Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.520
Πόντοι
5.866

Συνημμένα

• Screenshot_20190727_163419_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20190727_163419_com.android.chrome.jpg
    493,7 KB · Εμφανίσεις: 55

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.634
Πόντοι
1.666
Άπαιχτη ήθελα να πω!
Τρελαίνομαι με τα ορθογραφικά!

R_82

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Like
40
Πόντοι
0
Γνωρίζετε παιδιά αν κάποια κάνει καλό αυταρχικό στα στούντιο της πόλης?Την θέλω αυστηρή....τι να κάνω,με πιάνει ώρες ώρες

billmi

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα, συναφελφοι. Έχει δοκιμάσει ποτέ κανένας κάποιο αξιόπιστο agency για call in girls? (να ειναι αληθινές οι κοπέλες όχι να κανονίζω μια Ρωσίδα και να έρχεται μια γυφτισα)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.055
Πόντοι
33.365

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.859
Πόντοι
496
Παιδια εχει περάσει κανεις με την Ναντια την ελληνίδα στις βιλλές, σκέφτομαι να την επισκευθω για προγραμμα αλλά θέλω να ακούσω γνώμες απο άτομα που έχουν ηδη περάσει γιατί τα 60-70 ευρώ δεν είναι καθόλου λίγα στις μέρες μας

pasok

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2018
Κριτικές
101
Like
1.614
Πόντοι
2.610
Παιδια εχει περάσει κανεις με την Ναντια την ελληνίδα στις βιλλές, σκέφτομαι να την επισκευθω για προγραμμα αλλά θέλω να ακούσω γνώμες απο άτομα που έχουν ηδη περάσει γιατί τα 60-70 ευρώ δεν είναι καθόλου λίγα στις μέρες μας

Για μένα είναι μέτρια πάντως- έχω ανεβάσει και σχετική κριτική.

billmi

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Έχετε να προτείνετε τίποτα για σήμερα βραδινή βάρδια? Σε gfe αν υπάρχει που να αφήνει και δαχτυλα

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.634
Πόντοι
1.666
Έχετε να προτείνετε τίποτα για σήμερα βραδινή βάρδια? Σε gfe αν υπάρχει που να αφήνει και δαχτυλα
Φίλε θα πας Έλενα οπωσδήποτε!  Μπες στο φάιντγκιρλς να δεις που δουλεύει. Είδα ότι δουλεύει σήμερα 

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.634
Πόντοι
1.666
Πήγα Σάββατο ξημερώματα να δω την Nicol το καινούριο πιπινακι!  Μιλάμε τέλειο τουμπανακι!  Είχε κόσμο και έτσι ανέβαλα για άλλη φορά. Κανείς καμία ενημέρωση για το μωρό;

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
2.470
Πόντοι
506
Πήγα Σάββατο ξημερώματα να δω την Nicol το καινούριο πιπινακι!  Μιλάμε τέλειο τουμπανακι!  Είχε κόσμο και έτσι ανέβαλα για άλλη φορά. Κανείς καμία ενημέρωση για το μωρό;
αδελφε δες λιγο πμ

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.795
Πόντοι
736
φιλε ευχαριστω !!!
κατι  ακομα  το one salonica  mall ειναι μακρια απο  τον βαρδαρη ;; γιατι εχω μεινει ακομα εκει  εγω οταν οι πιατσες ηταν ακομα εκει που περναγα οταν ημουν στρατιωτης ...χεχεχε
Ειδα οτι απαντηθηκε το συγκεκριμένο ποστ , απλα με αφορμη αυτό να πω κι εγω κατι που "ανακάλυψα" τελευταία , ειναι οτι το one salonica είναι γυρω στο δεκάλεπτο με τα πόδια απο πλατεία επταλόφου απλα πρεπει να περάσεις πάνω απο την σιδερένια γέφυρα , και μετα την γεφυρα κανεις λίγο δεξια να βρεις την κωλετη.

Δεν ξέρω αν το βρει κάποιος αυτό χρησιμο , λογικα αυτοι που μένουν επτάλοφο θα ξέρουν για την γέφυρα , απλα εγω δεν μένω επτάλοφο και δεν την ηξερα :P

• Like
Αντιδράσεις: Souker

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
15.355
Ένα γρήγορο πέρασμα σήμερα το πρωί με το άνοιγμα μιας και βρεθηκα για λίγο στην όμορφη Θεσσαλονίκη  :grin:

Εμπεδοκλεους - Αναστασία ουκρανη ένα πολύ νεαρό μπουμπούκι σαν μικρό κορίτσάκι, ζήτημα να έκλεισε τα 19,όμορφο και πολύ αδύνατο

Μινωταύρου 14 -Ρινα ένα ξανθό κορίτσι μέτρια φάτσα, περίεργο σώμα αλλά συμπαθητική στο σαλόνι

Ερημίτη 4?(καινούργιο) - η Μαρία πολύ αδύνατο κορίτσι μέτρια φάτσα λίγο γυφτακι μου'κανε κιόλας

Νικ.Ουρανού 28 - μιλφ Ειρήνη ρωσσιδα, ξανθός εκφυλος σκύλος από αυτούς που μου αρέσουν με 30ε γυμνό τσιμπουκι και 40ε γυμνό με χύσιμο στο στόμα

Νικ.Ουρανού 26 - μιλφ Ειρήνη η κανονική η δικιά μου  :grin:...Εντάξει η κορυφή όλων,εδώ ήταν ο στόχος μου από την αρχή οπότε ρίξαμε πάλι ένα πολύ δυνατό γαμησι

Επίσης φεύγοντας είδα ότι είχε ανοίξει και το free house το δεξιά σπίτι αλλά έτσι κι αλλιώς ήταν νωρίς ακόμα για την καλομαθημένη μας που συνήθως τέτοια εποχή δεν εμφανίζεται κιόλας

str19mak69

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Αλ αυτό το καινούργιο κοριτσάκι στα τρίδυμα το είδες??

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.380
Πόντοι
736
Ένα γρήγορο πέρασμα σήμερα το πρωί με το άνοιγμα μιας και βρεθηκα για λίγο στην όμορφη Θεσσαλονίκη  :grin:

Εμπεδοκλεους - Αναστασία ουκρανη ένα πολύ νεαρό μπουμπούκι σαν μικρό κορίτσάκι, ζήτημα να έκλεισε τα 19,όμορφο και πολύ αδύνατο

Μινωταύρου 14 -Ρινα ένα ξανθό κορίτσι μέτρια φάτσα, περίεργο σώμα αλλά συμπαθητική στο σαλόνι

Ερημίτη 4?(καινούργιο) - η Μαρία πολύ αδύνατο κορίτσι μέτρια φάτσα λίγο γυφτακι μου'κανε κιόλας

Νικ.Ουρανού 28 - μιλφ Ειρήνη ρωσσιδα, ξανθός εκφυλος σκύλος από αυτούς που μου αρέσουν με 30ε γυμνό τσιμπουκι και 40ε γυμνό με χύσιμο στο στόμα

Νικ.Ουρανού 26 - μιλφ Ειρήνη η κανονική η δικιά μου  :grin:...Εντάξει η κορυφή όλων,εδώ ήταν ο στόχος μου από την αρχή οπότε ρίξαμε πάλι ένα πολύ δυνατό γαμησι

Επίσης φεύγοντας είδα ότι είχε ανοίξει και το free house το δεξιά σπίτι αλλά έτσι κι αλλιώς ήταν νωρίς ακόμα για την καλομαθημένη μας που συνήθως τέτοια εποχή δεν εμφανίζεται κιόλας
Η Εμπεδοκλέους που είναι φίλε; Μαζί με τα άλλα στον Μύλο;

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
45
Like
3.821
Πόντοι
7.195
βόλτα σήμερα και είδα μονο κάποια καινούρια

Την Ελενα απο Black Angels,που ειναι ψηλή,αρκετα λεπτη και στεγνή ,πολυ ωραίο κορμί και μου θύμισε κάποια απο τα παλιά,πολύ παλιά...Επειδη ειχε κόσμο έφυγα,θεωρώ πως ειναι πολύ καλή περίπτωση.....(χωρις να αποκλείω πως είναι αυτη που νόμιζα απο τα παλιά....βέβαια αν είναι ελληνίδα ,τότε σίγουρα δεν ειναι αυτη που νομίζω.....Ωραίο κορίτσι

Την Τζένη απο το Godiva, ωραία μελαχρινή με πιασηματα και γενικώς πολύ λιγο χαλαρή,βυζάρες και γενικώς ωραίο κορίτσι.
Προσφέρεται για τους βυζολάγνους....Δεν είχε μα και μή αλλά προσωπικά δεν τρελάθηκα χωρις να αποκλείω πως δεν θα ξαναπεράσω μαζι της.....

Χρωστάω κριτική για αυτήν ,οπως και για την Μελίνα μια ψιλο γεματουλα που ειχε φωτος στο αλλο σαιτ,επίσης χρωστάω κριτική και για την Εμμα απο VENUS Αυτο το πολυ ωραιο μιλφάκι,που μολις ειδα τα δόντια της μετάνιωσα που πέρασα μαζί της.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom