Δεν τον ξέρω τον παπαφιλιππα
αλλά εννοείς σε ενοχλεί πιο πολυ που χωνετσι στο νήμα αυτό φύλλο μηδέν από κάποιους άλλους που βρίζουν κ λεν να ψοφήσεις και σκατα στον τάφο σου;;;;;![]()
Εγώ δεν έχω διαβάσει ποτέ ποστ του px στο οποίο βρίζει...Δεν τον ξέρω τον παπαφιλιππα
αλλά εννοείς σε ενοχλεί πιο πολυ που χωνετσι στο νήμα αυτό φύλλο μηδέν από κάποιους άλλους που βρίζουν κ λεν να ψοφήσεις και σκατα στον τάφο σου;;;;;![]()
Χάλασε και ο Ρετρότυπος Retro παντα σε πνευμα συμφιλιωσης,σε καμια περιπτωση δεν βαζει πριζες για να πεφτουν γαμωμανες και να δινονται ραντεβου θανατου
![]()
Και πάλι μεροληπτείτε. Σε κάθε ποστ της μπαρόκας, αναφέρεται σε περιπτύξεις μεταξύ ανδρών . Δεν σχολιάσατε ποτέ.
Man τι λέει για ρεβεγιόν NYE ?Δεν γνωρίζω το νήμα
Δεν γνωρίζω δεν σπαντω![]()
Man τι λέει για ρεβεγιόν NYE ?
Ερυθραία ? Τσάντ ? Μάλι ?
Σε μια διεθνή προσωπικότητα σαν τον κ. Σεξ Ηφαίστειο, μόνο μια αντίστοιχου βεληνεκούς προσφώνηση του αρμόζει.Θα σας συνιστούσα να αντικαταστήσετε το, Μan, με, Τύπε.
Σε μια διεθνή προσωπικότητα σαν τον κ. Σεξ Ηφαίστειο, μόνο μια αντίστοιχου βεληνεκούς προσφώνηση του αρμόζει.
Όοοοοοχι ...δεν έχει χριστεί !Αν είναι έτσι θα έπρεπε να τον προσφωνείτε Sir.
Λειβαδιά, είναι σοβαρό μέρος !Τώρα άμα μου πει ότι θα πάει Λειβαδιάε τύπε θα τον πω
Ε ναι ,Δεν βρίζει όταν τρωειΕγώ δεν έχω διαβάσει ποτέ ποστ του px στο οποίο βρίζει. .
Ε ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΥΣΤΡΑ.Και πάλι μεροληπτείτε. Σε κάθε ποστ της μπαρόκας, αναφέρεται σε περιπτύξεις μεταξύ ανδρών . Δεν σχολιάσατε ποτέ.
Sir είναι ο Δαλαι Λάμα @daima703 .,,,,τον βρίζουν κ δεν βρίζει !!Αν είναι έτσι θα έπρεπε να τον προσφωνείτε Sir.
λαγνοτραβελακο, πονεσες το ξερω... οπως και η φιλεναδα σου.Ασχολείστε εσείς τόσο πολύ, που με έχετε καλύψει. (Και όχι μόνον εμένα. Όλους μας νομίζω).
Λειβαδιά, είναι σοβαρό μέρος !
![]()
εμένα γιατί αν μου πει ότι πάει για σούσι ή αστακομακαρονάδες , ειδικά με γυναίκα, μου βγαίνει να τον πω "μαλάκα" , "αρχίδι" ή "μουνόπανο" ;;