Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.150
Πόντοι
361
Γειά σας παιδιά , αν και είμαι μπουρδελιαρης χρόνια τώρα έκανα λογαριασμό στο site για να αναφέρω μια πληροφορία σημαντική που έφτασε στα αυτιά μου , δεν ξέρω όμως αν είναι αλήθεια η ψέμα και απλώς θέλουν να μας κάνουν ζημιά.... Πρόκειται για την Λάρα μας.... Πήγε Βουλγαρία αλλά μάλλον δεν μπορεί να έρθει γιατί έχει κολλήσει κοροναιο.... Δεν θέλω να το πιστέψω, το πιο σίγουρο είναι να λένε παραμύθια ανταγωνιστές και αντίζηλοι της.... Αυτά.....

Η Λαρα δεν κολησε κοροναιο.Οποτε η πληροφορια σου ηταν λαθος.

Επισης να προσθεσω οτι δοκιμαστηκε η Εφη απο Φριξου κατι (Blue Dreams) πολυ δυνατο το μικρο! μ'αρεσε! Αυτη παντως παιζει να κανει και ακαποτα σε μεγαλο προγραμμα (αυτο μου εβγαλε μεσα στο δωματιο) το λεω γιατι εκει που καναμε 69 και της λεω γυρνα να σε γαμησω μου στηθηκε και ηταν ετοιμη να τον παρει χωρις καποτα απλα εγω εκανα 2-3 πουτσοτριψιματα για να δω τι παιζει και της λεω αντε φερε προφυλακτικο για να ξυπνησει.
Η Λάρα με τόσα αντισώματα πιστεύω πως δεν παίζει να έχει κολλήσει τίποτα :P

Ισως να μην μπορεί να ταξιδέψει , η να μην δοκίμασε ακόμα , ποιός ξέρει.

By the way την Αλιόνα είδα την έβγαλαν απο το άλλο σάιτ , ξέρει κανεις αν πήγε καμια Αθήνα η αν έφυγε τελείως απο την Ελλάδα ; Ελεγα να την δοκιμάσω τωρα που θα επέστρεφε , πιό πολύ για το gfe που έλεγαν , αλλα τελικά δεν γύρισε.

Είναι εκτός Ελλαδας πλέον ... δεν παίζει και να ξαναγυρίσει σύντομα ...

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
Γειά σας παιδιά , αν και είμαι μπουρδελιαρης χρόνια τώρα έκανα λογαριασμό στο site για να αναφέρω μια πληροφορία σημαντική που έφτασε στα αυτιά μου , δεν ξέρω όμως αν είναι αλήθεια η ψέμα και απλώς θέλουν να μας κάνουν ζημιά.... Πρόκειται για την Λάρα μας.... Πήγε Βουλγαρία αλλά μάλλον δεν μπορεί να έρθει γιατί έχει κολλήσει κοροναιο.... Δεν θέλω να το πιστέψω, το πιο σίγουρο είναι να λένε παραμύθια ανταγωνιστές και αντίζηλοι της.... Αυτά.....

Η Λαρα δεν κολησε κοροναιο.Οποτε η πληροφορια σου ηταν λαθος.

Επισης να προσθεσω οτι δοκιμαστηκε η Εφη απο Φριξου κατι (Blue Dreams) πολυ δυνατο το μικρο! μ'αρεσε! Αυτη παντως παιζει να κανει και ακαποτα σε μεγαλο προγραμμα (αυτο μου εβγαλε μεσα στο δωματιο) το λεω γιατι εκει που καναμε 69 και της λεω γυρνα να σε γαμησω μου στηθηκε και ηταν ετοιμη να τον παρει χωρις καποτα απλα εγω εκανα 2-3 πουτσοτριψιματα για να δω τι παιζει και της λεω αντε φερε προφυλακτικο για να ξυπνησει.
Η Λάρα με τόσα αντισώματα πιστεύω πως δεν παίζει να έχει κολλήσει τίποτα :P

Ισως να μην μπορεί να ταξιδέψει , η να μην δοκίμασε ακόμα , ποιός ξέρει.

By the way την Αλιόνα είδα την έβγαλαν απο το άλλο σάιτ , ξέρει κανεις αν πήγε καμια Αθήνα η αν έφυγε τελείως απο την Ελλάδα ; Ελεγα να την δοκιμάσω τωρα που θα επέστρεφε , πιό πολύ για το gfe που έλεγαν , αλλα τελικά δεν γύρισε.

Είναι εκτός Ελλαδας πλέον ... δεν παίζει και να ξαναγυρίσει σύντομα ...

Η Λαρα αυτην την εβδομαδα θα εχει επιστρεψει και απο εβδομαδα αν δεν κανω λαθος ξαναξεκιναει.

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.150
Πόντοι
361
Αλλά το μικρό ΕΦΗ, είναι πολύ καλό όντως.
Ζει για τη πούτσα μου έχει πει, της αρέσει πολύ, δε χορταίνει να τον τρώει...

Η Έφη τις προάλλες (ισως την πέτυχα σε κακή διάθεση), ξενέρωτη, οχι φιλιά (ενω έδινε πιο παλιά), και οταν την ρώτησα κάτι έλεγε φοβάται για τον ιό ...

Να της δώσω καμία ευκαιρία ακόμη ?

• Like
Αντιδράσεις: foxio

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.134
Πόντοι
746
Αλλά το μικρό ΕΦΗ, είναι πολύ καλό όντως.
Ζει για τη πούτσα μου έχει πει, της αρέσει πολύ, δε χορταίνει να τον τρώει...

Η Έφη τις προάλλες (ισως την πέτυχα σε κακή διάθεση), ξενέρωτη, οχι φιλιά (ενω έδινε πιο παλιά), και οταν την ρώτησα κάτι έλεγε φοβάται για τον ιό ...

Να της δώσω καμία ευκαιρία ακόμη ?
και εγώ την δεύτερη φορά που πήγα τα ίδια συνάντησα, το σκέφτομαι να ξαναπάω. Άσχετο, είδα έναν τύπο που την έφερε στην δουλειά μια μέρα. Ήταν 2 μέτρα και τέλειος τούμπανο. Η Έφη δίπλα του ήταν σαν παιδάκι. Αν είναι γκόμενος της θα έπρεπε να έχει χορτάσει πουτσα από αυτόν

• Like
Αντιδράσεις: foxio

IronMixail

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά ! Νέο μέλος ,αλλά χρόνια έμπαινα κι διάβαζα .Είπα να κάνω λογαριασμό για να παραθέτω κι εγώ εμπειριες και απορίες .Εχω καιρό να επισκεφτώ τους ναούς μας αλλά πάντα πήγαινα πρωινές ώρες .Παιζει τίποτα καλό απόγευμα ; (δηλαδή μετά τις 5 κατευθείαν από το σχόλασμα) για εκτόνωση ώστε να χαλαρώσω μετά σπίτι μου .Περιμενω προτάσεις και θα γράψω έπειτα την εμπειρία μου .Το σάιτ μου φαίνεται πολύ εύχρηστο ,δεν καταλαβαίνω τον λόγο που κάποιοι ξενερωσαν..ίσως συνηθίσατε το παλιό .

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Πλακα κανεις συναδελφε; ειναι αρκετα δυσκολο το νεο σαιτ..δεν βολευει καθολου, και γι αυτο πολυ απο εμας δεν μπαινουμε οσο στο παλιο. Νομιζω οτι εκανε λαθος ο διαχειριστης που το αλλαξε.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Η δουκισσα τι λεει αξιζει μεσα;;
Βλεπω αρκετες καινουργιες και εμφανισημες κοπελες και ολο και μεγαλωνει η λιστα μου..να δω ποτε θα τις επισκευτω ολες αυτες. :cheesy:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
Εγω σπαστηκα που το αλλο σαιτ εγραφε οτι δουλευει η Εφη πηγα μεχρι εκει και ηταν μια αλλη. Δεν εδωσα σημασια, μεταβολη και εφυγα.

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
729
Πόντοι
5.840
Προχθες πηγα στο prive και ητανε η σαμπρινα δεν ειχα παει ποτε μαζι της...μπαινει μεσα πανεμορφο μωρο με πρασινο μελι ματι και τσιμπουκοχειλα.
ξεκινησε πιπα μεσα σε 30 δευτερα μου ηρθε να χυσω επιανε αρχιδια εβαζε πολυ σαλιο ρουφουσε μου ειχε τουρλωσει και την κωλαρα να τη βλεπω και να χαιδευω... της λεω θα χυσω και θα παμε για δευτερο γυρο (αδειο εντελως το στουντιο) μου λεει χυσε με στα ποδια....την χυνω και παμε δευτερο γυρω αφου καναμε ντουζακι μιλησαμε λιγο περασε κανενα τεταρτο, ξανα απο την αρχη πιπα τρελη καναμε αρκετες στασεις και καταθεση μεσα στο προφυλακτικο...Γενικα 10/10
βεβαια μου ειπε οτι τελευταιο βραδυ ητανε εφευγε αθηνα την τεταρτη

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Εμμανουελα στο venus.Πηγα και περασα εξαιρετικα θυμιζω με 30 ευρω.Για τους ταπεινους που δεν θελουν ενω μπορουν να ξοδεψουν περισσοτερα.Κοπελαρα για απολαυστικο πισωκολλητο...

Deadpool22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Like
1.074
Πόντοι
200
Παίδες επειδή είμαι άπειρος στον χώρο αν μπορείτε να βοηθήσετε.. υπάρχει κάποια κοπέλα που να μην το έχει εντελώς ξυρισμένο..? Δηλαδή να έχει τριγωνακι ή λωρίδα?

tonilamar05

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
124
Πόντοι
0
Το σαιτ εχει γινει μιαμιση μαλακια . Δηλαδη μια μαλακια και μιση. Αγανακτηση για να μπεις να διαβασεις σχολια απο τα παληκαρια που καθημερινα ιδρωνουν για να μπορεσουν να ενημερωσουν τον μεσο Έλληνα πολίτη . Φτιαξτε το επιτέλους καλυτερο η αφηστε το οπως ηταν πριν. Ειδικα απο το κινητο η κατασταση ειναι τραγικη.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Σημερα περασα με την Εβελινα της οποιας τα βυζομπαλα με ανεβαζουν τη διαθεση στα υψη το δε μουνακι της δεν το χορταινω,θυμιζω παντα με 30αριΑτελειωτες οι ομορφιες της πολεως μας.

IronMixail

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Γεια σε όλους Βλέπω ο παλαίμαχος γράφει αρκετά και τον ευχαριστούμε που μας ενημερώνει τι παίζει

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Καλησπέρα παιδιά. Για κάποιον που είχε ρωτήσει αν η γνωστή Ειρήνη ( Ιωάννα είναι το πραγματικό της όνομα ;) ) δουλεύει τώρα στο στέκι της Νικηφόρου Ουρανού 26.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Πέρασα με Λιλιάνα το πρωί. Ακόμη τρέμουν τα πόδια μου....

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Παιδιά δεν παίζετε η λίλιανα η μιλφαρα είναι τρελά η γυναίκα γουστάρει αυτό που κάνει δεν υπάρχει κάποιος που να πάει και να μείνει απογοητευμένος

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.255
Πόντοι
5.646
Παιδιά δεν παίζετε η λίλιανα η μιλφαρα είναι τρελά η γυναίκα γουστάρει αυτό που κάνει δεν υπάρχει κάποιος που να πάει και να μείνει απογοητευμένος
Προσυπογράφω! :fuck2:

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.134
Πόντοι
746
Πέρασα με Λιλιάνα το πρωί. Ακόμη τρέμουν τα πόδια μου....
Παρασκευή πήγα Λιλιάνα και πείρα πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις. Πρώτον δεν έχω δει ούτε σε τσόντα αυτά που έκανα και δεύτερον ακόμα δεν έχω συνέλθει. Για έμενα είναι η καλύτερη στην Θεσσαλονίκη αν και εμφανισιακά δεν μου αρεσει και πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom