Βόλτα απόψε τη νύχτα με όρεξη να γαμήσω αλλά τελικά δε γαμησα...
Ερημίτη 4.Το μοναδικό ανοιχτό στην Ερημίτη ήταν η Στεφανία ένα ξανθό κουκλακι που μου θύμισε λίγο Λαουρα Ναργες αλλά βγήκε με μουτρακια και νυσταγμένο το ζουζουνι
Las Vegas πρώτο δεξιά η Χριστινουλα η μινιατούρα και βάθος δεξιά η Μανταλινα πολύ ωραίο γκομενακι,είχα περάσει καλά μαζί της αλλά στο σαλόνι κάθεται πάνω σε ένα πελάτη και δε σηκώνεται να σαλοναριστει σωστά και μιλάει έτσι σε όσους μπαίνουν.
Από τη Χριστίνα δε θυμάμαι και πολλά έχει χρόνια που τη γαμησα
Νικ.Ουρανού 28.Η μουναρα η Μιρελα
Νικ.Ουρανού 24.ενα πολύ ωραίο κορίτσι, όμορφο μοντελισιο,φοβερό κωλαρακι αλλά η τσατσά είναι μια μαλάκω από τα παλιά και δε μας είπε ούτε τιμές ούτε όνομα
Μινωταύρου 12 γωνία.Το μπουμπούκι Ιρα η Μολδαβη.Εδω ήθελα να μπω αλλά η τσατσά ζητούσε 60ε για γυμνό 69.Της είπα 50 αλλά αρνήθηκε απόλυτα χωρίς να ρωτήσει την κοπελα και εδώ ερχόμαστε σ'αυτο που είπε και ο φίλος μου ο Καραμαν παραπάνω ότι πάνε να φάνε το 10αρικο αυτές και εφόσον δε μπορούν σου λέει φύγε,ας μη κερδίσει ούτε η κοπέλα.Αυτα τα λέω να τα διαβάζουν και τα αφεντικά πως χάνουν πελάτες σε μια νύχτα με υποτονική κίνηση ;)
Godiva.Μαγαζαρα αγαπημένη αλλά... Αντζελα από Τσεχία συστήνεται το ταλαιπωρο μιλφ

...που εμένα μ'άρεσε και απόψε και ήθελα να μπω αλλά κι εδώ αφού έχει ξαναμπεί η κοπέλα στη κουζίνα μου ζητάει η χαζοτσατσα 60ε για γυμνό 69...της λέω κάντο 50 να μπω τώρα. Όχι με τίποτα μου λέει...και αναρωτιέμαι και απευθύνομαι και στη διεύθυνση του οίκου αν μας διαβάζει,υπήρξαν πολλοί προθυμοι απόψε να δώσουν 50ε για τη συγκεκριμένη γυναίκα ???άσχετα αν εγώ είμαι ανωμαλος και θέλω να την πηδηξω.. Ή και εδώ η τσατσα ήθελε να τσιμπησει το 10αρικο και εφόσον δε κατάφερε έκοψε και 50ευρώ από την κοπελα και το δικό μου γούστο ?
Φρίξου 13.Το αμάξι της θείας Νικόλ πάλι απ'εξω
Φρίξου 14.Ελενα Ρουμανα αρκουδιάρα με το μισό βυζομπαλο απ'εξω. Δε με συγκινεί όμως
Τριδυμα. Μαρίνα Ρουμανα ψηλή αχαρη στο πρώτο... Εβελινα στο μεσαίο... Και γιαγιά Τανια στο βάθος,ήμαρτον ρε
Παρακάτω στην Εμπεδοκλεους μια Ελληνίδα ξανθιά Κριστυ , συμπαθητικό κορίτσι και ωραίο κορμακι απ'οσο είδα μες τα σκοταδια
Νικ.ουρανου 8.Μπηκα μπας και πετυχω κάνα premium μουνί,ήταν η Ινα αλλά δε μ'αρεσε... Πολύ νταρντανα,μεγάλος κώλος,σκυλοφατσα
Μπήκα και poison μπας και πετυχω κι εκεί premium μουνί, ήταν η Μιλανα σε πρόγραμμα που απ'οσο θυμάμαι είναι ωραίο μουνί αλλά η μυρωδιά του αρωματικου στο σαλόνι δεν αντεχεται με τίποτα
Νικ.Ουρανού 1β.Αντζελινα ουκρανη κουκλίτσα,κοντουλα δούλευε και Φρίξου 15....και ως γνωστόν 'η θεία δε χτυπάει πόρτες μπες και θα περάσεις καλά '
Νικ.Ουρανού 1α.Λινα Ελληνίδα μιλφαρα της διπλανής πόρτας,καλοστεκουμενη και ευχάριστη στο σαλόνι αλλά εγώ δε γαμάω Ελληνίδες
Στο Venus δε ξαναμπηκα απόψε αλλά είδα κόσμο και ντουνια να μπαινοβγαινει και μπόλικο αμάξι απ'εξω
Δε μου βγήκαν τα σχέδια μου λοιπόν,πιο πολύ στο Godiva είχα το μυαλό μου... Ε και μπες βγες στο αμάξι, μπες βγες στα μπουρδελα...από τη ζέστη στο κρύο κάπου κουράστηκα και έφυγα απραγος.Ξαναλαεω το μουνί της βραδιάς βρίσκεται Νικ.Ουρανού 24