Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
υπομονη...φαγαμε τον γαιδαρο...μεχρι να φυγει ο μηνας ολα θα γινουν!!ΦΤΙΑΞΕΜΑΣ ΡΕ ΣΕΙΡΑΑΑΑΑΑ ΓΑΜΩΩΩΩ εχουμε λιωση στην μαλακια!!!!!ειναι βιολογικό το θέμα πλέον δεν πάει αλλο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!
Πρωτον σιγα μην ανοιξουν μεχρι τοτε εκτος αν δωσει το οκ ο κουλης δευτερον δεν εχει κοριτσια και τριτον ΑΝ λεμε ΑΝ γινει κανα θαυμα και ανοιξουν θα δουλεψουν οσα εμειναν και τα περισσοτερα θα ναι μπαζα οποτε ευχαριστω δε θα παρω καλα ειμαι με τα call girl μουεισαι ετοιμοοοοοοοος;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε δωσε ενα φασμα ημερομηνιας να δουμε αν πέσεις μεσα.15 και σημερα συν-γαμιαδες μουυυυ!
τυπε δεν έχω καμία ανάγκη να έχω λόγο αυξημένης βαρύτητας Και ποτε δε ζητάω εύσημα από κανεναν....καζουρα κανω στη κάραντινα και χαβαλέ...αν διάβαζες προηγούμενα ποστ θα έβλεπες τι έγραψα...τωρα τελος του μήνα αρχες του μήνα κάπου εκεί θα ανοίξουν....τι κι αν πω 23 και ανοίξουν 27 τι κι αν πω 28 κι ανοίξουν 30...το θέμα είναι ότι Ιούνιο θα γαμαμε...τυπε δωσε ενα φασμα ημερομηνιας να δουμε αν πέσεις μεσα.
Αν πέσεις θα σου βγαλουμε ολοι το καπελο και ο λογος σου απο εδω και εμπρος θα ειναι αυξημένης βαρύτητας.
Γιατι οι δικες μου πληροφοριες που ρωτησα μια ιεροδουλη μου ειπε απο 1 εως 15 ιουνιου.
Περιμένουμε απάντηση.
τυπε πες μου εχεις εγκαιρη πηγη γ αυτά που λες?τυπε δεν έχω καμία ανάγκη να έχω λόγο αυξημένης βαρύτητας Και ποτε δε ζητάω εύσημα από κανεναν....καζουρα κανω στη κάραντινα και χαβαλέ...αν διάβαζες προηγούμενα ποστ θα έβλεπες τι έγραψα...τωρα τελος του μήνα αρχες του μήνα κάπου εκεί θα ανοίξουν....τι κι αν πω 23 και ανοίξουν 27 τι κι αν πω 28 κι ανοίξουν 30...το θέμα είναι ότι Ιούνιο θα γαμαμε...
μια χάρη μόνο.. την επόμενη φορά μην πας να ψηφίσεις...βασικα ποτέ ξανατυπε πες μου εχεις εγκαιρη πηγη γ αυτά που λες?
αν δεν θες να την κατονομασεις δημοσια στειλε μου σε π.μ
μια χάρη μόνο.. την επόμενη φορά μην πας να ψηφίσεις...βασικα ποτέ ξανα
2 βδομαδες και τρεις μηνες εγω το βλεπω!!!!Ελα 2 βδομάδες ακομααααα!
και 3 χρονια και βαλε!!2 βδομαδες και τρεις μηνες εγω το βλεπω!!!!
Εχουν ανοιξει απο προχθες πολλα μαγαζια μασαζ που γαμας στη ζουλαΦΤΙΑΞΕΜΑΣ ΡΕ ΣΕΙΡΑΑΑΑΑΑ ΓΑΜΩΩΩΩ εχουμε λιωση στην μαλακια!!!!!ειναι βιολογικό το θέμα πλέον δεν πάει αλλο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!