Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Η Λιλιάνα λέτε να είναι σήμερα βράδυ?

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
54
Like
3.340
Πόντοι
7.191
Χθες το βράδυ αφού η καυλα έφτασε μέχρι τ αυτιά γτ πραγματικά βαρέθηκα τις ίδιες και τις ίδιες είπα να ψαχτώ και άλλου!!τεσπα ο δρόμος μου τα φέρε να ξεκινήσω από το paradise stydio.χτυπαω πόρτα μου ανοίγει η κυρία η οποία στην αρχή μου φανηκε Ξινή!!λες και ήρθα να τις πάρω κανα ενοίκιο!!μου λέει η κοπέλα είναι στο δωμάτιο έχει κανα 20λεπτο που μπήκε λογικά θα τελειώσει σε λίγο!!η πόρτα ανοίγει και βγαίνει μια ψηλή μελεχρινη από κορμί πολύ σούπερ!στο πρόσωπο την έκοψα για σίγουρα v35 με αρκετές παρεμβάσεις στο πρόσωπο της!!γενικα που έβγαλε κάτι το άγριο bitch!!μου λέει περίμενε να καθαρίσω το ένα δωμάτιο και περίμενε αν θέλεις να μπεις μου λέει!!οποτε βγαίνει ένας από το δωμάτιο και λέει στην κυρία σου εδωσα 150ευρω και ρέστα δεν μου έδωσες!!και του απαντάει πήρες 2προγραμματα ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό 100+70:170.!!!!νταξει λέω από μέσα μου σε πιάσανε κότσο 170€!!!!!για σχεδόν 30λεπτα και να περιμένεις!!!εκλαψα τα χρήματα του!!!ο ίδιος ακόμα περισσότερο!!!:)))
Τεσπα η κοπέλα στο τσιμπουκι απίθανη όλο μέσα με σάλιο καυλα!!με χάλασε που πριν την πηδηξω μου έβαλε και τζελ!!!ελεος ήμαρτον!!προθυμη σ όλα και καλη συμμετοχή στο τέλος την έστησα στα τέσσερα με τα ψηλά της πόδια και το βυζι τούμπανο και δώσε!!πανω στην καυλα μου λέω θέλω να σε χύσω στο στόμα σου!!!μου απαντά δεν γίνεται δεν γαμιεται λέω!!γενικα άξιζε η φάτσα είναι άγρια αλλα από κορμί για πολλά γαμησια!!!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.255
Πόντοι
5.646

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.136
Πόντοι
746
Καμία ενημέρωση για σήμερα?

manosrazr

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
24
Like
1.532
Πόντοι
2.411
Πέρασμα πριν λίγο από Δούκισσα. Δηλώνει Κρητικιά (Αλβανίδα θα πω εγώ). Πολύ ωραίο μωρό, νεαρά, ωραίο κορμί, μικρό βυζί, αλλά ωραίο κώλο και ναζιάρικο. Καλή πίπα, θέλει σίγουρα να γράψει χιλιόμετρα το κοντέρ, καθώς είναι σχετικά άπειρη.

Επίσης νωρίτερα τσέκαρα Αφροδίτη, τουμπανιάρικο (όπως αναφέρουν κι οι υπόλοιποι), αλλά σαν να βαριόταν λίγο, Σαμπρίνα απέναντί στο Red light, αλλά αυτή βαριόταν ακόμη περισσότερο και τέλος Αναστασία στη βίλα δίπλα. Ψηλή, μελαχρινή, απίστευτο σώμα, αλλά βγήκε από δωμάτιο πολύ εκνευρισμένη και δεν είχε διάθεση, οπότε μεταβολή κι έφυγα.

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλημέρα. Και για μένα πολύ δύσκολος ο χειρισμός του site και γι αυτό και δεν πολύ μπαίνω και δεν γράφω

• Like
Αντιδράσεις: groper

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.136
Πόντοι
746
Ναι και μένα δεν μου άρεσε το καινούργιο σάιτ. Ξέρεις κάνεις τίποτα για την Ιωάννα που δούλευε στο Λας Βέγκας;

• Like
Αντιδράσεις: groper

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
εχουνε βαλει 2-3 καλες στην αλλη σελιδα ειναι εις την αναμονη να ερθουν και δουλευουνε τα μπαζα του μυλου αυτη τη στιγμη,οτι αχρηστο υπαρχει,ξενερα και στα gold studios θελουνε και 40€, μονο αυτο οσο αναφορα την εικονα του μυλου.....τελος οσο αναφορα το νεο site υπαρχει μαυρο φοντο-black skin οπως παλια για να μην πονανε τα ματια μας???? προς admin και συντονιστες καντε κατι γι αυτο....

gloutofagos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
185
Πόντοι
1
Το site εχει ψοφησει κυριολεκτικα,ολοι παραπονιουνται για την καινουργια εμφανιση και λειτουργια,ολοκληρα νηματα εχουν γραφτει για την δυσαρεσκεια των επισκεπτων λογω δυσχρηστίας,αλλα ολοι οι admin τηρουν σιγη ιχθυος.......,ευγε

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Καλησπερα συναδελφοι! Ειδα κι εγω την αφροδιτη απο κοντα, για γυφτισα μου φανηκε και οχι κατι το φοβερο...ασε που σαν να βαριοταν αρκετα θα ελεγα. θελω να δω το ρωσιδακι στο βενους..φαινεται δυνατο απο τις φωτο!

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Πέρασμα από σαμπρινα τίμια επιλογή πολύ γλυκιά κοπέλα όλα τα λεφτά στα τέσσερα με την κωλαρα της

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Γειά σας παιδιά , αν και είμαι μπουρδελιαρης χρόνια τώρα έκανα λογαριασμό στο site για να αναφέρω μια πληροφορία σημαντική που έφτασε στα αυτιά μου , δεν ξέρω όμως αν είναι αλήθεια η ψέμα και απλώς θέλουν να μας κάνουν ζημιά.... Πρόκειται για την Λάρα μας.... Πήγε Βουλγαρία αλλά μάλλον δεν μπορεί να έρθει γιατί έχει κολλήσει κοροναιο.... Δεν θέλω να το πιστέψω, το πιο σίγουρο είναι να λένε παραμύθια ανταγωνιστές και αντίζηλοι της.... Αυτά.....

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.713
Πόντοι
606
Είχαν βάλει κρυφές κάμερες σε οίκους ανοχής- Δύο συλλήψεις

Στη σύλληψη δύο γυναικών οι οποίες ήταν προσωρινά υπεύθυνες σε δύο οίκους ανοχής, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους χώρους λειτουργίας τους εντοπίστηκαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης χωρίς να υπάρχει ειδική σήμανση προς ενημέρωση των πελατών.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι μία εκ των δύο επιχειρήσεων λειτουργούσε παράνομα αφού στερούταν σχετικής άδειας λειτουργίας.

www.thestival.gr/eidiseis/astynomika/thessaloniki-eichan-valei-kryfes-kamer/[/url]

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.150
Πόντοι
361
Ωραίες ειδήσεις έχουμε πρωινιάτικα ... :confused:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
Γειά σας παιδιά , αν και είμαι μπουρδελιαρης χρόνια τώρα έκανα λογαριασμό στο site για να αναφέρω μια πληροφορία σημαντική που έφτασε στα αυτιά μου , δεν ξέρω όμως αν είναι αλήθεια η ψέμα και απλώς θέλουν να μας κάνουν ζημιά.... Πρόκειται για την Λάρα μας.... Πήγε Βουλγαρία αλλά μάλλον δεν μπορεί να έρθει γιατί έχει κολλήσει κοροναιο.... Δεν θέλω να το πιστέψω, το πιο σίγουρο είναι να λένε παραμύθια ανταγωνιστές και αντίζηλοι της.... Αυτά.....

Η Λαρα δεν κολησε κοροναιο.Οποτε η πληροφορια σου ηταν λαθος.

Επισης να προσθεσω οτι δοκιμαστηκε η Εφη απο Φριξου κατι (Blue Dreams) πολυ δυνατο το μικρο! μ'αρεσε! Αυτη παντως παιζει να κανει και ακαποτα σε μεγαλο προγραμμα (αυτο μου εβγαλε μεσα στο δωματιο) το λεω γιατι εκει που καναμε 69 και της λεω γυρνα να σε γαμησω μου στηθηκε και ηταν ετοιμη να τον παρει χωρις καποτα απλα εγω εκανα 2-3 πουτσοτριψιματα για να δω τι παιζει και της λεω αντε φερε προφυλακτικο για να ξυπνησει.

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Φίλε Tetsuo ,μακάρι να έχεις δίκιο και να ήταν απλώς κουτσομπολιά αυτά που άκουσα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου , να είσαι καλά.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.505
Πόντοι
7.636

Επισης να προσθεσω οτι δοκιμαστηκε η Εφη απο Φριξου κατι (Blue Dreams) πολυ δυνατο το μικρο! μ'αρεσε! Αυτη παντως παιζει να κανει και ακαποτα σε μεγαλο προγραμμα (αυτο μου εβγαλε μεσα στο δωματιο) το λεω γιατι εκει που καναμε 69 και της λεω γυρνα να σε γαμησω μου στηθηκε και ηταν ετοιμη να τον παρει χωρις καποτα απλα εγω εκανα 2-3 πουτσοτριψιματα για να δω τι παιζει και της λεω αντε φερε προφυλακτικο για να ξυπνησει.

Δε ξέρω για τη Λάρα,
Αλλά το μικρό ΕΦΗ, είναι πολύ καλό όντως.
Ζει για τη πούτσα μου έχει πει, της αρέσει πολύ, δε χορταίνει να τον τρώει...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736

Η Λάρα με τόσα αντισώματα πιστεύω πως δεν παίζει να έχει κολλήσει τίποτα :P

Ισως να μην μπορεί να ταξιδέψει , η να μην δοκίμασε ακόμα , ποιός ξέρει.

By the way την Αλιόνα είδα την έβγαλαν απο το άλλο σάιτ , ξέρει κανεις αν πήγε καμια Αθήνα η αν έφυγε τελείως απο την Ελλάδα ; Ελεγα να την δοκιμάσω τωρα που θα επέστρεφε , πιό πολύ για το gfe που έλεγαν , αλλα τελικά δεν γύρισε.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
Ηθελα να προσθεσω και κατι που ξεχασα. Για Λιλιανα (Free House) πηγαινα εκεινο το βραδυ αλλα αφου την ειδα στο σαλονι εκανα μεταβολη και εφυγα και πηγα δοκιμασα την Εφη και μαλλον καλα εκανα. Δεν ξερω τι κανει μεσα και πολλοι εχετε πει τοσο καλα λογια για την Λιλιανα αλλα απο εμφανιση ουτε με σφαιρες που λενε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom