Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.291
Πόντοι
6.125
πανε κανα πεζοδρομο καλαμαριας μετα το free2go να δεις αυτους με το πανω κεφαλι πεισματαρικο

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Βλέπω ρε κουφάλες, όλοι με το χέρι στην σηκωμένη πούτσα, αναμένετε να δοθεί το σύνθημα. Δεν σας πτοεί που θα πηγαίνουν να πηδάν και όλοι οι λάθρο που ενδεχομένως να κουβαλάν τον ιό?? Προκειμένου να βρείτε κάπου να τον χώσετε και να ξεμπουκώσετε, στα τέτοια σας και τα νοσήματα και όλα ε?

Τελικά το κάτω κεφάλι είναι απίστευτα πεισματάρικο. Δεν καταλαβαίνει ούτε από πανδημίες ούτε τίποτα.
Αυτο με τους λαθρο υπηρχε και απο πιο πριν και το ειχαμε κανει θεμα.. πολλοι απο εμας μαλιστα λεγαμε σε οποια σπιτακια τους δεχονται δεν θα πηγαινουμε εμεις.
Τωρα για τον ιο..υπαρχουν ατομα που πιστευουν οτι δεν υπαρχει..αρα θα ειναι λογικα και οι πρωτοι που θα πανε οταν ανοιξουν.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
118
Πόντοι
1
Αυτο με τους λαθρο υπηρχε και απο πιο πριν και το ειχαμε κανει θεμα.. πολλοι απο εμας μαλιστα λεγαμε σε οποια σπιτακια τους δεχονται δεν θα πηγαινουμε εμεις.
Το θυμάμαι ότι το είχαμε κάνει θέμα και μάλιστα, αν ανατρέξεις θα δεις που έγραφα τότε ότι είχα πάει στην Εβελίνα στα τρίδυμα και μόλις η τσατσά έβαλε τον γυφτοπακοαφγανολιμάρη μέσα σε δωμάτιο ξενέρωσα την ζωή μου και έφυγα.

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.885
Πόντοι
446
Το θυμάμαι ότι το είχαμε κάνει θέμα και μάλιστα, αν ανατρέξεις θα δεις που έγραφα τότε ότι είχα πάει στην Εβελίνα στα τρίδυμα και μόλις η τσατσά έβαλε τον γυφτοπακοαφγανολιμάρη μέσα σε δωμάτιο ξενέρωσα την ζωή μου και έφυγα.
Ποτε εγινε αυτο με την Εβελινα γιατι οταν πηγα εγω καπου στον Νοεμβριο του 19 και περιμενα για να την δω(πρωτη φορα πηγαινα)μπηκε ενας αλλοδαπος απο Μαροκο ειπε οτι ηταν παντος φαινονταν καθαρος και καλοντημενος μπορω να πω αλλα η τσατσα ειπε οτι κοπελα δεν δεχεται αλλοδαπους.

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.885
Πόντοι
446
Και συ πιστευεις οτι θα ειναι οπως πριν την πανδημια οτι θα μπορουν να περιμενουν πχ μεχρι και 5 ατομα στην αναμονη αν η κοπελα ειναι στο δωματιο και ολα θα ειναι κανονικα οπως πριν την καραντινα ;Δεν νομιζω και ισως λιγοστα σπιτακια να δουλεψουν στην αρχη μπορει και με ραντεβου μονες βαρδιες και οσον αφορα για αν θα φοραει μασκα οποιος θελει να γαμησει οπως και η κοπελα αυτο ειναι ενα θεμα που εμενα βασικα με ξενερωνει μονο με την σκεψη.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.776
Είπαμε μέχρι τις 12 Ιουνίου θα έχουν ανοίξει..13 αν είναι κλειστά κραξτε με ένας ένας δεν θα κρυφτώ  :grin:
τυπε εχεις πηγη από πουθενα και ισχυριζεσε αυτή την ημερομηνια?
εγω ρωτησα μια ιεροδουλη γνωστη και μου ειπε γυρω στις 15 ιουνιου.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.496
Πόντοι
4.766
τυπε εχεις πηγη από πουθενα και ισχυριζεσε αυτή την ημερομηνια?
εγω ρωτησα μια ιεροδουλη γνωστη και μου ειπε γυρω στις 15 ιουνιου.
Το πιο λογικό είναι τον Ιούλιο απλά εγώ εύχομαι να ανοίξουν αρχές Ιουνίου οι πιο σκεπτόμενοι θα το κατάλαβαν

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
YΠΟΜΟΝΗ παληκαρια που ειναι μια απο τις μεγαλυτερες αρετες της ζωης.ΠΟΣΟ?ΟΣΟ χρειαστει και αλλο τοσο!

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.885
Πόντοι
446
Και συ πιστευεις οτι θα ειναι οπως πριν την πανδημια οτι θα μπορουν να περιμενουν πχ μεχρι και 5 ατομα στην αναμονη αν η κοπελα ειναι στο δωματιο και ολα θα ειναι κανονικα οπως πριν την καραντινα ;Δεν νομιζω και ισως λιγοστα σπιτακια να δουλεψουν στην αρχη μπορει και με ραντεβου μονες βαρδιες και οσον αφορα για αν θα φοραει μασκα οποιος θελει να γαμησει οπως και η κοπελα αυτο ειναι ενα θεμα που εμενα βασικα με ξενερωνει μονο με την σκεψη.
Τωρα για τον ιο..υπαρχουν ατομα που πιστευουν οτι δεν υπαρχει..αρα θα ειναι λογικα και οι πρωτοι που θα πανε οταν ανοιξουν.
.Sorry για το λαθος μου σε αυτο το post ηθελα να κανω την παραθεση και οχι στο προηγουμενο που ηδη εγραψα για ενα αλλο θεμα.

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Ας μου στείλει κάποιος pm από massage site εδώ Θεσσαλονίκη ρε τσολιάδες μου!δεν γίνεται άλλο υπομονή θα πάω για προστάτη σε λίγο...το έχουν ξεφτυλισει το θέμα είχαμε την σειρά μας περνάγαμε μια χαρά και τα κλείδωσαν όλα δλδ!!έλεος!

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.885
Πόντοι
446
Το μονο σιγουρο ειναι αυτο και για να επανελθει παλι η οικονομια σε κανονικους ρυθμους θα περασουν καποιοι μηνες ενω ορισμενοι θελουν τα μπουρδελα να ανοιξουν πως και πως για να πανε να τον χωσουν.
Εδω ενας σε παραπανω post διαμαρτυρεται οτι τα εκλεισαν ολα δηλαδη τι ηθελε με την καραντινα να ειναι τα ντελα ανοικτα (ενω ολα τα υπολοιπα lockdown)και να λειτουργουσαν κανονικα οπως πριν? λολ  :jerking:

jimakos.m3

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Like
34
Πόντοι
0
Ξεστηκαμε για την οικονομία ρε φίλε μια δεν έχουμε να κόψουμε κ το γαμησει που πληρώνουμε κιόλας?

jimakos.m3

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Like
34
Πόντοι
0
Αν δεν έχει οίκους ανοχής θα έχει βιασμους μετά από καιρό ρε φίλε. Από το 2008 έχει κρίση ας τα κλείνανε όλα από τότε όλα τα μαγαζιά μόνο δουλειά κ σπιτι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν δεν έχει οίκους ανοχής θα έχει βιασμους μετά από καιρό ρε φίλε. Από το 2008 έχει κρίση ας τα κλείνανε όλα από τότε όλα τα μαγαζιά μόνο δουλειά κ σπιτι
δεν ισχυει αυτο ρε ,

αμοργος, ναξος και φλωρινα που δεν εχουν μπουρδελα και πουτανες δεν εχουν περισσοτερους βιαστες ανα πληθυσμο σε σχεση αθηνας - θεσσαλονικης ,

μπορει να εχει περισσοτερους παντρεμενους, να παντρευονται νωρις και να καθονται να υποφερουν γιατι αλλιως δυσκολα ξαναβρισκουν γυναικα για σεξ.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
δεν ισχυει αυτο ρε ,

αμοργος, ναξος και φλωρινα που δεν εχουν μπουρδελα και πουτανες δεν εχουν περισσοτερους βιαστες ανα πληθυσμο σε σχεση αθηνας - θεσσαλονικης ,

μπορει να εχει περισσοτερους παντρεμενους, να παντρευονται νωρις και να καθονται να υποφερουν γιατι αλλιως δυσκολα ξαναβρισκουν γυναικα για σεξ.
εκεί πηδάνε την γυναίκα του γείτονα,αλλά και κάτι όμορφες γκολφο...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
Σας το πα;δεν σας το πα!!!14 μερούλες

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.885
Πόντοι
446
Αν αναφερεσαι σε μενα εγω δεν ειπα να κλεισουνε εντελως τα μπουρδελα και επισης με αυτην την πανδημια παγκοσμιως η Ελλαδα ως τωρα τα πηγε μια χαρα με τα μετρα και την καραντινα αναλογικα με αλλες χωρες που εχουν τον παρομοιο πληθυσμο και πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτκοι με αυτον τον ιο καλυτερα να μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα και αντε να τρεξουμε να παμε να πηδηξουμε οταν ξανανοιξουν αλλα ας ειμαστε συγκρατημενοι και οσον αφορα για βιασμους που λες εδω σε χωρες που τον αγοραιο ερωτα τον βρισκεις σχεδον παντου (Αμερικη σκανδιναβικες χωρες και αλλες Ευρωπαικες) εκει αυξανονται συνεχεια καθε χρονο οποτε ειναι περισσοτερο θεμα και το τι ανθρωπος ειναι ο καθενας και τα ψυχολογικα του.Και θελω να ρωτησω αν ισχυσει αυτο που λενε για την μασκα θα πας εσυ ? Εδω το ειδα δεν τα βγαζω απ το μυαλο μου:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom