Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
μαλλων χαχαχαεκπαιδευση λοκατζιδων πηρε...χαχα!!
μαλλων χαχαχαεκπαιδευση λοκατζιδων πηρε...χαχα!!
Ναι ειχε κανει και βολο ενα διαστημα το ειχα ξεχασει.H Λαρα συγκεκριμενα απο τοτε που γυρισε απο Βολο αλλαξε το γιατι δεν εχω ιδεα αλλα για καλο δικο της και δικο μας καλα εκανε τωρα για το αν βρεθει αλλη καποια στιγμη ναι αλλα στη χαβουζα Θεσσαλονικη ολες καιγονται γρηγορα αυτο ειναι το κακο
πεζοναυτών να πούμε καλητερα. στον Βόλο είχανε να λένε για αυτήν. Αλλά από ότι κατάλαβα είδε πως είναι εκει και αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να μην ξαναγυρίσει εκεί. Μια φορά που την πέτυχα εκεί και την ρώτησα από που είναι μου απάντησε... Θεσσαλονικιά.εκπαιδευση λοκατζιδων πηρε...χαχα!!
.Τη milf Justine αν τη βρει κανείς παρακαλώ να το αναφέρει, τη πεθύμησα
ναι εκεί είναι και αύριο θα είναικαλησπεραα .. ξερει κανεις αν δουλευει η θεια μονικα σημερα στο free house? γιατι παιρνω τηλεφωνο και δεν το σηκωνει κανεις !!
Πρωινή βάρδια;;ναι εκεί είναι και αύριο θα είναι
η πρωινη βαρδια ξεκιναει για τις πρωτες πρωινες κατά της 9:48 περιπου ενώ εχουν προσελθει ολες στα χαρακώματα στις 11:52 ακριβωςΓνωρίζουμε απο τι ωρα είναι στο ποστο της η πρωινή βάρδια και συγκεκριμένα η θεια Μόνικα?
Καλημέρα. Υπάρχει καμία πρόταση για πολύ άγριο πρωκτικό;
επειδη την εψαχνα και εγω ρωτησα τον τσατσο που δουλευαν μαζι και μου ειπε οτι εφυγε απο σαλονικα!Γνωριζει κανενας, αν εχει γυρισει ή δουλευει η Αννα η πιπινα σγουρομαρα ξανθια, που ηταν στο λας βεγκας που εβγενε με τα βυζια εξω.???![]()
σ ευχαριστω φιλαρακι αν και λογο υποχρεωσεων δεν προλαβα να παω ! καθε σκ πρωινα κανει?ναι εκεί είναι και αύριο θα είναι
Τρίτη,Τετάρτη,Σάββατο,Κυριακή πάντα πρωινήσ ευχαριστω φιλαρακι αν και λογο υποχρεωσεων δεν προλαβα να παω ! καθε σκ πρωινα κανει?