Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Αυτη ναι,πολυ καλη.Έλενα εννοείς αυτήν που είναι στο ***** ;
Αυτη ναι,πολυ καλη.Έλενα εννοείς αυτήν που είναι στο ***** ;
Δικός σου;Κλωνος ητανε και παει...
130€ η ώρα!?Όποιος ξέρει κάτι για Ελενα Ρουμανα με τα όμορφα ματάκια και βυζάκια ας πει.. Μου έλειψαν τα βυζομπαλα της![]()
Σοβαρα τώρα?130€ η ώρα!?
Σε ποιο dating ? Θα ήθελα να το δω.Πετυχα τη βυζαρου βουλγαρα Γαληνη απο τις Βιλλες σε dating app. Τι φαση;? Ψαχνει γαμια ή πελατες;
δεν νομίζω ...μάλλον πελάτες θα ψάχνει......αλλα τον έκανε σε λάθος app.....κι άλλη πέτυχα εγω,αλλά μετα εβγαλε αγγελια σε σεξ σαιτ.....Πετυχα τη βυζαρου βουλγαρα Γαληνη απο τις Βιλλες σε dating app. Τι φαση;? Ψαχνει γαμια ή πελατες;
Προσεχεις για να εχεις γιατι δεν εισαι αλλος ενσς ψωλομυαλος με αυτοκαταστροφικες τασεις...ευ γε !Σύντροφοι!!!!!!!!!!! τι κάνετε??? σας γράφει ίσως ο κορυφαίος ''χέστης'' πριν κάνω εμβόλιο δεν ασχολούμαι . Είδα γνωστούς να χάνονται και δεν....μου λείψατε αλλά δεν μπαίνω εσκεμμένα να μην έχω πειρασμούς ....αλλά σε κάποια φάση θα κάτσω να σας διαβάσω....
Διόρθωση! με 6-7 το πρωί γράφει....Ανοίγουν τα σπιτάκια Παρασκευή και Σάββατο λέει με ωράριο 10 το πρωι με 7 το απόγευμα... Ωράριο κοριτσιών και προγράμματα δεν βάλανε... Αναμένουμε να δούμε τι παίζει...
μηπως στο φαηντγκερλς την καναν την αναρτηση πρωταπριλια?Διόρθωση! με 6-7 το πρωί γράφει....
Δεν ξέρω φίλος.. Θα κάνω τηλέφωνακι και ενημερώνω.... Πριν 6 μέρες πάντως είχαν ανεβάσει τη σελίδα και όχι χθες, γιατί έχει σχόλια μιας βδομάδας εκεί...μηπως στο φαηντγκερλς την καναν την αναρτηση πρωταπριλια?
ξες τι προστιμα εχουν φαει τα μαγαζια για πολυ πιο ηπια θεματα? πχ ικα? εδω δεν ειναι αθήνα.
τηλεφωνα δεν σηκωνουν!!οποτε ακυρο αυτο που γραψανε για παρασκευες και σαββατα!!Δεν ξέρω φίλος.. Θα κάνω τηλέφωνακι και ενημερώνω.... Πριν 6 μέρες πάντως είχαν ανεβάσει τη σελίδα και όχι χθες, γιατί έχει σχόλια μιας βδομάδας εκεί...