barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.555
- Πόντοι
- 5.506
Μπράβο ναυάγιο, εφιάλτης σου έχω γίνει, θα γυρίσεις να ψάχνεις τα ποσταρίσματά μου ΕΝΑ ΕΝΑ, πολύ σχολαστικά. Αλλά πάλι ΔΕ ΣΕ ΓΑΜΑΩ, όσο και να σκούζεις μπούστη.
Μπράβο ναυάγιο, εφιάλτης σου έχω γίνει, θα γυρίσεις να ψάχνεις τα ποσταρίσματά μου ΕΝΑ ΕΝΑ, πολύ σχολαστικά. Αλλά πάλι ΔΕ ΣΕ ΓΑΜΑΩ, όσο και να σκούζεις μπούστη.
τραβα πλυνε τη μαπα σου μαρη ψωλοχυμενη λαστιχου, αρκετη ενυδατωση εφαγες και σημερα εντος ολιγων λεπτωνΜπράβο ναυάγιο, εφιάλτης σου έχω γίνει, θα γυρίσεις να ψάχνεις τα ποσταρίσματά μου ΕΝΑ ΕΝΑ, πολύ σχολαστικά. Αλλά πάλι ΔΕ ΣΕ ΓΑΜΑΩ, όσο και να σκούζεις μπούστη.

Σ έχουν χύσει 51 μύστες χύστες από το μεσημέρι και μιλάς ακόμα για ψωλοχύματα ρε μπουκωμένε;τραβα πλυνε τη μαπα σου μαρη ψωλοχυμενη λαστιχου, αρκετη ενυδατωση εφαγες και σημερα εντος ολιγων λεπτων![]()
χυνω εσενα μαρη λαστιχου και αυτο αρκει... ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ !!!Σ έχουν χύσει 51 μύστες χύστες από το μεσημέρι και μιλάς ακόμα για ψωλοχύματα ρε μπουκωμένε;

Παικταρα μπαρόκ ή οποιοσδήποτε άλλος , εντελώς διακριτικά και χωρίς να χαλάσω την ροή τηςΣ έχουν χύσει 51 μύστες χύστες από το μεσημέρι και μιλάς ακόμα για ψωλοχύματα ρε μπουκωμένε;
υπαρχει και πιο ακραίο τύπε. ακουστηκε οτι σε γνωστό ΤΙΜΗΜΕΝΟ μέλος του κανε κονε για χάπι εντ μέσω παλινδρόμησης σε διπλοσάγονο νανουκας με εξτραδακι γλυκο του κουταλιού σε διάφανο πιατο με ασπρο πλαστικό σεμεδακι![]()
Χύνεσαι πάνω σου μωρή ρουφήχτρα και κατευθείαν τα ρουφάει ο κώλος σου από συνήθεια ρε κουρκούταβλε, σκούπα Hoover 2500 Watt έχει γίνειχυνω εσενα μαρη λαστιχου και αυτο αρκει... ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ !!!
αλλο που δεν ηθελες δηλαδη![]()
Δεν ξέρω, τύπος Κύριος δικηγόρος οτι και να είναι τον κώλο του κορώνα γράμματα δεν τον παίζει όπως η μπούστρα.Παικταρα μπαρόκ ή οποιοσδήποτε άλλος , εντελώς διακριτικά και χωρίς να χαλάσω την ροή της
ποιοτικής συζήτησης , σε ποιο τιμημένο μέλος μπορεί να αναφέρεται ο παρακάτω ποιητής![]()
ρε κουρκούταβλε,
ουτε 10χρονο τετοια φαντασιαΧύνεσαι πάνω σου μωρή ρουφήχτρα και κατευθείαν τα ρουφάει ο κώλος σου από συνήθεια ρε κουρκούταβλε, σκούπα Hoover 2500 Watt έχει γίνει
Εσύ νόμιζες οτι δεν ξέρουμε από που βγαίνει το papaphilips μωρή ρουφήχτρα;;;ουτε 10χρονο τετοια φαντασια
![]()
μπραβο κουλοκομματοσκυλο![]()
εκτος απο λαστιχου, εισαι και εξυπνοςΕσύ νόμιζες οτι δεν ξέρουμε από που βγαίνει το papaphilips μωρή ρουφήχτρα;;;
![]()
![]()

Εγώ το ξέρω, εσύ ακόμα να αποδεχθείς οτι είσαι μπούστης.εισαι και εξυπνος![]()
ΚΛΑΙΩAlex71 = φιλοκουλικός κυβερνητικός εκπρόσωπος του Μπου, κορονόκαυλος, αντιρώσος, λαθρολάγνος, καλησπεράκιας, χοντρολάγνος
papaphilips = αντικυβερνητικός, αντισυστημικός, ξερόλας, τρελόμπαλα των νημάτων με αφηρημένη σκέψη
τσακμακι εισαιΕγώ το ξέρω, εσύ ακόμα να αποδεχθείς οτι είσαι μπούστης.
Κλασικός Κούλης δλδΑγαπητέ καπιτάνο μας, μιλώντας ειλικρινώς ο Alex71 είναι ένας παίκτης που δεν του αρέσει να ξεβολευεται! Για να παίξει σε ένα γήπεδο, το χορτάρι πρέπει να είναι κομμένο στα εκατοστά που ο ίδιος θα θέσει ως προϋπόθεση, οι διαφημίσεις στο γήπεδο πρέπει να έχουν επιλέγει από τον ίδιο και γενικώς θέλει το παιχνίδι να παίζεται στο γήπεδό του και να έχει τον απόλυτο έλεγχο.
Στη διοργάνωση του Στέκα ένιωθε μια ψευδή ασφάλεια πως ο διοργανωτής ηταν δικός του, ενώ τώρα πιστευει λανθασμένα πως έχει να κάνει με αντίπαλο διοργανωτή που μπορεί να επειρρεάζει ψηφοφόρους.
Και συ μπούστης. Αποδέξου το και ζήσε με αυτό.τσακμακι εισαι![]()
Και συ μπούστης. Αποδέξου το και ζήσε με αυτό.

Άμα ήταν έτσι η δικιά μου θα έπρεπε να μετρήσει για 10 αλλά τελικά μόνο μια καταχωρήθηκε.Το θρίλερ συνεχίζεται για μια θέση στον τελικό! Στήθος με στήθος η μονομαχία με κάθε ψήφο να έχει ειδικό βάρος![]()